Skoči na vsebino
Katero olje?
Napisano
  dne 29. 2. 2020 ob 17:38 je Aless napisal:

0w30 ali 5w30 ACEA C3

?eprav bi jst priporo?al bolj 5w30, ker Mazde rade me?ajo gorivo v olje in posledi?no postane olje redkej?e.

Hvala lepa :)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano
  dne 29. 2. 2020 ob 16:30 je Alex napisal:

To bo moje naslednje olje ob menjavi. Zagotovo eno izmed najboj?ih olj.

Sem gle?dam na motorja-olja sem je ve? razli?nih 5w30 zdej na specifikacije se pa ne spoznam kaj vzet. Se ti da nalimat link?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem se na za?etku oziral zdaj pa ne ve? toliko. Doskrat ugasnem avto med regeneracijo pa pustim, da se mi nasledni? regenaracija opravi do konca.  Nobenih te?av.

Obrati niso va?ni med regeneracijo,.. ?e pa? po?asneje vo?i? bo dlje ?asa trajala,.. sem mi je tudi ?e izvedla v mestu ob po?asni vo?nji.

Regeneracije so nekjem izvajajo po 200-250km vsaj pri 2014 letniku

Regeneracija se izvede ko je motor dovol segret, prej ne.

Ne more? spro?it sam.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon luči slabo svetijo
Napisano
  dne 24. 1. 2020 ob 6:48 je Saso5 napisal:

Pozdravljeni, nebom odpiral nove teme ampak mene zanima kateri bi-xenon ?arnici D4S priporo?ate za mazdo 3 2016 letnik ter v kak?ni svetilnosti?

Kak Philips/Osram

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Shifter bushing set za ro?ni menjalnik
Napisano
  dne 18. 1. 2020 ob 4:37 je Alex napisal:

Mislum, da ja.Na nem?kem forumu je ?e nakaj lastnikov dizlov, ki so to montirali.Baje,da je najbolj zafrknjeno razstavit plastiko okoli menjalnika.

Ni toliko zafrknjeno plastiko dat dol. Sem jo dajal dol, ko sem menjal ?arnico za osvetlitev menjalnika.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija LED lu?i?
Napisano
  dne 28. 12. 2019 ob 18:24 je Boss napisal:

Res je, sem sprobal. Tudi pri ro?nem menjalniku, ko "zategne?" ro?no vse lu?i ugasnejo in se ne pri?gejo tudi ?e ro?no potem spusti? ampak ?ele, ko za?ne? peljati.

Se pravi se razlikuje od letnikov,.. meni se pri?gejo takoj ko spustim ro?no

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.