dons je pa ze skorej sestavljena samo se se spredej odbijac in lampe pol pa kar se tice lepotnih popravil konec
tud spredno sjabo sva s fotrm montirala (oba sva to pocela prvic), se nikol u zivlenu nism biv tolk zaskrblen ce bo neki uspel in na koncu je. Prov skala se mi je odvalila od srca ko je bla notr CELA. Tko da cilj da jo do konca tedna ustimam je skoz bl dosegljiv.
Neki me se zanima:
1.: Glede na to da ima ze 323k km ali bi biv potebn generalni servis. S tem mislm olje, filtri, jermeni, vodila za jermen, napenjalci, vse duhtunge, batni obrocki, oljcni lezaji, olje v menjalniku...
2.:Kolk soka da originaln altenator? Kolk A je najmocnejsi altenator ki se dobi za to masino? (mislm met kr konkretn ozvocenje not, po vsej verjetnosti tud laptopa, ksno led osvetljavo...)
spojler je biv samo postavljen gor da vidm kako zgleda
avto je biv pomoje enkrat kar posteno zaleten in je ves prekrivljen ker je medosna razdalja na obeh straneh enaka
aja pa se to avto gre v torek na strihanje tko da me caka se zlo velik dela da bo pripravljen ker ga morm pripravt do lakiranja. to pomeni kitanje, spric kit, brusenje.....
neki me zanima v enem kotu "kilerja" od klime je neki podobnga smoli+svinjarja je mozno da je prejsni lastnik tako zakpal luknjo pa se je nabrala svinjarija sama ker kiler pusca?
@uklopko men je vodo "kurla" (alfa) tko da sm imu zasabo zmeri dimno zaveso. pol sm pa dav najprej eno flasko not pa je blo precej bol pa sm dav se pov flaske zedej je pa dobr
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ce ko zavijas in je zok kovinski in pokanje je povsej verjetnosti homokineticni zlob(polosovina)
smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi
trevian
tribal wars
Povezava za deljenje
Deli na druge strani