Skoči na vsebino
Nastavitve potovalnega ra?unalnika
Napisano

Kako misles pozabi nastavitve??? :ne vem:

A to da vrne v tovarnisko nastavljene!!

Ker sm jaz dons to probu pa sm dal na +15!

Sm pa kasnej spet pogledu pa je blo na +15! :bravo:

A to naj zdej nebi BC vec tolk lagal o porabi???? :ne vem:

Evo dans sm preveru ce je se kar na 15 in je! Tut na BC-ju sm porajtal razliko prej mi je na cetrt tanka kazal skor 300km dometa zdej je pa tam na 200km! Bo treba mal stestirat da vidm do kam je meja da ti zmanka nafte :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitve potovalnega ra?unalnika
Napisano

Se da, samo pol v?asih pozabi nastavitve. <_<

Kako misles pozabi nastavitve??? :ne vem:

A to da vrne v tovarnisko nastavljene!!

Ker sm jaz dons to probu pa sm dal na +15!

Sm pa kasnej spet pogledu pa je blo na +15! :bravo:

A to naj zdej nebi BC vec tolk lagal o porabi???? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

poglej v navodila tam bos vse najdu..

sm probu z navodili pa mi ne porata ker je tko prtrjen da se bojim da bom odlomu vse skup!

Kaksen nasvet bi prosu od tistih ki so ze to odprli!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Imam problem rad bi zamenjal zarnice v notranjosti in sicer na strehi pa ne znam razdret da bi prisel do zarnic imam karavansko izcedbo tako da moram zamenjati 6 zarnic! Kaki nasvrti in slike bi bile zelo zazeljene :bravo:

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Luci
Napisano

?e se ti premika navzdol, potem mo?no, da je zlomljen spodnji nosilec... odstrani? za??ito odbija?a, pa vidi?... ;)

Objavljena slika

aha... e... vpra?anje: a se ti premika cela lu? z ohi?jem, ?e pritisne? nanjo ? ?e ja, potem je lahko zgoraj napisano vzrok, v nasprotnem primeru pa bo treba malo bolj natan?no pogledati!

Zascito odbijaca ???? :ne vem: Mal bol natancno prosim ker mi ni jasn kaj si stem mislil ali kje se to nahaja a cel odbijac? Kake slikce bi bile zelo zazeljene

Ja cela luc se premika razen seveda navrhu pri havbi kjer izgleda da je dobro pritrjena!

A ce je to zlomljeno pa ce kupim novo luc a je treba kej posebi paziti ker imam ksenon?

Gledal sem naprimer nekaj taksnega

http://www.silux.si/spletna-trgovina-silux...nji-aromet.html

Se nekaj! Luci pa baje ne morem kar tako vzet ven ker baje je potrebno neki program dol pobrat ali kako je s tem :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Luci
Napisano

Lep pozdrav vem da imate mnogo izkusen zato upam da mi lahko pomagate z kaksnim nasvetom!

Imam problem z levo prednjo lucjo na mazdi 6 letnik 2004 ima xsenon in sicer se mi premika! Desna ce pritisnem nanjo je primiru leva pa se podaja zanimam me kaj bi lahko to bilo? In sicer podaja se spodaj pri odbijacu ne navrhu pri havbi! Je mozno luci dat ven in pogledat ce je kaj odlomleno kaksen nosilec ali kaj podobno :ne vem:

Ker se tut pozna na mestu da se ksenon trese ker luc vibrira v prostem teku avtomobila!

Se pred kratkem mi je tut ta ksenon nagajal mi je kr utripu in crkval zdej se je pa umiru in ne crkuje vec :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED ?arnice
Napisano

evo tako nekek zgledajo led v maglenkah,ceprav je slikano z mobitelom je mal slabsa slika ampak se vidi da je svetilnost skoraj enaka ksenonkam..imam pa tudi v pozicijske led diode..

evo slike:

Zanimivo to bi pa jaz tut nabavu sam muram pogledat ce ima moja mazda 6 tut h4 meglenke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - servis 120k
Napisano

Sej jaz grem tudi k mojemu mehaniku sam ne vem,?e bi ?el letos ali ne.

Sicer je pa za zgoraj omenjeno malo preve?.Meni je "vzel" za vse na?teto plus menjava plo??ic spredaj(samo delo zanje) 90 ?.

Kje si pa nabavil te jermene od SKF?

Men ni velik ker jaz druzga ne poznam razen seveda original mazda servisa kjer so pa rekli 1000+? za servis

se vsejen je bol prsparat 600? sicer pa bi bil jaz tut zadovoljen ce bi blo se cnej!!!

Jaz nic ne nabavlja, to kolegi pstim da nabavi k je mehanik jaz bi zihr kej narobe nabavu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - servis 120k
Napisano

Tudi jaz imam v teh dneh servis na 120k

Pa me zanima ali je mo?no pri katerem od serviserjev da sem prisoten ob servisiranju vozila, spra?ujem zato ker vem da v velenju tega ne dovolijo.

Cena okrog 1000? pa je menda redna praksa ze skoraj pri vseh znamkah avtomobilov.

de si pa zraven pri servisi pa ne pustijo zato ker je norma za tak servis recmo 8 ur dela serviserji pa to naredijo v 4 do 5 urih racunajo ti pa 8 ur to sem zvedel iz prve roke :D

no to je isto kot na pooblascenem servisu...(poglej moj servis pri 200.000km)

Ja redni gost pa posebna cena mene bi na original servisi prsl 200+ ? :angry:

Nimam vsi privilegijev sam mas pa ze lepo kilometrazo jaz bom se 10let rabu to 200000km :bravo:

Jaz sicer ?e nimam 120Kkm ampak je pravkar imela moja M6- 5 let.Imam pa 95Kkm pa me zanima,ali

bi bilo pametno ?e letos naredit velik servis ali pa po?akat ?e eno leto? :whatever:

Ne vem na jermen je baje garancije 120000km ali 5 let! Odlocitev je tvoja

Jaz mam tut komi 100000km sam je ze pet let pa ga bom dal kr zamenjat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - servis 120k
Napisano

Lep pozdarv nocm bit pametn tut nism bral vseh postov sam po mojem mnenju za menjavo jermenu res ni trba iti na original servis kjer se obnasajo kakor da so edini ki znajo sraufat!!

Lej men bo takoj po novem leti kolega ki dela na evroservisi v nasem konci naredu velik servis mi je ze dal predracun za dele in sicer komplet zobat jermeni sponarji mikro jermeni itd vodna pumpa ker jo bom tud dal zamenat in se semering ker mi spusa pa to pride 300?+ delo 100?!

Pa mas isto garancijo na dele 1 leto in na delo! Men je razlozu da komplet jermenu za mojo mazdo ki jih dela skf

dela isto original za mazdo sam pakunga je drugacna pa isto je garancija na jermen 120000km ali 5let! Tko da mene original servis ne vid vec"

Aja 14 dni nazaj mi je pa menjal olje pa filter olja in nafte pa me je prs z delom vred 125?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje v volanu Mazda 6
Napisano

Evo pred kratkim sem imel servis pa sem omenil ta problem kolegi ki mi avto popravlja in je vse pogledal pa je ugotovil da ima T zglob na volanski gredi luft in da je potrbno to obnovit ali pa zamenjat (to so njegove besede)! :ne vem:

Sicer ni nic narobe ce se s tem vozis seveda dokler se ti cist ne zjebe! :D

Pri men spreminjanje nastavitve volana nic ne nuca se vsejen poka! :angry:

Avto je pa letnik 2004

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis pri 100000 km
Napisano

Ja, kje pa to? Verjetno privat?

Ja kolega dela na enem servisi tuki pri nas pa mi bo od zdej naprej servisiru avto!

Ker najvecja fora je pa to da njegov servis vse original dele kupuje od originalnega servisa za mazde ki je tut v mojem kraju cirka 1 kilometer stran od mene pa ti mazda servis za tavelik servis racuna 900? pa je dejanska vrednos materijala 250 do 300 ? kaj je pa ostalo 600? ?zmeden? verjetn marze :bravo:

Kolegu pa zaupam pa za menjavo jermenu, sponarju,vodne pumpe, itd tut glih ni treba da je mazda servis mehanik ker je marskateri drug mehanik dost bol :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis pri 100000 km
Napisano

Lep pozdrav evo sem imel redni servis in sicer menjava olja,olnega filtra in naftnega filtra+ cel avto je pregledu ce je kar koli narobe ker je to bil moj prvi servis odkar imam mazdo! :bravo:

In sicer me je servis prisel 125?

Olje MOTUL ECO-NERGY 5w30 80? 5L

Filter olja 6?

Filter nafte 9?

Delo 30?

Sedaj sem dal pa narediti se predracun kolk me pride velik servis ker ga bom naredil mal prej ker je mehanik porajtu da mi na semeringi olje mal pusca! Baje me bo prsl z materijalom in delom tam nekje okol 350 do 400? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

''zlatko''
Napisano

Lep pozdrav danes sm narocu bonda CL ker mi je v nedeljo mehanik zbolu pa mi se ni zamenjal olja pa sm mel cas ga narocit baje ga ze jutri dobim :bravo:

Bomo probali

Imam pa vprasanje glede tega bonda gold a ga je treba takoj po menjavi v novo olje not zlit ali se ga lahko naknadno not zlije rcimo po kaksenem mescu voznje hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje za vsede diesel,bencin in dpf
Napisano

Naslednji teden, po ponedeljku bo na bondovi internetni strani dodan ta proizvod. In ga bo? lahko dobil po po?ti.

Ne svetujem nekaj kar nisem preizkusil na svojem vozu.

Bondovi Spletni Starni ?zmeden?:blush:

Mi lahko zaupate naslov od bondove spletne stani hvala :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.