Problem pa je da sklopke od firme luk ne najdem oz. sem našel na strani finauto.si ampak nevem ali je to res ta firma luk ali je nakoncu ponaredek od ponaredka ce je to sploh možno 🤔 ker cena je res smešno niska
167k km, nevem če je bil menjan takrat tudi senzor bi moral vpršati mehanika, ampak ja nekaj ne štima in je povezano s samo regeneracijom ker ko je ni avto piči prav lepo
samo konektor poglej, če je rdeče barve je še star
Bom kar temo si sposodil,.. avto mi normalno deluje in pospešuje recimo na avtocesti od 90 do 180kmh kot nič. Ko mi pa izvaja regeneracijo pospešuje do 140 ob rahlem cukanju pri 140zablokira lahko zabijem pedalko do konca in ker noče pospešiti(mogoče pride na 145kmh po kaki minuti). Any ideas prej k zapelem v sočo 🤪 ?
Da te slucajno nebo zacel pocasi ze kej un zloglasni senzor izpusnih plinov kej zezat... Ti ze kako napako javi?
Verjemi, da ko je delal prvič je on tud rabil kvadraturo, da si je zložil kot je treba. Ko je pa nekaj 10 ali 100 motorjev dal skozi je pa že car terena in ga je res užitek gledat.
jp, takle je pr men zgledalo, ko sm dal sestaka narazen
NOVO: merjenje moči in navora traktorjev 80% traktorjev ni umerjenih! Natančno in zanesljivo izmerimo dejansko moč in navor vašega traktorja! Preberite več o merjenu moči traktorjev >> Diesel servis...
Imam Mazdo 6 letnik 2014 in avto na vsake toliko mocno potrese. Po mocnem pritisku na gas za sabo pusti bel dim nato je bolje. Ne najdemo napake ce ima kdo kaksne izkusnje. Hvala
Super, da ste uredili. Če imaš veliko mrzlih zagonov (kratke relacije) in rad stisneš po gasu je 9 litrov pričakovana poraba - kljub temu, da te bodo nekateri prepričevali, kako se vozijo s 6 litri Uživaj v vožnji!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pazi, ker nekje so lahko cene brez vztrajnika
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani