Skoči na vsebino
Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

V btcju je bilo to narobe, da sem pri?el s problemom, potem je pa tip na testni vo?nji pa ?imfal zakaj ne nama?em ?altkebla, pa da mi bremze ?kripajo, vse drugo je "najdu" in me ?e prepri?eval da se meni samo zdi da imam problem... V glavnem grozna izku?nja s kretenom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri starih avtih se da marsikaj zmenit z mo?nikom, pri novih, ki so ?e v gatanciji pa je verjetno druga pesem.

Konec koncev ima dolo?eno normo koliko ?asa traja servis za dolo?eno stvar in ?e je hitreje fertik ti ne bo manj ra?unal, podobno je pa na drugih servisih.

V btc vem da ne grem ?e enkrat, ker tam so ?ele idioti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DCZ - nadgradnja centralca na kljuc
Napisano

Meni v bj modelu vse kljucavnice pro?ijo centralca tudi s klju?em. Ko sem menjal zvo?nike sem tudi opravit hitro vzdr?evanje klju?avnic. V voznikovih vratih imam celo lu?ko (serijsko) v klju?avnici da vidi? kam klju? vtaknit ko zaklepa? na klju?.

Meni v bj modelu vse kljucavnice pro?ijo centralca tudi s klju?em. Ko sem menjal zvo?nike sem tudi opravit hitro vzdr?evanje klju?avnic, zato vem da obstaja to stikalo. V voznikovih vratih imam celo lu?ko (serijsko) v klju?avnici da vidi? kam klju? vtaknit ko zaklepa? na klju?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DCZ - nadgradnja centralca na kljuc
Napisano

Klopko, sovoznikova vrata ga nimajo, vsaj sode? po potem, da ?e se lotim odklepanja s sovoznikove strani, mi odklene samo njih. Prtlja?nik pa odklena tudi ostali 2 vrati :)

Verjetno sovoznikova vrata nimajo komande za odklep celega sistema-stikalo na klju?avnici. Mogo?e se ti je celo samo snelo z mesta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz imam za sve?ke interval 45kkm na 323f. Pri mo?niku so me ko?tale z menjavo vred 34?.

Ker jih prej?ni lastnik ni menjal, jaz pa tudi ne takoj ko sem kupil avto, so crknile cink ?pule, to je bil pa potem malce vi?ji stro?ek..

Tko da sve?e kar zamenjaj ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.