bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril.
?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah?
Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.
Meni so barvali sprednji in zadnji odbija? in so barvo zadeli v nulo, pa to ne na Mazda original servisu (barvali so mi na TrgoABC Ajdov??ina).
Barval sem aprila, barva se lepo dr?i, tudi ni nobenih okru?kov spredaj, kar za celo havbo ne morem re?t - ta Soul red je lepa za pop... sam tudi mehka za pop...
Spomladi dam ?e havbo sem barvat
Meni so tudi barval na TrgoABC(zadnji odbija?) , barvo sicer lepo zadeli sem pa imel sledi prahu na desni strani
Menjal dva krat pod garancijo, tretjic sem se odlocil da menjas z zimermann ploscicami in diski z luknjicami, od takrat imam mir. Cena diskov in ploscic je bila skupaj 220?.
Meni je treslo ?e ko sem dobil rabljenega,.. sam opazi? to ?ele pri velikih hitrostih naprimer na avtocesti,.. pa sm takrat rekel da menjam ko gredo plo??ice. Pol Alex ti pravi? da mogo?e odpravim te?avo samo ?e menjam obloge ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem dobil zelo dobra priporo?ila za avtotapetnika v LJ za preoble?t volan .-> Ale? Setina. ?e koga zanima.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani