Verjetno sovoznikova vrata nimajo komande za odklep celega sistema-stikalo na klju?avnici. Mogo?e se ti je celo samo snelo z mesta.
Popolnoma isto sem imel na 323 F BG generacije, ki sem jo potem v nadaljevanju po?astil z GT alarmom. Fotrova Vectra 1993 je imela prav tako narejeno in pa tudi moj H Coupe 1999, ki ni imel DCZ. O?itno so to tovarni?ke zadeve ?e tako na?timane, da sovoznikova klju?avnica s klju?em odpira le ta vrata in ni?esar drugega.
Klopko, sovoznikova vrata ga nimajo, vsaj sode? po potem, da ?e se lotim odklepanja s sovoznikove strani, mi odklene samo njih. Prtlja?nik pa odklena tudi ostali 2 vrati
Hvala! Z M A J, glede na izku?nje z mojstrom te prosim, ?e mi lahko pove? na kak?en na?in je najbolje priti do mojstra.
?e enkrat hvala za pomo?. Lp
Ga poklicat na navedeni gsm in ?e se ne javi (je stra?no zaseden ?ez cel dan, pono?i pa upam, da po?ne kaj drugega), mu napi?i sms, ?e lahko pokli?e nazaj.
Kaj ?e bi zaklenili tole temo, ker se je totalno izrodila. Kot ka?e je te?ava re?ena, svoje egote in ostale atribute pa lahko merite na 4 o?i, ?e obstaja potreba po tem?
na webasto sploh nisem pomislil. Problem drugih to?k je, da se to dogaja sedaj, ko je zunaj +20 in, ko je avto ogret na delovno temperaturo....skratka manjka mu navora in ?e malo klopota.
Po?ljem zdejle e-po?to s tvojo vsebino, mojstru Simonu Pelku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Popolnoma isto sem imel na 323 F BG generacije, ki sem jo potem v nadaljevanju po?astil z GT alarmom. Fotrova Vectra 1993 je imela prav tako narejeno in pa tudi moj H Coupe 1999, ki ni imel DCZ. O?itno so to tovarni?ke zadeve ?e tako na?timane, da sovoznikova klju?avnica s klju?em odpira le ta vrata in ni?esar drugega.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani