Skoči na vsebino
Krajši interval regeneracije
Napisano

Naj bi bilo tako da tudi lezaji od stare mazde 6 pasejo na to novejso. In sumim da mi je ta avtomehanik(ni pelko) dal napacne lezaje. Zato sem hotu preverit se pri ostalih kaksno je stanje. K pri meni tudi stevc laze. Za cca 15km/h pri visji hitrosti.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano

Pojma nimam kako je to pelko naredu.. Pozna se.. Zadnjic sem imel kranj kocevje kranj po omejitva povprecno 5.7. Vcerej kranj trst nova gorica z okolico povprecna 6.3. Nekoliko hitrejsi tempo brez pretiravanja. Prej pa nisem nikoli imel pod 7.5. Tudi ce sem pocasi peljal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tresenje M6 na avtocesti
Napisano

Da ne odpiram nove teme bom kr tukaj uprasal mam, mazdo 6 gh in mi avto trese samo v 6 prestavi ob visji hitrosti cca 140 160 obrati nekje od 2000 do 3000. Ce se pa vozim s 5 prestavo pa nc ne potrese ali je kdo imel ze tak problem? Lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 egr
Napisano

Mene pa zanima kaksno je mnenje po daljsi uporabi brez dpf. Oziroma ce ima kdo vec izkusnj s temu. Ker meni se je regeneracija zacela izvajat kr pogosto na cca 120km. In ali je pelko primeren za odstranitev le tega. Lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj bi bilo narobe
Napisano

Na poti iz benetk se mi je prizgala locka za dpf in sem s torque preveri pa pravi da je koda napake p0401 powertrain. Naj bi bil egr ventil. Ali je lahko to povezano s povecano porabo goriva. Lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.