Skoči na vsebino

?ivjo,

bom malo hijack-al tole temo da ?e jaz nekaj vpra?am. Pri meni se sedaj pojavlja ista napaka, 6-ka je 2013 letnik, brez I-ELOOP-a. Predvidevam, da bo treba menjati akumulator, bom pa ga ?e pomeril.

?e sem prav razumel, bi bilo potem najbolj?e nabaviti kar Exide AGM, kot je bilo ?e napisano gor. Konkretno mislim da bo tale pravi Exide efb EL604 60Ah?

EFB ni AGM

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Dej pelji pred mano pa povej kolk ?asa so ti delal, da vem kdaj peljat avto(pa ?e se kej bol? pelje seveda),.. ker majo ?utast urnik in moram zmeraj med delovnim ?asom peljat. Peljem pa zmeraj v Koper.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda soul crystal rdeca se krusi
Napisano

Meni so barvali sprednji in zadnji odbija? in so barvo zadeli v nulo, pa to ne na Mazda original servisu (barvali so mi na TrgoABC Ajdov??ina).

Barval sem aprila, barva se lepo dr?i, tudi ni nobenih okru?kov spredaj, kar za celo havbo ne morem re?t - ta Soul red je lepa za pop... sam tudi mehka za pop...

Spomladi dam ?e havbo sem barvat :)

Meni so tudi barval na TrgoABC(zadnji odbija?) , barvo sicer lepo zadeli sem pa imel sledi prahu na desni strani

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Jaz sem na moji 6-ti 2018

Menjal dva krat pod garancijo, tretjic sem se odlocil da menjas z zimermann ploscicami in diski z luknjicami, od takrat imam mir. Cena diskov in ploscic je bila skupaj 220?.

A to samo spredaj al komplet ? Ma? kak link?

edit:  na?el .. 162e za komplet(spredaj)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Glede na to da ne neki na ful zaviram in na slio se resno spogledujem z twr diski in oblogami milsim da bi moral prit skzi za ene 120e za vse

37? na disk
43? pa obloge

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Meni je treslo ?e ko sem dobil rabljenega,.. sam opazi? to ?ele pri velikih hitrostih naprimer na avtocesti,.. pa sm takrat rekel da menjam ko gredo plo??ice. Pol Alex ti pravi? da mogo?e odpravim te?avo samo ?e menjam obloge ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.