Skoči na vsebino
olje za mx-3 V6
Napisano

heh, sm mal nazaj pobrsku, in vidu da zemir priporo?a Valvoline 5w-50 .ve kdo kolk je cena, pa kolk l rabim

No tako po pogovoru z enim zelo dobrim mehanikom mi je priporo?al za mazdine V6 motorje olje Valvoline.Tako da sem se malo pozanimal od razli?nih ljudi kaj uporabljajo in so ve?ina rekli valvoline 5w-50 tako da sem se ?e jaz za njega odlo?il.Cena enega litra te pride okoli 13 ? Cena 4l pa okoli 47?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razo?aran!
Napisano

ni potrebno ?ibedaha ven vzeti, samo strop je potrebno dol snet, lu? ven, sisi bar pri sopotniku dol vzet, in plastike na stebri?kih umakniti in samo ?e gume okoli vrat, na vrhu pri ?ibedahu eno tesnilo in mora teoreti?no kar dol pasti :D

pa ko ?e menja? motor, zakaj nebi nekaj konkretnega noter dal :D KL-ZE :rispekt:

Ker je pol leta ?akanja za KL-ZE.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo v 323F
Napisano

To bi bilo super! :rispekt:

No tukaj ima? dve slikici kako izgleda filter sta pa samo dva dela od treh, ki se jih na koncu sestavi, tretjega pa sploh ni bilo notri :ne vem: Je pa isti koker levi del (razen stranskih vodil ima malo druga?e da se ga da lepo sestavit)na slikicah.Lahko pa pride? naslednjo nedeljo na sre?anje pa ti poka?em kje je in ?e ga ima?.

P.S. Ne verjamem da je bil pri meni gdaj menjan.Po slikicah vidite kak?ne barve je.Orginal je ?isto bela

Razlika pa je bila zelo opazna ko sem ga zamenjal!!!

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo v 323F
Napisano

Hmm, meni ni uspelo ni? takega najti, kar bi spominjalo na ta pokrov?ek, ki

se ga bi dalo od?raufati... :ne vem:

Bom kasneje prilepil slike...

Kateri letnik avta pa imate tisti s filtrom?

?e ga ima? ga ima? pod armaturko na sovoznikovi strani in je sestavljen iz treh delov ?e ho?e? ti prilimam slike da vidi? kak?en izgleda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.