Torej ... zanima me kako razdrem armaturno plo??o, da pridem do ?arnic v predelu stikal za uravnavanje temparature in na?ina pihanja zraka v kabino ...
?e se komu sanja ...
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Mi ne dela lu? za vzvratno vo?njo in si re?em, spotoma pa ?e na Mazda center, da mi jo zamenjajo. In ugotovijo sevede, da je lu? ok, temve? je ?lo neko stikalo, ki naj bi se bojda nahajalo v menjalniku. Stikalo pa se nahaja na takem mestu, da je potrebno ven vzeti akumulator in ?e par stvari. Ker je zadeva vredna 20-25 eur, skupaj z delom pa kar tja do 50 eur se mi zdi zelo veliko in bi tu vpra?al, ?e se da to kje drugje dobit, je ta stvar univerzalna in ali ?e mi zna kdo sam pomagat?!?
Hvala vsem!!
?ist tko ... to ni drago ... kolk bi dal za ?arnico samo?
Plati??a so dimenzij 4x100, 215/40/16 2X 7,5 J, 2X 9J Zanima me, ?e slu?ajno kdo ve ali bi ta plati??a brez problemov sedla sploh na MX-3, oz. ne bi bila zadaj pre?iroka. Zanima me tudi, ?e so na ?ir?ih dveh plati??ih lahko montirane iste pnevmatike kot spredaj. Bi lahko na ta plati??a kasneje montiral pnevmatike 205/45/16
Da ne bom nove teme odpiral bom kar tu napisal. Imam isto problem s cukanjem skoraj vedno do 2500 obratov se pojav. Avto ?ist izgubi mo? pedal za plin nima odziva pritisne? do konca ni? obrati ?ist padejo avto crkne. Kaj bi blo to?? To se mi je pojavlo ?e enkrat in to 5 mescov nazaj takrt sm komi prsopihu do servisa so mi samo sve?ke menal pa use spihal. Sam to najbr? ni to. Bil sm kle pr ns pr enmu mojstru se z elektronko na avtih ukvarja pa je reku da je skoraj sigurno napaka na ?tromu. Pregledala tuljavo use spihala sve?ke so kot nove ni? ugotovila avto pa ?e zmerej cuka. Zdj sm se odlo?u da najbol? da ?e enkrat zapelem na servis pa ga prklopjo na ra?unalnik ?e bo kej pokazal pa da bom js zravn seveda. Problem je pa v tem da grem ?ez dobre 2 tedna na morje pa no?m met k?nga sranja tm dol.
Kabli so bli menjani 40k kilometrov nazaj tako da to najbr? ni. K?n merilc pretoka, loputa bi blo mo?no???
Meni se je isto dogajalo pri Hondi ko sem jo kupil. "Fora" je bila v zadnjem izpu?nem loncu in sicer, bil je premajhen. Na koncu smo ugotovili da naj bi bil za Uno-ta ali Yugo-ta ...
Honda?i ...
Smo ?e pogledal in res je jermen strgan. Sam je ?e pa en drug problem, ko smo vodo vlil v kiler je ven stekla, to smo delal na park placu, tko da glih nismo mogl videt a je kriva cev al kiler, ampak glede na mojo sre?o je ve?ja verjetnost da je kiler ?ov. Bomo kmal zvedl, sam upam, da ni ?la vodna pumpa, ker potem mam spet orng neplaniranih stro?kov
Mam kiler za prodat
?ist tko ... mimgrede. ?e se mogo?e vozi? po klancu "dolgo ?asa", se pravi da diske zlo segreje? in se ob vzno?ju ustavi?, ne ti?at bremze ko stoji?. Tudi tako se diski skrivijo.
Sigurno so diski
Hmmm ... Dans sm bil pri vulkanizerju in mi je rekel da se dajo tak?ne gume popravit. popravilo pride cca. 25?, ker pa guma stane nekje 1x ve?, bom verjetno naro?u kr novo.
Torej, mam zimske gume in ena ma bulo ... sicer ni velika, pri vo?nji se ne po?ine, je pa vseen mal straha da bi blo kej narobe. Tuhtu sm da bi dal vgradit zra?nico. mislte da bi blo kej bol varno, oz. kaj se da nardit.
S pritiskom na gumb do konca odprem okno in ?e ga ?e dalje dr?im motor?ek ?e vedno "jamra". isto se dogaja pri zapiranju. zdej me pa zanima samo, ?e je to normalno ali bi moral kljub pritisnjenemu gumbu motor?ek v obeh skrajnih polo?ajih nehat delovat.
Gre se za to, da ne bi ?esa uni?u.
A je mogo?e ?lo kak?no varovalo?
gre se za MX-3 '98
najla?je je dobiti en motor?ek npr. iz istega avta, levi in desni sta ista
Sej to je tist problem, teh MX-3 je tok velik da nikjer ne dobim tak?ne, ki bi ?e imela serijsko daljinsko zaklepanje, in sploh ne vem ?e je katera to sploh mela
Torej, kupu sm komplet daljinsko zaklepanje + alarm. Danes sm se spravu to razdirat in presene?en odkril da na voznikovih vratih avto sploh nima motor?ka oz. aktuatorja, ki bi premaknu ?ico. motor?k, se pravi je samo na sovoznikovih vratih, tko da funkcionira kadar voznikova vrata odpre? na klju? oz. na notranjo ro?ko - ?tift.
Zanima me ?e je ?e kdo kdaj aktuator iz enega avtombila vgrajeval v avto druge znamke/modela.
Se pravi, imam samo problem kako nej dobim in montiram aktuator na voznikova vrata, da bom lahko le tega priklopu na konzolco daljinkega zaklepanja
Uglavnem nasveti dobrodo?li.
Hvala
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej ... zanima me kako razdrem armaturno plo??o, da pridem do ?arnic v predelu stikal za uravnavanje temparature in na?ina pihanja zraka v kabino ...
?e se komu sanja ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani