Kot razgledan človek poznaš besede enega od največjih sodobnih filozofov in mislecev 20ga stoletja ki je izjavil: "ljepota je prolazna". In če kdo, potem zagotovo ti to veš kako zelo to drži.
Torej potrjuješ, da je pri izbiri avta najbolj pomembno, da se original diski ne zvijajo? Zdaj imam 15kkm, pa ni še nič zvito... se že bojim, da je avto grd. No ja če samo streho gledam in tiste gromozanske sanke na njej - jap bo držalo 😲
Seveda, če si pa šparal... razvežeš denarnico, kupiš diske renomiranih proizvajalcev in imaš 150.000km mir, pol pa ponoviš zgodbo. Jaz sem naredil tako pri prvi generaciji šestke pa pri drugi, pa še prej pri KIA Clarus in je problem rešen. Če pa šparaš in ti je vsak evro preveč pol pa dražje skos prideš pa še pizdiš nonstop. Saj tko je z vsako stvarjo danes.
No vidiš VAG je tolk napreden, da če pelješ mimo servisa na pol metra ti prek NFC-ja nadgradijo avto v sekundi. Če si do 10m daleč ti nadgradi preko BT, za vse ostalo je pa tu dobiri stari WiFi. So imel včasih še IR sam si moral avto ustavit pa to ni blo tko priročno.
Ene par statistik je dokazalo, da procentualno v slabih razmerah (sneg, led) več nesreč naredijo vozniki štirikolesno gnanih. Upam, da ni treba razlagat zakaj je tako.
Vsak ima svoje gušte. A veš, da niti dva človeka ne vidita enako barv(odtenek, celo barvo vidijo drugače). Tako, da je njemu pač ta barva cool. Drugače je verjetno ne bi izbral. 😊
Aha, zato je tebi ta rdeča barva tvoje Mazde tolk všeč. 😆
Men niso noben avto turiral v rdeče.... tam nekje do 3000 so največ probavali, kar je tudi logično saj se 99,99% vožnje dogaja do teh obratov - govorim za dizle seveda.
Ja to je nabijanje... 14 jurjev pač Mazdo motor ne stane, če je cel avto v najbolj oskubljeni verziji recimo 27 jurjev. Verjetno je realna cena motorja ene tolk kot bo ta model sam plačal, Mazda bo pa izpadla full cool.
Oh ja ... jaz pa skos na Petrolu... to je vse BS kaj je boljše. Ja so pa obstajale par desetletij stare debate o tem pa očitno še kar zgodbice krožijo naokoli.
Problem je da včasih "auto" ne zazna mraka,megle. Meni recimo ne preklopi na Šmartinski pod podvozom pri Orto baru. Potem pa stoj v temi zadnji v koloni ...
Hmmm, jaz, ko sem zadnji v koloni vedno stojim z nogo na bremzi (na AC pa še štirje žmigavci vklopljeni). Če pa kdo spregleda tud to pa žal ni druge pomoči.
Tako kot pravita ... tudi če crkne baterija ni panike samo daljinec knofu za vžig približaš in b vžgal. Verjetno ima notri še kakšen NFC vgrajen tako kot na plačilnih karticah in se lepo zmeni kljub prazni bateriji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej potrjuješ, da je pri izbiri avta najbolj pomembno, da se original diski ne zvijajo? Zdaj imam 15kkm, pa ni še nič zvito... se že bojim, da je avto grd. No ja če samo streho gledam in tiste gromozanske sanke na njej - jap bo držalo 😲
Povezava za deljenje
Deli na druge strani