Kao prvo neznam za neke dijelove nazive na slovenskom pa cu ja to napisat kak znam!! :ne vem:
Prije jedno tjedan dana imao sam nezgodu sa autom....uglavnom potrgal sam vilicu, rezonantnu kutiju, blatobran, kriz na poluosovini i jos neke sitnice!!
Ovdje kod nas u hrv sam sve zive obi?o i provjerio ali nigdje nemogu naci taj kriz za kupiti novi!!
Dal netko mozda zna dal bi se to moglo kod vas naci ili nabaviti negdje???
Evo i slike u prilogu -
Ovo je taj strgani...
A ovo je iz mazda manuala gdje se to nalazi...
Pa ako neko zna nek javi....ili u krajnjem slucaju ako netko ima taj dio rabljeni pa da ga proda!!
P.s. - tu kod se moze to narucit u ovlastenom Mazda servisu ali skupa sa poluosovinom i to dojde oko 60-70tisuca tolara!! A toliko opat nedam za to!!!
Kaalman - ovi standardi angel eyes su malo predebeli....a i da ih stavim nutra nebi imali nekog boljeg efekta nego ovo, jer staklo fara nije cijelo glatko vec samo iznad ove lece kratkog svijetla!!
Evo sta sam naso na jednom forumu....lik se malo igro i pokusavo slozit nesta slicno "angel eyes"-ima!! Meni se dopada...samo imam jednu poteskocu sa problemom!!! Sta ja on to upotrijebio??? Neka ko savitljiva cijevcica/lampa??
I tip spominje nekakav "dremel"??
Uglavnom evo slika!!
Samo far (rastavljeni)
Evo to je to....vidi se da je probusio i provuko to kroz platsiku fara i iza prikljucio na struju!
Dal si provjeril filter za zrak, a i filter benzina bi bilo dobro provjerit, a ako je to sve cisto i OK, onda da provjeris onaj senzor iza filtera za zrak da nije riknul!!
Tudi moja stara Mazda 323 je imala tako slozeno.....vozacev sedez je fiksni dok se suvozacev automatski pomice i prema napred!! Znaci da je kod svih tako!!
Ove standardne zarnice koje su na Mazdi bi stel zmeniti, ampak neznam koji model je koja!! Pozicije to standard ali koji tip su kratka svetla in duga...H1, H7????... in ktere bi najboljse zgledale gore...osram coolblue, Philips Blue Vision????
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kolko znam samo se odsarafi dolje?? Ima obicni navoj i to je to!! Probaj...nemas sta izgubiti!!
A sta namjeravas sa njom??? Jel mozda crna???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani