Skoči na vsebino
Regulacija LED lu?i?
Napisano

?e ima? na avto vedno svetijo dnevne lu?i, ?e le nima? v P in zategnjene ro?e, ko zapade mrak (odvisno od tvoje nastavitve) se pri?gejo ?e kratke lu?i (dnevne ?e vedno svetijo polek)

image.jpegpngimg.com - shovel_PNG108901.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivjo,

bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril.

?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah?

EFB ni AGM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda soul crystal rdeca se krusi
Napisano

Meni so barvali sprednji in zadnji odbija? in so barvo zadeli v nulo, pa to ne na Mazda original servisu (barvali so mi na TrgoABC Ajdov??ina).

Barval sem aprila, barva se lepo dr?i, tudi ni nobenih okru?kov spredaj, kar za celo havbo ne morem re?t - ta Soul red je lepa za pop... sam tudi mehka za pop...

Spomladi dam ?e havbo sem barvat :)

Meni so tudi barval na TrgoABC(zadnji odbija?) , barvo sicer lepo zadeli sem pa imel sledi prahu na desni strani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.