Skoči na vsebino
Gretje zadnjega stekla
Napisano

To itak rabi samo Yugo, da te v roke ne zebe ko ga poriva?. :hohoho:

:D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnjega stekla
Napisano

Opa?am, da mi gretje zadnjega stekla ne deluje tako kot bi moralo.

Traja lahko tudi do 30min, da se celo steklo odrosi.

Mogo?e ?e kdo najdu kak?no re?itev za ta problem ? Kajti zima prihaja, pa je

rahlo za?eljeno, da bi kaj nazaj videl :)

LP

H

?e se prav spomnim je tudi meni v F-ki dolgo trajal do segretja!!Pomoje so vse F-ke bol ?parovne glede tega.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pije olje in hladilno teko?ino
Napisano

Spet ena bencinarska.

Kupi ene ?enska novo M6 MPS in jo pripelje prvi? na servis po 60 kkm ker nekaj ?udno ropota v motorju in NI crknila ne turbina in ne noben le?aj v motorju ampak ?ponar ki napenja verigo odmi?nih gredi.

Si predstavljate 60 kkm brez kontrole in menjave olja pri navornikih ?

Pa MPS-k ima servis na 15 kkm in ne na 20 kkm !

Zgornje lahko potrdijo na gama servisu v BTC.

Ma to ?e jaz potrdim k sm stal zraven te MPS-ke :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali pa?e kiler?
Napisano

sam sem kupil nov kiler 2x za F-ko v A-net trgovini dal sem takrat okoli 120?

1. mi je razpadu

2. sem pa sam razbil

pokli?i ,pra?aj koliko pride ker dobrega dobit je loto(rabljenega seveda)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tevec hitrosti...
Napisano

ok malo off ampak zanima me nekaj-menjal si disk in ?e sem prav razumel samo levega?????? kaj pa desni??

Ponavadi se prodajajo v kompletu in se tudi v kompletu menjajo :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ventilator za gretje cvili
Napisano

Re?eno. Takole je ?lo: najprej sem spet od?raufal ta dva ?raufa (glej sliko), potem pa med re?o (glej sliko) zataknil ?raufencigar pa narahlo obrnil, da je re?a postajala vse ve?ja. Ko sem ga dovolj razmaknil je ?e popustilo vse skupaj in lahko sem lo?il ohi?je od motor?ka, ki pa se je ?e kar dr?al skupaj z ventilatorjem. To nisem hotel ve? pr?kat, tako da sem samo dobro spihal in o?istil, nato pa sem kar s parafinskim oljem namazal vse vrte?e in gomaze?e re?i, ki sem jih dosegel. ?al sem pozabil slikati v razdrtem stanju... No, pol sem ga vtaknil nazaj v avto in cviljenja ni ve?!

Evo, tko ?e bo komu kaj pomagalo.

Hvala vsem za pomo?, LP

post-5470-1289754317_thumb.jpg

:bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kaj veternice ne gre dol???

?e se ne motim bi mogla dol ampak se ne spomnim to?no kako sem sam se matral z njo(bo tega ?e 5 let)

druga?e pa ?e ima? tisti ol?ek v spraju(ne masti) bi bilo bolje kot WD-saj ta izhlapi,je pa vsekakor bolje kot ni?.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

res je tako!

Pot sovoznikovimi koleni je :) pod armaturo,ko ga sname? ven kapni samo malo ol?ka med pu?e kjer je vetrnica in zadeva bo delala brez cviljenja.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vezava oja?evalca v avto
Napisano

Hm skratka , uni ki imate avto ojacevalc , me samo zanima kje ste vezal 12V ,skrbi me to da ?e ga ve?em z 12v cigaretne uti?nce mi bo prekurilo varovalko alpa kablarijo v avtu. ?e bi ga pa vezal direkt z akuja mi bo pa od toplote masine stopil izolacijo pa se zajeban je cez pozarno steno vezat.

Tkoda zdj se pojavla uprasanje kako to izvest :)

LP in hvala

Uglasi se en dan pa bova zrihtala ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stiskanje koles
Napisano

sem prepri?an da je mo?ak kupil moment klju? in bi rad tam nastavil moment :) ampak je rabil info na koliko na?timat ta moment(tu ne rabi vedet velik o fiziki)

?e pa se motim potem pa treba malo mo?gan?ke napet.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servisiranje vozil
Napisano

Pozna kdo kak?no spletno stran z opisom kaj se na katerem servisu zamenja

trenutno me zanima za mazdo 3 pri 120000 km naprimer 1,6 bencin, 2004letnik.

Sam sem imel servis pri 100kkm.

Se pravi poleg rednega servisa ?e,menjava olja v menjalniku,sve?ke,zavorno olje(?e nima verige ?e jermen in vodno ?rpalko) druga?e pa mislim da bi to pisalo v kakem user manual-u oz priro?niku :ne vem:

vse ostalo pa po potrebi-potro?na roba

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stiskanje koles
Napisano

A mogo?e kdo ve kolk kil se stisne kolesa na M6 karavan.

