to sem dal gor jaz tud.. sicer na glavo zraven v?iga pa na ?asijo.
a je mo?no da so injektorji? rele za injektorje? a da ?e iskro ?e injektorji ne delajo? ko zadi ni? kej po bencinu ne zgleda kot da smrdi. sam pumpa dela ko se je sli?i ?e preko diagnostike probam.
halooo ?e vedno nisi zrihtal avta......................kako bo? pa simona premagal v drag-u s takim avtom
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hehe, obnova ?eljusti je meni lu?tno delo, pa ?e pi?tolo za peskat imam. Problem je, ker so tesnila za Mazdo svinjsko draga. Bom pa do spomladi spet (ve?je) ?eljusti pucal za Cliota, da jih vr?em gor.
ne pozabi name!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
ne vem kaj naj bi to ropotalo ampak je povezano z nekak?nim motorjem kakim regulatorjem morda kaj pa jaz vem. imel sem komplet sredinsko konzolo podrto pa nisem ni? zasledil.
Jest imam pa problem z mazdo 3. Ko vklopim kontakt vozila za?ne ropotati po potni?ki kabini, kot bi se en ventilator nekam drgnil. Potem vozilo za?enem in hrup ostane pribli?no ?e 5 km voznje potem utihne.
Intenziteta hrupa je razli?na. Vem da ventilator ni ker vse ugasnem pa ?e vedno ropota. Eni pravijo da je bencinska ?rpalka, zdej pa mene zanima kaj narediti in pa kak?en stro?ek bi bil ?e bi to ?rpalko menjal.
Za nasvete se vnaprej zahvaljujem.
A se ti to dogaja samo v mrzlih dnevih( ko da? kontakt za?ne nekaj grdo ru?it pribli?no tam ko je radio tam not nekje) To se dogaja tudi meni in kot si napisal ko avto lavfa par min. zadeva utihne? Se pa to sli?i samo ko je mrzlo. Da bi bila bencinska pumpa tam pod armaturo :ne vem: te?ko verjetno!
Sicer mene ne moti dokler zadeva deluje! Sem pa tudi sam ?e malo razdiral in gledal kaj bi lahko bilo pa ?e nisem na?el vzroka.
zanima me ?e si kdo lasti XcarLink napravco (http://caraudioempire.com/xcarlink-usb-bluetooth-aux-pr-1146967). to je v bistvu usb/sd vmesnik, ki ga priklopi? na original avtoradio (na cd izmenjevalnik) in ti nato predvaja musko iz usbja, tako kot da bi imel cd izmenjevalnik(upravlja? preko radia in tudi preko obvolanskih kontrol)
Pred kratkim sem si zadevo nabavil in in?taliral v avto, in sem ?ele kasneje opazil ?uden cvile? zvok. Ko poja?am musko na bolj glasno se pa? sli?i tak ?uden cvile? zvok, ko muska ?pila sicer ne, ampak ?e se vmes ustavi komad se sli?i ali pa ko preklaplja med komadi.
Ima ?e kdo podoben problem in ve u ?em je fora? Je to v radiu problem ali je te?ava v tem vmesniku xcarlink?
Sicer kolikor je meni znano je kar nekaj uporabnikov tega vmesnika in do sedaj ?e noben ni pojamral glede ?udnih zvokov :ne vem:
naj bi bilo???? je ali ni! ?e si to ?e po?el,potem pa preveri ?e pride? kje zraven regulatorja,?e ga lahko odstrani?! Preveri pa ?e-kako mo?no je napet jermen,pa kdaj je bil menjan! Sem imel ?e podoben primer s pri?iganjem lu?ke,vse smo razdrli stesterali vse je bilo OK Potem pa smo kljub dobremu izgledu zamenjali jermen in zadeva je ?pilala! Je bil malo bol obrabljen in ne pro?en ve? pa je morda spodrsaval malenkost :ne vem:
bi pa na tvojem mestu (?e nisi siguren) snel alternator in ga dal na tester h ka?nemu avtoelektri?arju
Bo? pa brez posega te?ko kaj ugotovil!
Da pa pri fiatu lahko sname? samo regler..............odvisno keremu na ka?nem mestu je alternator in ?e ima? prostor
?e v samem mirovanju nima dovolj V,nisi povedal koliko polni ko doda? plin??
Skratka ?e je temu tako treba alternator dol in zadevo zrihtat.(pa naj bo to menjava krta?k ali celotnega regulatorja,cena pa je lahko 20 ali 50?) Na pamet se ne da ni? povedat? Povej s kerega konca si? ve?inoma japonskih avtov je kitajski alternator kar ni ni? narobe samo za info.
?e ne pozna? nobenega avtoelektri?arja ali katerega ki bo znal razdreti,raje pelji na uradni servis.
wtf menjava zavornega olja na 30.000km???? cena rednega servisa bi moral biti na vseh pobla??enih servisih enak! tako da 380? pozabi na tega!!
Redni servis pa naj bi zajemal:
olje+oljni filter ,kabinski filter,zra?ni filter(?e se malo vozi? potem zra?nega skoraj nebi bilo potrebno zamenjat odvisno kje se vozi? ni pa velik stro?ek) pa verjetno naftni filter. Ima? pa verjetno DPF in je zato taka cena! Lahko pri?para? da sam nabavi? materjal(ceneje) zamenjajo pa ti na uradnem servisu kjer ti potem tudi servisno po?templajo Stvar dogovora
najprej spusti vodo iz filtra,da se re?i? ene napake! Potem pa izmeri nap.akom(pred zagonom ,ko avto dela ,in ko pri?ge? vse lu?i) Kok ima avto km-jev in kok je star akomulator? Da bi bile krta?ke obrabljene te?ko verjamem ker ponavadi za?ne lu?ka skoz svetiti ker ena od krta?k zgubi stik! Je pa lahko sam regulator,preprazen akomulator ali pa prenizki obrati! Dobi? pa pri avtoelektri?arju,ali pa na orginal servisu
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani