Skoči na vsebino
?portni filter
Napisano

..avspuh pride...razmi?ljam o De-vitu, se moram malo pri njemu oglasit, tist denar bi ?e skup spacal samo potem je treba 1x na leto vse skupaj dol snet pa druzga gor, tega se mi pa res ne da delat, ?e bo pa treba pa bom, kaj pa ?em :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

...se pravi konusnega :) ...samo a ne bi blo bolje ?e bi konusnega imel v ?katli, mogo?e jo celo ?e s folijo oblo?il, da se ne bi toliko segrevala zaradi motorja in napeljal v to ?katlo ?e dodaten vir hladnega zraka.....ker ?e je filter odprt v motornem prostoru zna biti zaradi motorja zrak okoli njega kar vro? oz. topel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter
Napisano

kaj pravite na tak?en filter, ki gre v original box.....je bolj za okras ali je kej glasnosti od njega...ker moja Mazda je absolutno pretiha.....avspuh ?e pride na vrsto, samo prvo me tole zanima http://www.technoracing.si/1/sprintfilter/panelni.html

..ali se bolje spla?a vgraditi konusnega pa speljat hladen zrak do njega, samo potem je potrebno ?e tiste senzorje nekak po?lihtat, da bo vse delal tko kot je treba.

lp, Grega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvo?niki 323C + katero olje
Napisano

Zanima me kateri zvo?niki so v omenjeni Mazdi. 13-ke al 16-ke, ?eprav se mi zdi da so 13-ke samo zihr je zihr. So pa ?ist podn zvo?niki tako da bo treba zamenjat ?imprej :D ...a je kak?en problem panele dol dat da se zvo?niki zamenjajo ali je vse na easy dol vr?t oz. ?e je to sploh potrebno, ?e nisem probal ampak mogo?e grejo tudi samo mre?ce dol.

aha...zdej pa ?e neki da ne bom novga topica odpiral. Katero olje je najbolj?e za ta avto. V manual-u pi?e ?e se ne motim 5w-40 oz 5w-30 zdej nism zihr. Imam pa 175.000km. Bi bil Castrolov TXT 10w-40 za dolivat, ker mi ga je ostal od prej?njega avta ?e 4 litre?

lp, Grega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervna guma - POZOR!
Napisano

hmmm....v ?em je bla fora s temi plati??i. Tudi meni je prej?nja lastnica povedala, da je pa? naknadno dala feltne gor in ji je enkrat guma po?ila, je hotla zamenjat pa klju? ni bil pravi, tako da je mogla drug klju? kupit. Samo bi pa res lahko povedal, da so druga?ni vijaki oz. da namontirajo druge vijake, za katere potrebuje? druga?en klju?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.