Skoči na vsebino
Toplotna za??ita ?
Napisano

Hvala :D ,.. fora je da je alu trak popustil in sedaj razpada po ko??kih dol,mogo?e mesec pa ne bo ve? za??ite. A mislite da bi kasko uveljavljal ?e je ze za??iten prot divjadi :P ? Morm do agenta sko?it ob priliki.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivo sicer, da na uradnem servisu (?e upo?tevajo normo) v tabeli dolo?ena koli?ina pomeni, da je nivo ravno malce nad minimumom, recimo na 1/3 med min in max. Brez problema se nalije ?e ca. pol litra, pa ?e vedno ne bo na max.

?e tole: res zanimivo, da je povsod naveden podatek, da gre v posodo za gorivo 64 l (pri awd 62), saj pri range 0 ne nato?i? ve? kot ca 56 litrov.

AWD ma 54 litrov tank

Glede na rezervo... jst sm naredu enih 50-70kilometorv ko je pisalo ?e ves ?as da je nula na ra?unalniku(?rtice nobene ve?) pa sem tankal potem notr 56l >_>

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Mogo?e je dra?je nikakor pa ne bolj?e. Brembo bremze vgrajujejo v zmogljive ?portne avte. :)

Ja sam je precej?na razlika v kvaliteti med 200? pa re?mo 1200?(nevem dejanske cene) ;) to, da vgrajujejo brembo v ?portne avte ?e ne pomeni da so uni za 70? dobri(sta dva razli?na ranga),.. ne re?em pa da niso,.. milsim da za na? rang so vsi  bolj ali majn poznani isti ?morn,.. razn kaki ?unga lunga

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Meni so ?e prej zamenjali amortizerja kofane in zdaj mi ?kripata!

Bom ta mesec na rednem servisu reklamiral zadevo.

A dobis kak racun al kaj da lahko vpoklic reklamiras?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Evo prsu u koperin glej ga zlomka se 3 zadeve so mi ugotovilo.. Poleh dveh softwerskih updejtu se rocna zavora in amortizercki kofane... Tko da sedaj cakat dobre dve uri

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Brezveze nekaj tu ugotavljat. Sporo?im kako bo. Jutri grem ?e v jutranjih urah do Kopra.

Druga?e pa ej bil na tem vpoklicu tudi uporabnik "backob" in je prej v temi napisal da je vse OK. lahko ga pa kantaktira? Baho.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.