Skoči na vsebino
Zginja antifriz
Napisano
pred 17 urami je Boss napisal:

Verjemi, da ko je delal prvič je on tud rabil kvadraturo, da si je zložil kot je treba. Ko je pa nekaj 10 ali 100 motorjev dal skozi je pa že car terena in ga je res užitek gledat.

jp, takle je pr men zgledalo, ko sm dal sestaka narazen :D 

FB_IMG_1661930815870.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano
pred 26 minutami je FuManchu napisal:

Karavan manjka zelo. Vsaj meni:D

ja se strinjam, sm pozabu dopisat :) s tem so se pomoje konkretno zaj****, ker bi mel pomoje dost večjo prodajo. 159 se je lih karavanov največ prodal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano
pred 7 urami je mazda gh napisal:

Alfa? Hmm nism se o njej razmisljal :) kako je sploh kej z alfami tanovmi oz par let starmi? Še vedno narjene po špagetarsko al so se kej popravli?

men je že 159 bla bomba, za Giulio pa tut nč kej ni slišat kakih serijskih težav, pa je avto že kr neki časa zuni

Še na avtonasvetih tako pravijo: 

• S pogostimi težkimi okvarami se obravnavano vozilo zaenkrat ne sooča. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Obnova injektorjev M6 CD175?
Napisano

Servis Jelen :)

WWW.DIESEL-JELEN.COM

NOVO: merjenje moči in navora traktorjev 80% traktorjev ni umerjenih! Natančno in zanesljivo izmerimo dejansko moč in navor vašega traktorja! Preberite več o merjenu moči traktorjev >> Diesel servis...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano
pred 13 urami je Scr3am napisal:

Ne ga biksat bini.Legenda pravi, da še tastare 626 bencinarke dan danes vozijo brez nekih večjih okvar. Bolj je problem rja, kot pa kej druzga.

tut za DITD v 626 velja enako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred eno uro je Jaka23456 napisal:

Pozdravljeni.

Imam Mazdo 6 letnik 2014 in avto na vsake toliko mocno potrese. Po mocnem pritisku na gas za sabo pusti bel dim nato je bolje. Ne najdemo napake ce ima kdo kaksne izkusnje. Hvala

Bencin ali diesel? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano
pred 4 urami je curko napisal:

Ne to pa res nisem

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

Ce se ni bil menjan nebi blo slabo, da se izognes nevsecnostim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano (urejeno)

AWD po regionalki, lepo po omejitvi 90km/h, tam pa tam kako naselje 50km/h, narjenih 250km

IMG_20220717_211551.jpg

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Čiščenje kolektorjev
Napisano (urejeno)
pred 30 minutami je tomzel napisal:

ali pri tistih, ki so odstranili dpf tudi prihaja do tega?

Ce ni se egr blendiran potem ja, drugace pa nima od kje prihajat nazaj v sesalni kolektor

@curko si kej vrgel uc na cedilo pod karterjem? 

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

Super, da ste uredili. Če imaš veliko mrzlih zagonov (kratke relacije) in rad stisneš po gasu je 9 litrov pričakovana poraba - kljub temu, da te bodo nekateri prepričevali, kako se vozijo s 6 litri :prstgor: Uživaj v vožnji!! :zoom-zoom:

Z AWD nebos nikoli vidu 6 litrov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grelec in ohišje naftnega filtra za M6
Napisano
pred 11 minutami je FuManchu napisal:

Jung ima res ogromno robe. Sem že za velik avt tam nabavil. Ponavadi že tudi naslednji dan dobil robo. 

Uglavnem zakon:bravo:

js mam tut pozitivne izkušnje z Jungom, nvem kje bi še lahk dobil tak poceni sedeže od RX-8 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2016, SBS/SCBS malfunction
Napisano
pred 14 urami je tomzel napisal:

Res je bil senzor kriv, zamenjan in avto spet normalno deluje. Čudno, da Mazda za takšne zadeve ne da vpoklica.

lahko bi res glede na to, da priznavajo kot serijsko napako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 8 urami je NevLado napisal:

Kako se pa kaj obnesejo te "novi" 1.5 motorji v cupri iz vidika zanesljivosti?

Sestricna je vzela novga Kamiqa kaki 2 leti nazaj s takim motorjem... Za1x spila, ko urca 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Majhna sprememba. Po "bojnem" družinskem planu smo se vsi strinali, da novi  avto-benzinar😊 pride v hišo, rdeča 6-ka pa ostane.😊 Ugotovili smo, da jo je škoda prodati in jo bo vozi od sedaj naprej  sin( kakšen giro mi bo še posodil). 

Sivka pa bo šla po tolikih letih od hiše. 

škoda bi  blo prodajat ja, ker lih zdej šele bo začela dober delat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 42 minutami je SpEkTr napisal:

Star je ja. Sem zmenjen za četrtek, da ga grem zamenjat. Kurc, ziher je ziher.

js ga bom tut kr naročil, jbg na dopustu je treba bit ziher :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
Pred eno uro je SpEkTr napisal:

Zdej morem pa še jaz preverit, kateri senzor je notri, ne bi rad da kje počakam, na primer na poti na dopust :(

če je rdeče barve pol je star

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rumena lučka za motor
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

To se je zgodilo meni danes v Avstriji na poti domov. 🤐 Koda P 2262 C, mašina v safe mode in slikaj se. Dobro, da sem ravno zapeljal na počivališče. In ni nam preostalo drugega, kot klicat vlečno. 

Pa še zanimivost. Klical sem amzs in prijazno so mi povedali, da pridejo lahko šele jutri, v torek. Nato sem klical asistenco in v dveh urah so bili pri avtu (v flachau - u). To se je zgodilo ob 16.30, ob 23 je bil avto že pri mojemu mehaniku in mi doma. Tako, da vsa pohvala avto asistenci zavarovalnice. generali. 👍

Sva pa z ženo prišla, dokler sva čakala asistenco, do zaključka in se že 100% odločila, da gre ta mazda, ko zamenjamo ta senzor in poštimamo nazaj vso ekologijo, od hiše.Novi bo definitivno  benzinar. In to športni suv. Na žalost ne več mazda... 

ta senzor drugače proizvajalec priznava kot serijsko napako, ga je pa smiselno preventivno zamenjat kdor ga še ni (tut sam sm med njimi)

pred 42 minutami je sportman333 napisal:

SUV in športen bencinar in da je dizajnersko lep je za moje pojme alfa stelvio😉

pa tut tanova Tonale je men všečna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.