Mogo?e je kriva sama baterija. V Kik-u dobi? cel asortiman gumbastih baterij za pi?li evrek, vendar je tist, kar naredim na "belem prestolu" malce ve? vredno.
Jaz sem probal ve? znamk baterij ,res je nekaj razlike..ma po enem mesecu je vsaka crknila..
Ti ima? elektri?no loputo za gas, samo priklopit je treba na tester in nastaviti da ka?e koliko je lopita odprta, ?e je vse ok se % odprtosti ne spreminja ve? kot za kako decimalko, v tvojem primeru gre ziher gor-dol vsaj 10% +-.
Vem da je gas loputa fly by wire pa tudi, da je pri mexi5 na dobro staro zajlo.
po 60.000km je lahko zopet problem kablov. Daj si ti sposodi kable od nekoga pa probaj, ?e prej jih pa dobr prerukaj na vseh koncih - samo ne pri v?ganem da ne bo ko pri House-u 'clear'
Ja ,kako se odra?a prebijanje kablov se ?e dobro spomnim..
in to ni to..
vendar pri ?tromu nikoli ne ve?,
?e posebej, ?e ni? ne ve?....
Sem pa ravnokar ugotovil ,da tista pocen ?pula za 260 ? ni prava , ker je za NA
No meni se zdi za navadnega zemljana najbolj to?na meritev, ?e si zmontira? kak?en digitalni ?tevec od SigmaSport, ki je narejen za bicikel..... To sem neko? imel na avtu in na motorju, pa moram re?t da se dobro obnese.
Ajde.. da si ga mel na motorju mi je jasno..kako si pa na avtu namontiral tisti magnetek pa senzor ?
Pa da se mal vrnemo in topic..bo nekdo zelo sre?en..
Sem v?eraj naredil en nedeljski izlet na primorsko,
Mal po kostanj, za gobicam pogledat,kako gajbo jabolk kupit it v o?tarijo kej pojest..
Skratka tipi?no..In temu primerna tud vo?nja, predvsem pa nobenih stanj v kolonah.
Dol po AC nazaj po obi?ajnih cestah in na koncu na doma?em dvori??u
povpre?na poraba.. 7,5 Litra.. !
Whoaaa. . tako nizke cifre v enem letu, kar mamo ta avto ?e nisem videl..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ejga, ne vpra?at...
147,91 ojrov
na servisu sevede..
Ex......... M6 136 diesel , l.02
Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08
Forever.. MX5 1.6 , l.99
Povezava za deljenje
Deli na druge strani