Evo, sm klicu na servis, avto je zrihtan, ga grem ju3 iskat. Je reku da ni nch kosu menjaval, da mi je sam pol ure dela racunal, tko da strosek bo ene 20 euru pomoje Avtovleko sm mu pa itak zastojn prek une MES (mazda europe service) kartice
za 600 euru, em 200 euru je blo olje (sm vzel se 5 litru rezerve), pol so mi spredi zamenjal zavorne ploscice in pa filtre, sepravi filter za olje, filter za cvetni prah (klima) + ure mehanikov, delal so ene 3 ure
Ne vem pa kok mi bojo racunal za tole fixat zdej, bomo vidli, upam da ne prevech, ker to je pomoje kr pogosto problem pr teh mazdah in to na servisu ni dosti dela za narest, ne vem, pomoje da bojo ksne svecke zamenjal. Upam da ne bo vech kot 200, 300 euru :) se bliza novo leto, pa se rabi dnar, sej veste ku je tu
Hehe, sm probal vse to, po priporocniku in vse pa ni nch delovalo, tko da danes mi je vlecna sluzba odvlekla avto na AC cosmos, pa nej tm uzgejo. Ku baje ce je prevech zalito treba masino not spucat, da gre vn olje pa bencin, pach mors posegat v masino. Avtovleka je itak zastojn (MES), za drugo pa ne vem kok bojo racunal. Sej ne da sm lih en tedn nazaj meu na servisu in sm dau 600 euru, upam da zdej nebo tko drago, ceno jo lih tam pustim
Yo, uglavnem, mazda je bla mrzla, jst da bom kao uzgal ane pach zaverglam in sm prehitro spustu verglanje, sepravi ko je bla na meji da bo vzgala sm spustu, kar je povzrocilo, da je motor zalilo. Zdej pa ne vzge vech. Zasledil sem nekaj postov na drugih forumih kako resiti ta problem, naprimer tale http://www.rx8club.com/showthread.php?t=55...highlight=flood ampak kle je treba posegat v motor. Se je kermu lastniku rx-8 tukaj to ze zgodilo? Cm narest to metodo ku je napisana na rx8club forumu al morm z vlecno sluzbo odvlect na servis, kar spet potegne stroske za sabo, bemu mater
Men se isto dogaja s Fermec kombinirko (kopach, tisti rumeni ja). Ko uzges par sekund cvili in pol neha. Je biu tud jermen menjan kake 2 mesca nazaj. No idea
Sm biu u kopru na servisu niso meli original olja. So mi dali Castrol TXT, liter olja okol 20 euru, zdej ne vem al bo kul al ne jbga, ce druzga nej bo tud tu dobru
Yo. Ma kdo kej pojma, katero olje naj dolivam v mazdo rx-8. Sej mam servisno knjizico, sam je u nemscini in ko jo odprem me "srat" prime Not pise samo 5 - 30 W. Ksno tako olje ku se ga dobi na petrolu al pa istrabenzu?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, sm klicu na servis, avto je zrihtan, ga grem ju3 iskat. Je reku da ni nch kosu menjaval, da mi je sam pol ure dela racunal, tko da strosek bo ene 20 euru pomoje Avtovleko sm mu pa itak zastojn prek une MES (mazda europe service) kartice
Povezava za deljenje
Deli na druge strani