Ja meni se je zacelo odstopanje odkar imam nkva lezaja. Ze to da laze za visjo hitrost lahko je zarafi tega ker sta lezaja manjsa in zato se hitreje vrti.. Moja razlaga pac. Kot laik.
Naj bi bilo tako da tudi lezaji od stare mazde 6 pasejo na to novejso. In sumim da mi je ta avtomehanik(ni pelko) dal napacne lezaje. Zato sem hotu preverit se pri ostalih kaksno je stanje. K pri meni tudi stevc laze. Za cca 15km/h pri visji hitrosti.
Ko smo ze pri teh screenshotov a lahko eden poslika hitrost posameznih koles. Odkar sem zamenjal oba sprednja lezaja mi je avto zacel kazati napacno hitrost na stevcu. Pa bi prosil ce mi lahko to kdo preveru
Pojma nimam kako je to pelko naredu.. Pozna se.. Zadnjic sem imel kranj kocevje kranj po omejitva povprecno 5.7. Vcerej kranj trst nova gorica z okolico povprecna 6.3. Nekoliko hitrejsi tempo brez pretiravanja. Prej pa nisem nikoli imel pod 7.5. Tudi ce sem pocasi peljal.
Jst sem ga zablindiral in sem prevozu cca 600 km. Definitivno se splaca zablindirat. Meni je delal regeneracijo na cca 100km. Zdej pa je na 250km ali vec.. Bom pa se mal testiral..
Da ne odpiram nove teme bom kr tukaj uprasal mam, mazdo 6 gh in mi avto trese samo v 6 prestavi ob visji hitrosti cca 140 160 obrati nekje od 2000 do 3000. Ce se pa vozim s 5 prestavo pa nc ne potrese ali je kdo imel ze tak problem? Lp
Evo po danasnji voznji.. Lahko recem da mi je poraba padla sem imel povprecno 5.8l do kocevja pa nazaj. 0rj p ni bilo mogoce priti pod 7.5l. Regeneracije se je sprozila nekje pri 220km.
Mene pa zanima kaksno je mnenje po daljsi uporabi brez dpf. Oziroma ce ima kdo vec izkusnj s temu. Ker meni se je regeneracija zacela izvajat kr pogosto na cca 120km. In ali je pelko primeren za odstranitev le tega. Lp
Na poti iz benetk se mi je prizgala locka za dpf in sem s torque preveri pa pravi da je koda napake p0401 powertrain. Naj bi bil egr ventil. Ali je lahko to povezano s povecano porabo goriva. Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja meni se je zacelo odstopanje odkar imam nkva lezaja. Ze to da laze za visjo hitrost lahko je zarafi tega ker sta lezaja manjsa in zato se hitreje vrti.. Moja razlaga pac. Kot laik.
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani