Skoči na vsebino
323 F cuka
Napisano

Kok so to zate predragi na A-cosmosu?

Priklop na tester ni 200 ? :D

Bencinskega filtra res ni kot si napisal.Si morda preveril lamdo sondo,al pa zra?ne cevi kjer bi lahko sesalo nepotrebni zrak(glej rebrasto cev) preglej da so vse cevi dobro name??ene,preveri tudi kable okoli konektorjev(slab stik) sami v?igalni kabli(neglede na to da so bili menjani lahko keri od njih prebija,po?pricaj malo z wd-40 po njih-?e prebija kje ,bo? sli?al.

Kaj ve? pa mi trenutno ne pride na pamet.

Sam sem imel 323F ampak BA model in prav tako je cukal pri 3000rpm-vzrok po?ena rebrasta cev kjer je ob ni?jih obratih vlekolo fou? zrak.

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolna lu?ka "Check engine + DSC"
Napisano

Amm zanimivo!

Koliko ?asa se to dogaja, a se to dogaja ?e ko si nabavil avto ,ali ?e si karkoli dodatnega montiral??

Si avto peljal na servis (beri priklop na ra?unalnik) in tam zadevo sprobal ,da vidi? kak problem tam poka?e,si karkoli dodatnega vezal?

Odklopi ksenonke iz ?arnic pa probaj morde je kaka povezava(?eprav nebi smela bit)

Kaj ve? pa nevem

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx3 zavore
Napisano

Nove skoraj vsaka trgovina, da bi pa rabljene kupoval pa ne vem... :blink:

moje mnenje-kupi nove bo? imel mirnej?e ?ivce,cena pa ne more bit velika.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bleki povej a ma? centralno zaklepanje al ga nima??

Druga? pa povej kdaj ma? ?as,?e ma? ?as ju3 dopoldne se uglas pr men v ?rnu?ah ;) druga?e pa Ra?unaj tam dobro urco dela (?e je treba zmontirat ?e motor?ek)

Uglavnem oglasi se pa bova vidla kaj imava in kaj nama falin na pamet ne bom ve? govoril ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ej prjatu glazbe,povej kaj te mu?i :)

Ti bi rad mel zmontirano dalinsko centralno zaklepanje?

Najprej mi povej ?e ?e ima? centralkno zaklepanje notr, al nima? ni?!!!

Kaj si nabavil za eno centralno zaklepanje in pa ?e nima? ?e v orginalu zaklepanja mora? dodatno kupit tudi motor?ke za oboje vrata ali vse 4 nevem kok vrat pa? ima?!

?e bo? priden ti bom pomagal pri monta?i ;)

(ZS)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f podvozje
Napisano

?e mene pra?a?,to je narejeno da gre narazen ko pa? je to treba,zato bi sam to spravil narazen,potrplenje nekaj WD-ja in pa kak brenar za segret bi tud blo ok ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mre?a proti to?i
Napisano

Saj ne da bi hotel vzbujati dvom, ampak ko je pri nas to?a luknjala rolete na oknih hi?e, je vektor njenega gibanja vseboval precej?njo koli?ino horizontalne komponente. :huh:

hmmm sej mre?a je pod kotom tako da se mo?nost prodora komponent zman?a

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba M6
Napisano

mater ajvar ne govor naglas te bojo navorniki sli?al :D.........sledi zgra?anje js s tokimi litri nardim 5000km :hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mre?a proti to?i
Napisano

Sam s temle ti pa DVB-T ujame tudi do 200 na uro :)

:hohoho::hohoho::hohoho:

Kaj naj ti re?em upam da ti ?imve?krat re?i to?e

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3 (2004)
Napisano

OK, ti samo preveri, dane bo? namesto Fergusona dobila Tomovinkovi?a. :vskalo:

:bravo::bravo::D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 3 (2004)
Napisano

Mene tale "downsizing" motorjev ni prepri?al. Sicer nisem vozil Mazde z 1.6 CD, vozil sem volvota z 1.6 turbo dizel motorjem in moram re?i, da to ni zame. Potem raje vzamem bencinca. 2.0 CD je pa nekaj ?isto drugega. Razmi?ljaj ?e malo v to smer, sicer se pa itak zapelje? in vidi?, ?e ti vo?nja ustreza.

Zdej sem ?ele opazil, da 3-ka nima 2.0 motorja dizel. je pa opcija ?ipanje.

Serijsko

Optimirano

Mo?

109 KM

+34 KM

143 KM

Navor

240 Nm

+65 Nm

305 Nm

Hitrost

182 km/h

13 km/h

Jaz te bom samo popravil Da pri mazdi 3 je opcija z motorjom 2.0 traktor power :)

Ampak naj bi ta opcija veljala za iskanega mislim da bi jih lahko na roke pre?tel kolikor jih je v slo. Enostavno jih ni :ne vem:

Druga?e pa po besedah kolega ki jo ima 110HP draktor power je zadovoljen in z njo vle?e tudi ?oln:P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovanje potovalnega ra? na m6
Napisano

wtf kva tkole so se ti pregrele u mater pol pa MPS tud nima nekih bremz :S in si morda ?e kj si umislil kaki disci padejo gor-ma? kako meni tudi v?e?no varjanto??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slab stik pri kablu za kratko lu?
Napisano

?e se konektor dobro dr?i in gre natrdo na ?arnico in nni oksidiran,potem je napaka kje drugje in ne glih na koektorju ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slab stik pri kablu za kratko lu?
Napisano

Imam Mazdo3, letnik 2004 in zadnje ?ase imam te?ave z levo kratko lu?jo. Kabel namre? izgublja kontakt (predvidevam, da je problem nekje pri konektorju na ?arnico).

Najprej sem mislil, da mi je preprosto crknila ?arnica, ko sem pa malo podrezal tisti kabel, je spet normalno svetila.

Ima morda kdo kak nasvet/izku?nje glede zadeve? Se da kje poceni dobiti tisti kabel? Je to preprosto zamenjati ali je zadeva bolj komplicirana? Kdo ve koliko za to zara?unajo na uradnem servisu (bo pravkar redni servis, pa bi mi lahko takrat ?e to po?timali)?

Predvidevam da gre za klasi?ni problem nasploh ko se konektor enostavno pregreje se stopi in posledi?no je slab?i kontakt!

Tukaj odcvika? tist konektor ga zamenja? z novim in to je to(lahko iprovizira? s kabel ?evl?kom)

;)

Druga?e pa snemi ?arnico ven in poglej kak je konektor ?e se vidi da je kj stopljen.

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e so ?ice oksidirane ali pre?gane ali morda celo lakirane obvezno prej po?mirglaj do ?istega bakra potem zadeva deluje;)

Pasta pa za moje pojme sicer slu?i svojemu namenu ampak v vsej moji ?tromarski karieri je nikoli nisem uporabljal in je ?e vedno ne-in se prav tako vse lepo zlije ;)

?e je kabel pre?gan ?rn po vsej dol?ini -ga je pametno zamenjat ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F V6 strom
Napisano

alternator ko ga sname? dol se ga obnovi ponavadi,se pravi da naredi? zamenja? vse kar je treba da ima? potem s5 100.000 km mir :P Lahko so krta?ke lahko pa je diodna plata ?la v k......

ra?unaj pa tam okoli 50- 100? odvisno kaj je hin.

?e bo? sam snel alternator se da pri?parat veliko ;) in dejansko gre? h avtoelektri?arju samo po dele.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s porabo 323P
Napisano

a slu?ajno kdo ve kako priti do katalizatorja? zelo pribli?no vem kako stvar izgleda, v ?ivo pa nisem bil nikoli pod mojim avtomobilom

Avto na dvigalo ali kanal,in potem 1.lonez za izpu?nim kolektorjem je katalizator.

Ti svetujem da se zapelje? do kerega izpu?nega servisa in tam pove? morebitne te?ave z izpuhom ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s porabo 323P
Napisano

ok poraba olja je nenormalna zato preveri kaj je z motorjem!

Lambdo sondo pa odklopi in bo? videl ?e je kaj druga?e.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s porabo 323P
Napisano

OK veliko porabo gre lahko pripisati lambdi sondi. Je pa glede porabe povezanih velik dejavnikov!

Kabli ,sve?ke,benc.filter,ka?ne vakum cevke ipd. vse to mora bit kolikor toliko ok :) pa seveda tvoja noga.

Druga?e pa metanje olja skozi avspuh WTF kok pa ti to pije olja???(ponavadi kaplja kondenz pome?an z oljem ?istega)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plati??e melje
Napisano

?ivjo imam problem

kupi sem plati??a 16 col bile so na vw

na mojem avtu imam matice 21.

dal sem narediti distanco za sredinsko luknjo

in zdaj ko montiram plati??a na avto je vse normalno, plati??a normalno sedejo na avto. vendar ko se pelje se sli?i kot da bi nekaj mlelo, tudi na pedalu za gas se ?uti da naj bi nekaj treslo mlelo. z drugimi plati??i ki so bile ?e na avtu se pelje normalno.

prosim za pomo? ali nasvet.

lp.

Tukaj si si ?e sam odgovoril!!

Snemi plati??e dol in poglej kje drgne ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sve?ke
Napisano

Pri menjavi grelnih sve?k (model MAzda 2 1.4 CDVi, letnik 2004) je konica sve?ke ostala v odprtini in mehanik je ne uspe izvle?i. Mo?no je celo, da bo zato moral dvigniti glavo motorja, kar seveda pomeni ogromne stro?ke... Menda obstaja nekak?en klju?... Kdo slu?ajno pozna re?itev?

wtf kaj pa je delal mislim kaj se je zgodilo .

A se je zlomila ko je odvilal al kako ,a je ostala v navoju al se konica premika.

?e je odlomljena in je ostala v navoju,potem obstajajo vijaki ki ga zavije? v odlomljen konec ima kontra navoj. druga?e pa kot si ?e omenil glavo dol :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jermeni
Napisano

Js sem ga zamnjel na 100 kkm, preventivno, ker za tistih u?ivih 20? me pa tud nau pobral, ?e bi mi pa kjerkoli (pri moji uporabi ne blo n? ?udnega)crknil, bi blo veliko dra?je.

Za zamnavo pa rabi? vsaj 2 pomo?nika in ra?unalnik, druga?e ga ne dobi? nazaj gor. :blush:

tako je da ga zna? nazaj na?trlaz mora? bit kar malo ?tuderan ?e.

Ra?unalnik pa zato da gleda? slikco kako je jermen speljan (a imam prav yavarye)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sve?ke
Napisano

Majster , zrihtamo karkol ho?e? za civilno ceno 9-12?(a ne uklopko?).

Kolk rabi? ?

Pa original roba kot v fabrki not ?raufajo, ne nek primeren nadomestek, ki seveda ni ni? slab?i.

:bravo::bravo: jap

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.