Najprej si kupi sportni avto… ne pa nekega smrdljivega dizla 😅😂 … Ce je rdece barve, se ne pomeni, da je Ferrari ….🤣
Se pravi, da imajo vsi tukaj na forumu, ki vozijo kvalitetne, moderne, manj okolju neprijazne dizel avte kot so to benzinarji, smrdljive dizle? Zanimiva ugotovitev 👌
pred 1.letom ko sem jaz kupoval sem gledal za temi modeli, nato sem se kar odločil za Michelin Pilot Sport 5, ker sem bil že s 4tko zadovoljen in tistih 20€ razlike ni odtehtalo novega eksperimentiranja (Continental PremiumContact 6/Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5/Pirelli P Zero/Kumho Ecsta PS91), in sedaj sem z PS5 tudi zadovoljen, tako da nimam pripomb....
Odvisno, kaj pričakuješ od gum. Sam imam sedaj gor Good year Eagle F1 assimetric 5 in sem super zadovoljen z njimi. Bom pa, ko bom nabavlja nove, kupil definitivno kaj drugega. Mogoče kake michelinke.
Jaz sem nabavil nexen nfera su4 so pa made in china, kolega se zelo sekira zaradi tega ampak po moje neve da je pol novega avtomobila made in china
Jaz sem imel na ta drugi 6-ki tudi nexen n fera sport. Sem jih ravno predvčerajšnjim prodal, ker me niso prepričale na mokrem. Sedaj sem naročil kleber. Bomo videli, ali so kaj boljše. 🤔
Od 600-1000€, če se jo da pošvasat..nova glava pa mislm da okrog 3000€. Upam da se moti mehanik, ker je ni dal se dol ampak tesnilo je ok, hladilnik egr je ok, cevi so vse ok ostane sam se glava..in glede na to da je to bolezen teh modelou motorja (zvedel danes) je verjetno to to
Prvič slišim za tak primer na teh motorjih. Definitivno pa to ni bolezen teh motorjev. 🤔Nekaj je moglo it narobe, da se je to zgodilo.
Moja stara mazda 6, stara 18 let ima bolje ohranjen volan kot ta, ki bo stara 6.Mazde 6mk1 imajo še pravo usnje na volanu, prav tako kot tudi na ročki menjalnika.
to mislim, da je bolj kot ne težava tudi pri drugih znamkah, in kot je zapisano, mislim da je najboljša rešitev, če te to res moti, da poiščeš kakega majstra, ki se ukvarja prenovo (t.i. tapetniki ali kako se jim je v starih časih reklo ) in ti potem to uredi, sploh če ti lahko zagotovi kakovosten material.
Res je. Tapetnik ti bo dal kvalitetno (pravo?) usnje, ki se ne sme kar tako hitro oguliti. Ugotovili smo , da mazda uporablja eco usnje( umetno) in je, kar je. Jaz imam v Kp enega dobrega majstra, ki preoblači v usnje sedeže in volane.Ko bo tudi moj volan slabo izgledal, ga bom dal njemu preobleči v perforirano-pravo usnje. Tudi, če bo malo dražje, samo da bo v redu. Ni ga lepšega občutka kot pravo usnje v rokah. 😉
Sem že nabavil vredenstein ultrac satin. Na testu autobild je bila ocenjena zelo dobro, sicer so pa tudi drugi testi kjer ima negativno oceno za vožnjo na mokri cesti... Tudi prodajalec pri bartogu in vulkanizer sta mi jo je svetovala.
Me je pa nekoliko prestrašil prodajalec pri bartogu, ko je rekel, da bodo šle cene gore in sem kar nabavil pri liderpnevmatik dobil dot 5221, ker pri Bartogu se je res podražila.
Ja, vredestein definitivno ne ljubijo mokrih cest, tako letne kot zimske.
rajši več kot manj, ta špas lih ni poceni... že poznam primer, ki so bli Ate diski 3 dni na avto dani zviti zaradi močnega zaviranja
Ja, verjamem. Daš nove diske gor, paziš, da ne boš močno bremzal, pa pride kak pacient, ki naredi neumnost in bremzaš na polno. Če je to res močno in po šele par dnevih, se znajk res zvit.
Je pa res, da moreš prvih 1000km bolj umirjeno bremzat, da se ulavfajo, če ne jih 100% zviješ, bilo kiro firmo
Mislim, da bo do 300 km tudi v redu za ulaufanje, kolikor predlagajo pri brembotu. Seveda brez naglih in dolgotrajnih zaviranj tudi malo pozneje. Je pa zelo malo tega zvijanja diskov pri aftermarket športnih firmah diskov. Bolj je problem v cviljenje ploščic. 😬
To je lahko zelo logična ugotovitev, ker praktično ne obstaja primerjalnega testa recimo dve leti voženih gum. Tak test bi bil za nas uporabnike sila pomemben, za proizvajalce pa lahko sila neroden, saj bi se vrstni red lahko drastično premešal.