Lp :D:jupiii:

stisne?

misli? privije vijake na plati??u?

cca 11kg-po ob?utku

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjalnik
Napisano

Ponavadi se olje v menjalniku menja na velikem servisu!!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2,3 - Filter za gorivo
Napisano

Danes naredu servis za Mazdo. Kupu vse filtre in olje pri kolegu na Eurotonu. Ostal mi je filter za gorivo, pri katerem je ?e kolega mel te?ave da ga je sploh najdu. Po compu naj ga tale benz verzija sploh ne bi mela. A ma kdo to?en podatek?

Bemti? ko ma? ?ist sve? avto, pa se pol lovi? :P

am filter za gorivo ima vendar je v tanku in skupaj s ?rpalko.......(se ne menja)

Enako velja za M3

No toliko je meni znano :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon ?arnice M6
Napisano

zamenjane ?e 2 xenon ?arnici na m3 prav tako 6000 in razlika s5 o?itna med 5let starimi in fri?nimi :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon ?arnice M6
Napisano

kot vsaka ?arnica polnena s plinom(neon,xenon,..) se 1x izgori in s tem izgubi na svetilnosti.

Zato se pa? zamenja zadevo.Pri meni je bilo tako da svetilo je ?e vedno kot xenon ?arnica,ampak ni bilo ve? tiste ostrine in odsevnosti cestnih ?rt in znakov.In pa seveda po ob?utku se se mi zdele ?voh.

In res vse je bilo upravi?eno-zamenjal sem jih verjetno po vsaj 3 leta uporabe.

Zdaj sveti veliko bolje ,in primerava med mojimi novimi in Gregatovimi ?arnicami ve? kot o?itna :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon ?arnice M6
Napisano

Pa je svetloba v redu?Je dovolj bela ali je bolj modrikasta?

Je malenkost modrikastega efekta (za moje pojme je lih prava) Ni pa tok o?itne barve kot pri BMW ali novi M6 ali kak?ni TOYOTI

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon ?arnice M6
Napisano

dal sem 6000 zrihtal pa jih je vsemogo?ni ayvar ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon ?arnice M6
Napisano

Danes zjutraj sem opazil,da mi desna xenonka sveti full vijola barve ,leva pa normalno.

No,in prej sem opazil,da mi ne sveti sploh. :(

Najbr? je riknila in bo potrebno zamenjati obe. :ne vem:

So pa druga?e stare 5 let.

:bravo::bravo:

Sam sem tudi ?e zamenjal obe-razlika o?itna ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F td mrzel zelo tezko vzge
Napisano

?e bi ?e povedal kolk kilometrov ima prevo?enih, bi bilo la?je kaj pametnega povedat.

pa kako si videl da so grelne sve?ke vredi? ?e ma? kar nekaj km-jev ?e potem jih zamenjaj da bo? res ziher da so ok.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sklopka
Napisano

:vskalo::vskalo::vskalo: katere zavorne cevke bi ti ?tukal?? Na tvojem mestu bi kupil nove pa po mo?nosti za obe strani.Stari zavore niso hec.

Skratka odpravi vse napake na cevkah(al karkoli ti pu??a,zamenjaj ?tukaj kar ?e?) potem pa se loti nalivanja olja in pa samega zra?enja celotnega sistema!!

Vpra?al si pa sme?no da ve??.

?e se spravi? pumpat gume in je ta predrta hmmm vrjetno bo? najprej zaflikal preden bo? hotel met napumpano gumo :):hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?i??enje alu plati?? z original ?istilom Mazda
Napisano

Zanima me kako se najbolj u?inkovito o?isti alu plati??a z originalnim Mazda ?istilom (na razpr?ilo) - ali predhodno z vodo namo?imo alu plati??e in nato posprajamo s ?istilom ali na suho plati??e prvo posprajamo s ?istilom in potem speremo z vodo. Hvala za odgovor.

Oj

sam imam neko ?istilo za feltne k ga uporabljajo v avtopralnicah(kot sonax ) le da je to bol?e bol u?inkovito.

Na?pricam pa preden mo?im avto z vodo(na suho) po?aka? 5 minut in potem spere? z vodo.

Itak pa potem ?e na?aponira? zadevo :)

?e pa pere? z wapom potem pa skor ?amponiranje ni potrebno

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F cuka
Napisano
:bravo: pol pa bo dr?al.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F cuka
Napisano

OK je bencinski filter ampak ni to filter kot ga poznamo se pravi da je med cevko za bencin.

Vsaj M3 nima takega ,razen ?e 323f ta verzija tako narejeno kot BA serija k ima ?e vedno klasi?en filter za benz

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.