Speskat sesalni kolektor nardit egr off, lahko da ostane preveč egr odprt in avto ugasne, je pa čudno da ni napake, lahko ti še jz prklopim na svojga precej več pokaže.
Ni vsaka stvar poceni (ceneje) zanič. Velikokrat je stvar draga zaradi požrešnosti prodajalcev. Hotel sem samo slišat kak komentar (pozitiven mogoče) od nekoga, ki je to že preizkusil.
Če nočeš težav daš znamko drgač se najde marsikaj sam je loterija, kaj dobiš
Zasilni zagon s pametnim kljucem, ki ima prazno baterijo je, da kljuc prislonis na gumb START in probas “vzgat”… ampak to je samo, ce je prazna batwrija v daljincu, da premostis blokado motorja… Se vedno pa bi moral dati kontakt… le motor se ne bi zagnal, ce je baterija v daljincu prazna…
Zasilni zagon imaš daš pokrovček stran tm je za navaden kluč dat noter razkopleš kluč in ga utakneš noter.
pred 1 minuto je ffbike napisal:
Se bojim da ni tako enostavno izklopiti alarma, tudi če ga izklopiš vprašanje kaj se zgodi z aktiviranim anti theft. Avto je bil 24 ur iz klem in ni resetiralo napake. Ni posebej varovalke za alarm, vsaj ne da bi jo jaz našel... Če kdo ve kje bi ga lahko izklopil brez, da se podere pol avta, prosim za informacijo. Za prvo generacijo sem našel na yt da lahko odklopiš en konektor v prtljažniku desno zadaj za tapeto. Prav tako me zanima če obstaja še kakšen drug način da mu dam kontakt, vsaj da ga priklopim na diagnostiko, mogoče avto sam "ve" kaj mu je... Problem je ker sem obstal na javnem parkirišču in ga ne morem niti do garaže spraviti.
Dročniki majo noter imajo notri vzmeti ki se sesedejo in potem po nekaj časa vstane od vibracij, pa izklop valjev dela škodo temu motorju, ustrajnik, veriga, dročniki, sicer škoda ni velika se po pri veliki kilometrini pozna večja obraba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moraš imeti iste oznake na računalnku rf5 je do 2005 potem je rf7 potem mazda6 2gen ma rf8
potem 2.2l so pa že r2
Programirat se da od rf7 naprej
men 81kw in 105kw je glavna razlika v turbini. Če daš od 81 kw na 105kw turbino ti jo bo hmal odneslo
Če rabiš pomoč piši zs
Povezava za deljenje
Deli na druge strani