Sem nekoč pred 20 leti imel Dunlop WS M2, ki so v tretjem letu uporabe na mokrem malo bolj drsečem asfaltu bile kot bi bil na ledu. Takrat sem to pripisoval asfaltu in ne toliko gumam. Ko sem menjal za Dunlop WS 3D je tisti del asfalta ratal kar naenkrat čisto normalno prevozen in kaj podobnega se mi ni nikoli več dogajalo tudi po več letih uporabe zimskih gum.
Tako, da žal testi narejeni na novih nerabljenih gumah povedo zelo malo kaj se bo dogajalo z gumo skozi čas uporabe. Da pa testiranje zimskih gum v arktičnih razmerah niti približno ne simulira razmere na naših cestah tudi če imamo snežne vremenske razmere, saj je v 90% sneg moker in plundrast ne pa suh in pomrznjen.
Res je. Tej testi, ki jih opravljajo z novimi gumami pri minus 10 ali minus 20 so za nas v bistvu neuporabni. Kdor smuča ve, kakšna je razlika v snegu pri minus 10, pri 0 in pri +5. Pri +5 je že skoraj plundra in se smučka ( drsna ploskev) drugače odziva. Enako je pri gumi. Še bolj je po moje pomemben podatek, koliko se izrabi rob gume z leti vožnje.
Namreč, le ta skrbi, da je vožnja v ovinku (recimo v mokrem) bolj varna. Če se ta rob dokaj hitro izrabi, je tudi z varnostjo konec. Zato je pomembno, da se posluša mnenja uporabnikov ( na forumih, kolegov...), ki bodo nekako najbolj realno podali sliko o obnašanju posamezne gume skozi čas. Tako sam ne bi nikoli kupil zimske gume Nexen, ker jo je mojemu kolegu dobesedno snelo s feltne in mu poškodovalo avto, ter je komaj ostal na cesti.
Z gumami je podobno, kot ko kupujemo rabljen avto in se prej pozanimamo od uporabnikov, kaj nas čaka recimo z popravili in vzdrževanjem skozi leta.
Tega nam prodajalec oziroma proizvajalec zagotovo ne bo povedal. 😊 On nam bo samo prodal nov avto...
Na CX-3 sem na sava HP2 pri 150kmh na ac prehiteval skoraj vsa vozila svete nemške trojice, ki so se cijazili 110 po mokri cesti, ko niti ni več padal dež. Zdaj pa nevem a so bile krive nizkocenovne gume, ali pa so šparal bencin
Uglaunem hotu sem ti povedat da so vredestein top 3 gume za 3/4 cene kontinentalk, pa še vedno boljše kot nekaj, kar vozi večina populacije. In dvomim, da je taka razlika v kontinentalkah za tako cenovno razliko. NE VEM PA, kakšne bodo čez 3 leta. To ti pa dam prav!
Ampak ja, mogoče me jutri vrže ven na prvem ovinku v propad, kar bo dorekla usoda
To, da si se upal hitro voziti po mokri avtocesti, ne pove nič o kvaliteti samih gum. Bolj o karakterju. 😊 Sicer je pa znano, da ni dobro izzivati usode na mokri avtocesti z visokimi hitrostmi, kjer se lahko v kaki kotanjici od kamionskih gum nahaja malo več vode.😬 Posledice je že marsikdo občutil.
Je pa tudi res, da so nove gume nekaj čisto drugega kot stare leto, dve ali več. .
Nove gume imajo ponavadi 7 mm ali včasih še več globoke utore na kotalni površini in vsako leto je le-ta za kak milimeter ali dva bolj plitek. Tako se lahko z istimi gumami voziš čez tri leta na samo še 4 mm globokih utorih. Seveda ta vožnja po dežju ne bo enaka kot z novimi gumami. Tako da ja, dopuščam možnost, da so se po dveh sezonah vozne lastnosti mojih zimskih gum na mokri cesti drastično poslabšale.
Bi morali vsi letet ven po mokri cesti glede na to da imajo pod 2 oceno samo bridgestone in continental. Pa večina jih vozi savo HP2 ki ima celo 3.1 obnašanje v mokrem.
A me zastopš kaj ti hočem dopovedat
Ne. Tej njihovi testi so kr neki. 😊
Saj sem napisal, da so conti dva razreda boljše na mokrem kot vredstein. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi, da imajo vsi tukaj na forumu, ki vozijo kvalitetne, moderne, manj okolju neprijazne dizel avte kot so to benzinarji, smrdljive dizle? Zanimiva ugotovitev 👌
Povezava za deljenje
Deli na druge strani