Kateri model D2S xenon ?arnic je pa za novo M6? In kak?na je svetilnost?
Ne,original je 4100 K.Od Philipsa so model za na?e M6- D2S 85122 ,35W. Baje,da ko so nove svetijo precej rumenkasto a po kak?nih 100 urah delovanja so ?e ?isto bele. Takrat naj bi svetile z barvo 4800-5000K.To je barvni spekter,da se razumemo in ne svetilnost ?arnice,ki se meri v lumnih.
Pa?ejo pa tudi Philips D2S Xenon 85122+ 35W,ki so 4300 K.Te naj bi svetile vedno enako,tudi ko se ?e ulaufajo.Prednost teh zadnjih je,da z leti ne zgubljajo mo?i in ko gredo h koncu,ne "vr?ejo" na vijola barvo.
So pa seveda nekaj dra?je od navadnih.
No,potem so tukaj ?e Philips D2S Color Match 85122CM 5000 K. No,kot lahko vidite imajo te 5000K kar naj bi ustrezalo ?e ulaufanim 85122.?e po imenu je takoj jasno,da naj bi te kupili,?e nam ena ?e skoraj nova 85122 crkne ali se kakorkoli razbije in naj bi svetila kot ta druga ?e rabljena.Moje skromno mnenje je,da naj se vedno menja obe v paru in ne samo ene.
No,naslednja je Philips D2S Ultra Blue 85122 UB 6000K 35W.Ta je ?e dra?ja in sveti malo bolj plavkasto-bolj "premiumsko". Slabost-nekoliko manj svetilnosti.
Seveda imamo tudi ?arnice od Osram in pa ?e razne kitajske.
pri menjavi ?arnice za osvetljavo vstopa v avto pri novi M6 (na vratih) se mi je malo zataknilo.
Na voznikovi strani mi je uspelo ?arnico menjati brez te?av, na sovoznikovi strani mi je pa ni uspelo dobiti ven. Ko sem si pomagal z majn?im izvija?em, se je ohi?je ?arnice snelo in "padlo" v podlogo vrat.
S pinceto sem ohi?je in ?arnico probal vstaviti nazaj, ampak mi zaradi premalo prostora ni uspelo.
A kdo mogo?e ve, ?e bi se dalo to kako re?iti, ali bo treba odmikati oblogo vrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kateri model D2S xenon ?arnic je pa za novo M6? In kak?na je svetilnost?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani