Meni je pa podlasica, ali kaj podobnega nagrizla cevko za dovod goriva k webastu in mi gorivo kaplja direktno na izpu?no cev, pa smrdi po nafti ko vrag.
Lahko da je pri tebi enak problem, ker canka takrat, ko webasto dela.
Hm ?e prej?enji mesec sem avto zjutraj v?gal, da tamalo ne dam v hladilnik in na?timal stopinje, pritisnil avto in smo ?ibal. Zdaj se pa pri mrzlemu ne zgodi ni?, pravzaprav ?e na roko nabijem ventilator pa potem pritisnem avto pade na prvo stopnjo.
To je ?ist normalno, ker ko je avto hladen, ti ?e ga ne more segrevat, zato tudi pade mo? oz. hitrost ventilatorja.
?e pa sam uravnava? mo? ventilatorja, pa je ?e ro?na nastavitev in ne avtomatsko, takrat ti tudi lu?ka na gumbu "avto" ugasne.
Avtomatika ti vklopi gretje, ko zazna, da je hladilna teko?ina na dovolj visoki temperaturi.
Opazuj na "avto" funkciji kazalec temperature motorja in obenem mo? ventilatorja.
Danes je ?la en pol colska ra?na v maloro :ne vem: .
Lansko leto sem si privo??il novo avtoprikolico. Jeseni se mi ni dalo preveriti v kak?nem stanju so vijaki koles. Danes, ko sem pa imel ?as sem pa ra?no zlomil na zape?enih vijakih. Nit en vijak ni popustil. Groza, da bi na cesti guma spustila. Ma bi bil kot eno dekle ob avtu, ki ne zmore zamenajti kolesa.
Po mojem so v fabriki kar na pnevmatsko ma?inco brez momenta vse vijake pritegnili.
tak?ne primere smo v?asih re?evali s kladivom. Enkrat udari? po ?raufu, pol pa ga lahko odtegne?.
Pozimi pa se ti ?e zaradi vla?nosti zraka naredi na disku tanka sled ledu, ki ti deluje kot da nebi imel bremz. Zato je treba vsaj dva krat zabremzat, da disk tolko segreje?, da se led stopi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V torek bo popravljeno, takrat pride na vrsto tudi sprednji le?aj in bo vse naenkrat nareto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani