Pri moje prej?nem avtu je bilo krivo tesnilo glave motorje,.. ko je pritisk narasel(vi?ji obrati) je popustilo in je vrglo napako,.. mi je pa tudi motor ?el v varni na?in in turbina ni delala... al nevem kako naj obrazlo?im
Hvala ,.. fora je da je alu trak popustil in sedaj razpada po ko??kih dol,mogo?e mesec pa ne bo ve? za??ite. A mislite da bi kasko uveljavljal ?e je ze za??iten prot divjadi ? Morm do agenta sko?it ob priliki.
Zanimivo sicer, da na uradnem servisu (?e upo?tevajo normo) v tabeli dolo?ena koli?ina pomeni, da je nivo ravno malce nad minimumom, recimo na 1/3 med min in max. Brez problema se nalije ?e ca. pol litra, pa ?e vedno ne bo na max.
?e tole: res zanimivo, da je povsod naveden podatek, da gre v posodo za gorivo 64 l (pri awd 62), saj pri range 0 ne nato?i? ve? kot ca 56 litrov.
AWD ma 54 litrov tank
Glede na rezervo... jst sm naredu enih 50-70kilometorv ko je pisalo ?e ves ?as da je nula na ra?unalniku(?rtice nobene ve?) pa sem tankal potem notr 56l >_>
Mogo?e je dra?je nikakor pa ne bolj?e. Brembo bremze vgrajujejo v zmogljive ?portne avte.
Ja sam je precej?na razlika v kvaliteti med 200? pa re?mo 1200?(nevem dejanske cene) to, da vgrajujejo brembo v ?portne avte ?e ne pomeni da so uni za 70? dobri(sta dva razli?na ranga),.. ne re?em pa da niso,.. milsim da za na? rang so vsi bolj ali majn poznani isti ?morn,.. razn kaki ?unga lunga
Evo prsu u koperin glej ga zlomka se 3 zadeve so mi ugotovilo.. Poleh dveh softwerskih updejtu se rocna zavora in amortizercki kofane... Tko da sedaj cakat dobre dve uri
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene sploh zanima ?e je kdo menju ?e olje pr skyactive 2013+ letnik. Jst sem gospoda Damijana v Kopru na servisu vpra?al je rekel, da se ne menja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani