Kilometrov ima malo...najbr? je uvo?ena,ker jo prodaja drugi lastnik?
tip jo je vozil eno leto zdaj pa je dobil slu?beno vozilo,ker naredi veliko kilometrov pa mu je firma namesto da bi pla?evala potne stro?ke dala kar hondo acord za slu?beno vozilo.Baje ?e me ni napizda.
men je enako delalo pa je bila ena od elektri?nih ?ob pokvarjena.
Pa sem dal najprej vse ?obe po?istiti pa spet isti problem.Potem pa sem kupil druge (rabljene)ker so nove obupno drage,zdaj pa mi spet vredu laufa.
Druga?e pa mi je enako delalo kot si opisai samo da je meni ?e pol tak crknilo da mi je avto samo po treh cilindrih letu.Dal pa sem za vse ?tiri rabljene 50 eu,nova pa ena stane okrog 250 eu.Mogo?e pa je kaj drugega saj bo? vidu.
Pri majhni hitrosti ko zaviram mi cvilijo zadnje zavore.So pa od zadi bobni.Pa sem ?e menjal le?aje pa ?e mi vedno cvili.Zdaj pa me zanima ?e ve keri ?e so mogo?e pakni krivi da cvili ali je kaj zvito.Pakne pa sem pred par meseci menjal tak da ?e ?ist obrabljeni niso.Pa tudi ?e ro?no malo potegnem mi cvili.Gre pa mi ?e ful na ?ivce.?e je ?e mel keri podoben problem prosim za odgovor!
Mam en problem.Imam mazdo 323f letnik 95 brez homologacijskega karton?ka.Zdaj pa sem si zatemnil ?ipe pa me zanima kam se naj obrnem za pridobitev tega karton?ka?Namre? rabo bi nekak?ne podatke o prvi registtraciji ali nekaj podobnega.Prosim ?e mi lahko kdo pomaga!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bomo videli kaj se bo izkazalo ?ez ?as.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani