Moja mazdaratti 6 CD175 ima zanimivo hibo, ki pa bi se je mogoče rad rešil.
Po dolgi vožnji z enakomerno hitrostjo (AC), približno 1x na 1000km javi napako SBS/SCBS malfunction, armaturka se prižge kot novoletna smrečica, tempomat neha delovati, avto izgubi 70% moči in avtomatski menjalnik začne cukati.
Se je mogoče komu že zgodilo kaj podobnega, je dal popravit?
A se ve kaj je bil razlog za to? Meni se je isto pojavilo.
Je že avto vedel da gre na servis. Brez moči na začetku, grobo prestavlanje brzin navzdol. SBS, SBSC, DRSS malfunction. Po ponovnem zagonu je vse izginilo.
Kaj smo že rekli da je krivec za vse to?
Edit: kokr sm brskal forum, zabasan avto al pa kak senzor. 😓
A je kdo pripravljen malo pomagat pri izbiri diskov/ploščic na avtodoc? Da ne bi kaj zgrešil. Nazadnje ko sem kupoval so mi poslali napačne dele pa sem imel sitnosti, pa ni bila najboljša izkušnja.
Na mimovrste kupujejo sam še butci,..dragi in nezanesljivi z dobavo,da nategovanje z akcijskimi cenami niti ne omenjamo.. jst že 3 leta pomoje nism pri njih nič nabavil. Berem na drugem forumu same graje, predvsem z dobavo artiklov kateri imajo na spetni strani opis "na zalogi, dobava takoj"... pol pa folk čaka dneve in dneve
Ej men za šipe pri avtu deluje bombastično,.. ne reskiram, da čistilo pade kam na armaturno pa tudi lis ne pusti. Po končani uporabi pa sam opereš s hladno vodo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nobenij napak ne prikaže na testerju razen te. Turbina ne dela. Nasvet mehanika jenda obiščem uraden servi.
A ima kdo kontak on interclass al kaj so že ti tadobri?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani