Menjal dva krat pod garancijo, tretjic sem se odlocil da menjas z zimermann ploscicami in diski z luknjicami, od takrat imam mir. Cena diskov in ploscic je bila skupaj 220?.
Meni je treslo ?e ko sem dobil rabljenega,.. sam opazi? to ?ele pri velikih hitrostih naprimer na avtocesti,.. pa sm takrat rekel da menjam ko gredo plo??ice. Pol Alex ti pravi? da mogo?e odpravim te?avo samo ?e menjam obloge ?
Pri moje prej?nem avtu je bilo krivo tesnilo glave motorje,.. ko je pritisk narasel(vi?ji obrati) je popustilo in je vrglo napako,.. mi je pa tudi motor ?el v varni na?in in turbina ni delala... al nevem kako naj obrazlo?im
Hvala ,.. fora je da je alu trak popustil in sedaj razpada po ko??kih dol,mogo?e mesec pa ne bo ve? za??ite. A mislite da bi kasko uveljavljal ?e je ze za??iten prot divjadi ? Morm do agenta sko?it ob priliki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to samo spredaj al komplet ? Ma? kak link?
edit: na?el .. 162e za komplet(spredaj)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani