Ja to je ze upgrade in zamenjas leco. To je drugo. Je pa to spet malo riskantno, da dobis tesnilno maso lepo dol in da potem lepo zatesnis. Meni so v prvi generaciji halogenke svetile, kot da bi imel przgano sveco. Sem jih spoliral, probal vse mozne zive zarnice in ni bilo nic boljse. Kasneje sem montiral xenon kit in je bila neka mala razlika. Sedaj pri drugi generaciji k je xenon pa sveti odlicno
Pa se to bi prslo v postev samo original, ker replike so baje isti smorn in hitro izgubijo na svetilnosti. Original pa vsi vemo koliko stanejo. Zna biti da so drazje od vrednosti avta.
Mazda 6 gg je imela hibo kar se tice luci. Motorcki so na veliko crkavali in prav tako je bila svetilnost zelo boga. Tudi s poliranjem zarometov nebos dobil neke boljse svetilnosti. Problem je v leci...
Tocno to se je meni zgodilo na sluzbenemu avtu en mesec nazaj.Slabi kabli k grejo na akumulator ali pa jih je kaksna zival popapcala. Naredi tocno to kar ti je rekel shrek in bos hitro videl ali je napeljava (masa) ali ne. Sem pa imel tudi isti primer na bivsi sestki in se je samo kaveljcek iz starterja snel. Sicer je to bolj malo vrjetno, ampak vseeno
Nope ni nobeno nakljucje, ampak salajbajzarija uradnega servisa. Pri meni je bilo isto s tem, da so mi pozabili priklopiti se gretje sedezov. Ker se z avtom peljem vec ali manj jaz in se sedez nic ne premika sem airbag luco dobil sele, ko sem generalno pucal avto in sem premikal sedez. Skratka kable ne fixirajo na sedez tako, kot je to narejeno original in potem ko premikas sedez jih konstantno udarjas in posledicno fases lucko. Poglej da so konektorji trdno skupaj in da se sedez ne zaletava v njih pa bo
To je normalno da je olje temno pri 10.000km. Sicer pa glede na to, da je avto se v garanciji ti kaj drugega kot original olje ne preostane. Sam imam 12 let staro sestko pa se je vedno dajal original 5w30 pa nic olja ne spije na 20k km. Trenutno ima 218k km.
Jaz sem pa vso to avtomatiko izklopil in bom zaprl ogledala samo takrat, ko bo res potrebno. Tako doma, kot v slu?bi in tudi na parkiri??ih supermarketov imam vedno ogromno placa in res ni potrebe, da bi se to vsaki? zapiralo.
x2.
Nevem ce sem jih trikrat do sedaj "pospravil" Predvidevam da se tudi sedaj v mrzlih dneh motorcek bolj matra, ko vse zmrzne. No vsaj pri nas na gorenjskem je zjutraj vse zamrznjeno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hocemo slikce!
pa seveda porocanje o rezultatu. Sedaj lahko das se angel eyes 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani