Oljni filter in tesnilo avtomatski menjalnik: FEBI 107828
Mene pa zanima, če so komu v sklopu servisa za Mazdo 3 G120 menjali vodno črpalko, jermen in napenjalec? In na koliko kilometrov? V prvem postu te teme piše, da je interval 100 000 - 120 000, navodila za uporabo pa nimajo tega podatka.
Na 119 000km so nam poleg rednega servisa menjali samo svečke (ki so očitno iz zlata) letos pa ne nameravam več peljat na uradni servis.
tudi jaz imam letnik 2015. Pri meni so sprednji zvočnik v armaturki menjali na servisu. Pri zvočniku v vratah pa je bil kriv samo konektor, ki so ga fiksirali in je hreščanje nehalo. Oboje je bilo narejeno v sklopu garancije. Sicer pa mislim, da je bilo na forumu že napisano nekaj o nadgradnji zvočnikov https://www.mazda-si.net/topic/14979-nadgradnja-bose-ozvoenja-mazda-6-2016/
Kar se akumolatorja tiče pa smo menjali doma, Varta N65 65AH (za bencinarja), s postopkom inicializacije, ki sem jo tudi našel na tem forumu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Mene pa zanima, če so komu v sklopu servisa za Mazdo 3 G120 menjali vodno črpalko, jermen in napenjalec? In na koliko kilometrov? V prvem postu te teme piše, da je interval 100 000 - 120 000, navodila za uporabo pa nimajo tega podatka.
Na 119 000km so nam poleg rednega servisa menjali samo svečke (ki so očitno iz zlata) letos pa ne nameravam več peljat na uradni servis.
Popravljeno od toto89Povezava za deljenje
Deli na druge strani