Skoči na vsebino
VEBASTO
Napisano

upam da si popravil - benz + vro? auspuh = bomba

Diesel + vro? auspuh = dimna zavesa

V torek bo popravljeno, takrat pride na vrsto tudi sprednji le?aj in bo vse naenkrat nareto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VEBASTO
Napisano

Meni je pa podlasica, ali kaj podobnega nagrizla cevko za dovod goriva k webastu in mi gorivo kaplja direktno na izpu?no cev, pa smrdi po nafti ko vrag.

Lahko da je pri tebi enak problem, ker canka takrat, ko webasto dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le?aj
Napisano

Le?aj sem dal gor od SKF-a cena cca. 40?, menjal sem ga pa sam :P

Tudi pri meni je le?aj fu?, pa me zanima, kako se ga menja?

Rabi? pre?o?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 avtomatska klima
Napisano

Hm ?e prej?enji mesec sem avto zjutraj v?gal, da tamalo ne dam v hladilnik in na?timal stopinje, pritisnil avto in smo ?ibal. Zdaj se pa pri mrzlemu ne zgodi ni?, pravzaprav ?e na roko nabijem ventilator pa potem pritisnem avto pade na prvo stopnjo.

To je ?ist normalno, ker ko je avto hladen, ti ?e ga ne more segrevat, zato tudi pade mo? oz. hitrost ventilatorja.

?e pa sam uravnava? mo? ventilatorja, pa je ?e ro?na nastavitev in ne avtomatsko, takrat ti tudi lu?ka na gumbu "avto" ugasne.

Avtomatika ti vklopi gretje, ko zazna, da je hladilna teko?ina na dovolj visoki temperaturi.

Opazuj na "avto" funkciji kazalec temperature motorja in obenem mo? ventilatorja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Privijanje vijakov - moment
Napisano

Danes je ?la en pol colska ra?na v maloro :ne vem: .

Lansko leto sem si privo??il novo avtoprikolico. Jeseni se mi ni dalo preveriti v kak?nem stanju so vijaki koles. Danes, ko sem pa imel ?as sem pa ra?no zlomil na zape?enih vijakih. Nit en vijak ni popustil. Groza, da bi na cesti guma spustila. Ma bi bil kot eno dekle ob avtu, ki ne zmore zamenajti kolesa. sramezljiv

Po mojem so v fabriki kar na pnevmatsko ma?inco brez momenta vse vijake pritegnili.

tak?ne primere smo v?asih re?evali s kladivom. Enkrat udari? po ?raufu, pol pa ga lahko odtegne?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje pri m6
Napisano

En uporabnik je mel neko ?udno ropotanje v "menjalniku", ko pa je CD-je pospravil, pa se je menjalnik ?ude?no popravil.

Tak da poglej v vseh predalih- tudi v prtlja?niku, da ti tam ne bi kaj povzro?alo tak?nega poka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se ugasa
Napisano

Neboste verjeli ampak avto se je sam popravil dela nisem zamenjal in avtomobil dela normalno in obrati so normalno..... wtf

Ko bodo pa nizke temperature, pa se bo sam pokvaril.

Pri meni je bilo enako, pri + stopinjah ni bilo problema, pri - pa je za?el uga?at in nihat z obrati, po dveh letih pa sem ga moral menjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorna teko?ina
Napisano

Pozimi pa se ti ?e zaradi vla?nosti zraka naredi na disku tanka sled ledu, ki ti deluje kot da nebi imel bremz. Zato je treba vsaj dva krat zabremzat, da disk tolko segreje?, da se led stopi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.