Ja...."na?el" sem morebitnega porabnika....OBDll "nastavek" za prenos podatkov na fon.-preko modrega zoba...., kateri je bil 24/7 v?tekan.
Ali bi lahko bil ta OBDll kricec??
Sedaj sem za iztaknil. (samo, saj ko iztakne? klju?....bi moralo ves ?trom izklopit!??)
Bom pa tudi pomeril z multimetrom.....(upam da bom znal-nisem ?tromar) "na kaj moram nastavit M-meter"?
Acu sem testiral...z neko mo?no ?arilno "notko" (100A) za 20 sekund in dela BP! Oz napetost je padla samo na 11V....med delovanjem...nato nazaj na 12,18V.
?e moj problem z M6 , 2.2D 129KM 2011L , 190 kkm....acum. star 3 mesece 95Ah-830 zagona....avto je stal cca 5 dni...danes so samo ?e lu?ke blendale in ?tevci skakali gor in dol!!
WTF!!!?? Kje bi bila te?ava!!??
Ru?i mi NI?!
Kot da bi mi nekaj "cuzalo" acum. !!
Pred tem je me je 2x pustil doma (si re?em OK, star acu,)......ga zamenjam....se zgodi ?e 1x.....mi pravijo, da malo po?aki, da se acu "ule?e" in dobro napolni.
OK si re?em. Po 3 mesecih bi pa ?e moral biti "ula?an" !
Z toplo ni te?av pri v?igu...samo z hladno, ko nekaj dni stoji. Te dni so bile temperature od -4 do 7 Stopinj C
?e moj problem z M6 2011L, 2,2D 130KM , 190 kkm....acum. star 3 mesece 95Ah-830 zagona....avto je stal cca 5 dni...danes samo ?e lu?ke so blendale in ?tevci so skakali gor in dol!!
WTF!!!?? Kje bi bila te?ava!!??
Ru?i mi NI?!
Kot da bi mi nekaj "cuzalo" acum. !!
Pred tem je me je 2x pustil doma...OK, zanic acu.......ga zamenjam....se zgodi ?e 1x.....mi pravijo, da malo po?aki, da se acu "ule?e" in dobro napolni.
OK si re?em. Po 3 mesecih bi pa ?e moral biti "ula?an" !
Z toplo ni te?av...samo z hladno, ko nekaj dni stoji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Acu...je star cca 3-4 mesece!! :/
Ja...."na?el" sem morebitnega porabnika....OBDll "nastavek" za prenos podatkov na fon.-preko modrega zoba...., kateri je bil 24/7 v?tekan.
Ali bi lahko bil ta OBDll kricec??
Sedaj sem za iztaknil. (samo, saj ko iztakne? klju?....bi moralo ves ?trom izklopit!??)
Bom pa tudi pomeril z multimetrom.....(upam da bom znal-nisem ?tromar) "na kaj moram nastavit M-meter"?
Acu sem testiral...z neko mo?no ?arilno "notko" (100A) za 20 sekund in dela BP! Oz napetost je padla samo na 11V....med delovanjem...nato nazaj na 12,18V.
Hvala!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani