sode? po temu se vsi zvo?niki napajajo preko oja?evalca, kar ni problem, tweeterji imajo kondi? v sebi o?itno, torej bi rabil samo oja?evalec s 4 imi izhodi oz 2m kanali (posebej zadaj, spredaj) + woofer
pri?akovati pa mora? da bo display neaktiven mogo?e na avtu, ampak sem pozabil!!!
Ti ima? kitajca notri a ne? Torej case closed, ima? vse pri?timano ?e....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
hvala za info, ga bom dal ta teden na servis menjave filtrov in olja pa poro?am.
A ima v tanku tudi filter??
DRuga?e pa cuka neodvisno od temperature.
Mene je strah da ni slu?ajno vztrajnik, ?eprav ne spu??a nikakr?nih glasov... ;(
LP
?akaj malo, ?e pa ne zna? lo?iti ali cuka motor ali sklopka je pa lahko nabor napak kar velik.....nikakor ne more vztrajnik v leru na primer cukat, zgolj in samo ob prestavljanju
Sicer pa vsi vemo da je 'normalno' da ta motor ob teh vrtljajih malo cuka - ve tudi servis, ampak gre za minimalno cukanje, vsako ve?je ni normalno. Imeli smo to vsi, tudi jaz, spektr itd
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj ti pomaga pal?ak za olje, ?e ga ne sme? dolit, ker je pod garancijo avtomobil. Danes sem klical in vpra?al na servis, povedal kaj se dogaja in so rekli...asistenca in naj ga pripeljejo na servis, ker ni? ne smem dolivat olja.
Zdaj pa ?e eno vpra?anje iz moje strani. Redni servis sem imel planiran 23.12.2017... glede na to, da bodo na servisu sedaj olje zamenjali ( vsaj koliko mislim, da bodo) ali lahko pri pla?ilu servisa dobim popust pri menjavi olja, glede na to, da bodo to olje nalili ?e med garancijo in ne pri rednem servisu. Ker bodo zdaj naredili servis ( filtri, olje)
in ne 23.12.2017.
Tebe ne razumem ve? .............a potem so vsi redni servisi v garanciji cenej?i ali kaj? Pa da ne sme? sam olja doliti zaradi garancije? WTF????????
Popust na olje zaradi 14 dni prej....sva?ta. A potem ti dopla?a? ?e naredi? predpisane letne kilometre prej kot v enem letu?
to?no to sem zadnji? omenjal, avto za 25.000e potem pa je va?nih 10? pri servisu
Okej, dve zadevi, bom probal najt kako preizkusit delovanje.
Je pa tko da vergla ?ist uredu in tudi premika ma?ino, ampak ne kresne in ne kresne.
A je to olaj?evalna okoli??ina ali ne?
Ker ravno pred mrazom sem bil pri mehankarju zaradi druge te?ave in se mi res ne da spet hodit
?e vergla definitivno ni ?tarter. ?tarter ko zaj dela tk tk tk tk. Tako da ali bencin (pumpa, filter ali celo zmrznjeno kaj) ali pa elektrika (aku, sve?ke), samo ?e vergla pomeni da je ?trom.
my money je na ?rpalki v tanku. Mislim, da jo bencinar ima? tle sem pa bos....
kaj pa je bila tista druga te?ava - lahko je povezano ali pa kaj v zvezi s sestavljanjem nazaj....pa sode? po podpisu je LPG??? Vsak info pomaga
Selmar verjetno nima ni? s tem ker je serijska napaka, edino lahko bi preverili ?e je tvoj iz tiste serije, ki potrebuje zamenjavo.
Kot prvo brez panike - ali si preveril nivo olja, to je namre? tudi funkcija te lu?ke...?e je na min dolij in probaj, ?e je ok, ne diraj avta pa asistenca.
avto ima prevo?enih 40.000 km Mazda CX-5, avt 2.2 diesel.....od zadnjega servisa sem naredil 11.000 km, avto ?e je pod garancijo. Kaj mi svetujete, ali lahko sam nalijem malo olja, dokler ne grem na servis, jutri sem namre? mislil poklicat, da bi se naro?il na redni servis.
Avto ?e je pod garancijo in me zanima to dolivanje...ali lahko ali ne smem sam dolivat.
Ne bom pisal kje sem bil na zadnjem servisu, da ne u?alim koga, ampak sem bil prisiljen na ta servis it, ?eprav, ?e nebi moral nebi ?el.
lep pozdrav in hvala za nasvet.
Lp
Kaj ta servis ni bil redni? ?e slu?ajno ni bil pozabi garancijo, ?e je bil nazaj. Takoj, ni druge -in to z asistenco, ne voziti.
PA smo seveda spet pri prvem vpra?anju, ker brez rednega servisa pri poobla??enem nima? asistence
Pa podvpra?anje, katera naj bi bila rde?a za motor? Za motor je rumena, za olje in aku pa na primer rde?a
brez skrbi smo jih ?e veliko probali. mazdin pin 1 je direktno povezan na webasto, ni? drugega, sname? sivi kvadratni konektor pri webastu in tester priklopi? direktno. webasto v mazdi je popolnoma samostojna zadeva. Malce druga?e je od mazde II FL naprej, kjer so dali can bus, ampak smo tudi te uspe?no nadgrajevali (in tudi servisirali... iceman kako je z rjo... :) ?
z original testerjem od webasta si ne morete kaj dosti pomagat, ker ima v webastu mazda svoj ?ipovje in s tem tudi protokol. Bol?e kupit original tester od mazde z elm 327 lahko samo pumpo goriva vklapljam in reseteriram ga lahko. Te?ava je pa v tem, ker program wtt nima protokola od mazde.
Ima vsak thermo top C svoj diag port (oz tisto rozno zicko)
?aba nima webasta, a se kljub temu segreje po 1km, o?itno ima tole - direkten elektri?ni grelec vode, po doma?e el radiator. ni hrupa, ni smradu ali dima. Deluje pa 1A
Zdravo... Na moji Mazdi letnik 2010{2.2 diesel} je volanska letev za?ela spu??ati ?udne zvoke... Pelko je postavil diagnoza da jo je potrebno zamenjati(ni ?e kriti?no) cena cca 700?. Sedaj pa uprasanje ali menjati ali pride v po?tev kak?na druga varianta. Hvala za pomo?. Lp
Najprej sprosti ro?ko za ?timanje vi?ine in globine volana in volan fajn 'pregoni' not ven gor dol pa poro?aj
obd je konektor za diagnozo ki bo povedal ali so kake napake skrite (kode) ja ra?unalnik. Glede na to da je nov, je lahko kdo samo zbrisal lu?ko problem pa ostaja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
sode? po temule se da.
sode? po temu se vsi zvo?niki napajajo preko oja?evalca, kar ni problem, tweeterji imajo kondi? v sebi o?itno, torej bi rabil samo oja?evalec s 4 imi izhodi oz 2m kanali (posebej zadaj, spredaj) + woofer
pri?akovati pa mora? da bo display neaktiven mogo?e na avtu, ampak sem pozabil!!!
Ti ima? kitajca notri a ne? Torej case closed, ima? vse pri?timano ?e....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani