Doslej na forumu se niti eden ni potarnal potem ko je (strokovno) odstranil DPF, vecina se pohvali z vecjo motorno mocjo in vsaj pol litra nizjo potrosnjo nafte. Velja razmislit kako se lotit zadeve.
Pozdravljeni! Imel bi vpra?anje za Pelka. Imam mazdo 3, 1,6 diesel, 2009, 90 KM. Avto mi je za?el mo?no cukati, ?e posebej ko se ogreje in neglede v kateri prestavi ga vozim - cuka. Ko pohodim ...
Pozdravljeni.
Na vasi mazdi je lahko zamasen DPF filter ali EGR ventil.
Danes sem ob dolivanju Vitrexa opazil,da se je na pokrovu intercoolerja pojavil nekak?en oljnat film velikosti nekak 5x5 cm,vsekakor gre za olje,ker ima okus po Castrolu... Po mojem vedenju seveda olje nima kaj iskati tam in mi ni jasno odkod se je vzelo. Olja na merilni palici ne manjka ni?,oziroma ga je toliko kot pred 9 meseci,avto gre normalno,ne gori nobena lu?ka,se ni? ne kadi,ni? ne kaplja in ni? ne ropota. Kaj za hudi?a bi to lahko bilo?
Lep pozdrav in hvala za odgovore. Aja ,avto je cx-7 benc.
Simonov odgovor oz. nasvet;
Pozdravljeni
Lahko pusca tesnilo pokrova ventilov,ni nic nevarno ali urgentno popravilo
?e se vam pojavljajo kak?ne te?ave s po?kodvanimi daljin?ki, si pa tule poglejte (sem ravnokar slu?ajno naletel na to stran, ker ogla?ujejo na avto.net)
Tudi kolega je za Kio Ceed 2009, ki tece na LPG, pojamral, da avto ocitno ni dojel da gre na LPG ter temu primerno znizuje navidezni nivo bencina, kot da se vozi le nanjga.
Moja 6ka na LPG je bila l.2003 in je bil kazalcek benza okej, le 'range' mu je racunalniku na fertig zmedlo ter ga je kazal le kadar sem na sveze dolil Benz
Lahko porocam ze kar na podlagi enega prejsnjega avta od bivse, bila je takrat 323f in je Simon vgradil Meta sistem. Takrat sem placal 90eur, zdaj bo ocitno celo ceneje. Morda zaradi manjsega stevil a vrat, nimam pojma
Da zaklju?imo tole debato, ker sem v?eraj dobil konkretne informacije in grem kmalu ?e tudi vgradit.
Poklical sem mojstra Simon?s iz Kamnika in mi je ponudil ceno 75? za Meta sistem in njegovo vgradnjo.
Pred tem me je vpra?al kako se mi odklepajo vsa 3 vrata oz. na katerih imam mo?nost zaklenit vsa hkrati, pa sem mu povedal da nimam le na sovozni?kih te opcije.
Mojstrova ponudba se mi zdi super in ?e bo ?e kdo to potreboval, ga najdete tule;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
300 eur
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani