Ne strašit človeka , nikjer ne piše ali ima benzin ali dizel ,Od benzinca ti je 20 eur cenejša,imajo jo pa vsi od Bartoga do Eurotona in ne jo kupovat v manjših trgovinah ker jim stojijo tudi do enega leta.Za kvalitetno bateriji imaš garancijo 2-3 leta , da pa ti jo trgovec ali serviser
Brane mislis da tista VARTA 80Ah pri drugem linku je v redu. Imam pa Mazdo CX-5 AWD 2.2 DIESEL 175KM
Sem najdel postopek, ce mi pa slucajno ne rata imam pa novembra servis pa naj oni nastimajo, meni je vazno samo da zamenjam akumulator. Kako ke pa z garancijo na akumulator ce ni originalni od mazde?
Ali mogoce priporoca kdo se kaksen drug akomulator ker ta je cenovno najvisji razred Se pravi ta bo v redu za mazdo cx5(2014)?Kako je z menjavo je dostopna da sam zamenjas ali moras peljati kam na servis?? In ce ni mozno kam ga je najbolje peljati(cenovno) za servis(v kratkem imam tudi servis) in za to menjavo akomulatorja. Sem pa iz ljubljane.
Zelo bi bil hvalezen, ce bi kdo znal mi razloziti kaj pomeni BATTERY MANAGEMENT SYSTEM INSPECTION REQUIRED. Ob tem obvestilu mi zraven utripa se i-stop in se rdeci trikotnik je prikazan, kot se vidi spodaj na sliki. Je mogoce to kaksna tezava z akomulatorjem? Hvala za odgovore. Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brane mislis da tista VARTA 80Ah pri drugem linku je v redu. Imam pa Mazdo CX-5 AWD 2.2 DIESEL 175KM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani