Ta ima ze tisto zeleno "lucko" oz. vidis nivo elektrolitov. Ce je zelene barve je dober znak in je po vsej vrjetnosti aku. dober. Je pa res, da bos z merilnikom dobil najbolj tocen rezultat. Drgac akumulator imas zelo dober
Slab akumulator. Ce je pa aku. Dober pa lahko, da nekje strom prebija. Fotr je imel podoben primer, le da se je njemu to dogajalo med voznjo in samo v vlaznem vremenu. Nakoncu so pogruntali, da je ena zival naglodala glavni kabel za ECU.
No evo je alex ze vse namesto mene povedal. Se na servisu pravijo da imajo en kup reklamacij glede zavor. Ravno zaradi tega imajo novi modeli ATE. Servisove besede ne moje.
Celo cev bo skoraj sigurno za zamenajti, ker je vse v enem. Ravno mesec dni nazaj sem za prvo generacijo pol interneta obrnil da sem dobil cev. 10 cm dolga cev je na uradnemu servisu stala magicnih 150?. Na ebayu sem jo dobil v kompletu se z drugo daljso cevjo za 20?. Ti pod o-ring vrjetno mislis tole. Mazda ima to vse v enem in nemores samo tega dela zamenjati.
Ce zej ze tako kompliciramo ti policaj lahko kamot napise kazen. Je ze res da je avto homologiran, ampak na tebi je da prizges luci ce le te ne gorijo na auto. Prav tako bi lahko 3/4 ljudem napisal kazen, ko se pri zmanjsani vidljivosti (dez) furajo z dnevnimi lucmi, ker "neznajo" rocno dati luci na ON
Pokrij senzor z roko in se bojo prizgale. Lahko da delujejo na svetlobni senzor in ko je dovolj svetlobe gorijo samo dnevne luci. Ko se pa svetilnost zmanjsa pa se aktivirajo se kratke.
Jest imam tocno isti multimeter in mi na 200mA pokaze 00.1-00.2 na 20m/10A pa 0.02 Ce prestavim rdeci kabel levo (10A) ne dobim nobene vrednosti na 200mA, 2mA, ali na 20m/10A
Kater obd tester imate to da lahko rocno vnasate pide? App. predvidevam da je torque. Je potrebna original (placljiva) verzija. Trenutno imam klasicen OBD (elm 327) k samo bere in brise napake.
Vsi zarometi naj bi imeli te stifte za rocno regulacijo tako, da predvidevam, da pri led ni nic drugace. Ce se pa bojite pa lahko avto zapeljete na uradni servis ali pa na amzs pa ti jih bojo nastavili.
Ne govor...ne samo nekateri, celo na bartogu ti kaj takega znajo poturiti in pravijo "pri nas to vsi mehaniki kupujejo". Za zavore rabis tri razlicen masti. Bakrena oz. ATE plastilube za utore kjer se ploscica vsede in za zadnjo stran ploscic. Posebna mast za vodila (to je zelo pomembno) in pa ate bremszylinder paste za mazanje batka.
Ne to je rja. Bog ne daj z bakreno. Imam od TRW prav posebi mast za vodila oz. ta dva "sraufka". Tiste plehke pa na tanko namazem z ATE pasto, ki je kao namesto bakrene.
Jest bi rekel, da bi bilo potrebno vsa vodila spucati in namazati, ter obvezno podreti batek in ga namazati! Podmazati je treba tudi sedlo kjer se ploscica vsede in pa hrbtno stran ploscice kjer batek pritisne na ploscico. Osebno menim, da ce bi bil disk zvit bi to cutil med zaviranjem (tresenje).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta ima ze tisto zeleno "lucko" oz. vidis nivo elektrolitov. Ce je zelene barve je dober znak in je po vsej vrjetnosti aku. dober. Je pa res, da bos z merilnikom dobil najbolj tocen rezultat. Drgac akumulator imas zelo dober
Povezava za deljenje
Deli na druge strani