Skoči na vsebino
Problem s CD pri M6
Napisano

A ti ne? Jaz si vsa poro?ila posnamem na CD-je v MP3 obliki in jih v miru poslu?am med vo?njo, ker takrat imam precej ?asa, ki se ga ne da bolj pametno izrabiti. ;)

Pa ?e sekirat se ti ni treba preve?, ker ve?, da se je vse to, kar poslu?a?, ?e zdavnaj zgodilo (pi?uka sem dobr zamotal ) :hohoho:

Ena molba/?alba : vsem tistim, ki mate namen iz 6-ke ven pometat kak?ne cd al pa mp3 predvajalnike, poni?no prosim za pravo?asno sporo?ilo na forum, da se lohka zraven postavim pa lovim (?mrc) :hohoho::hohoho::hohoho:

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdina Zimska Akcija 06/07
Napisano

To je zarad oksidacije.

Druga?e pa zima ali poletje nima nevem kakega vpliva na lita plati??a, sploh pa temperture.

Kolikor je men znano, ni tolk problem zaradi oksidacije, ampak zarad spremembe strukture materialov. Pri minus cca 20 ali ve? naj bi se struktura aluminija tolk spremenila, da lahko kak?en udarec gume v jamo na cesti tud povzro?i razpoko na alu feltni. V?asih je blo tko, ne re?em pa, da so se danes materiali tolk izbolj?al, da tega problema ni ve?. :ne vem: Mo?no. :blink:

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdina Zimska Akcija 06/07
Napisano

Po mojih informacijah (lohka da so napa?ne) se aluminij v temperaturah precej pod 0 stopinj ne obna?a preve? dobro na vibracije in tresljaje. Nizka temperatura naj bi neugodno vplivala na sestavo aluminija kar vpliva na trdnost take feltne v zimskem ?asu in so zato bolj ob?utljive. Zato naj bi se v zimskem ?asu bolj priporo?alo jeklene - pleh feltne. :ne vem:

Pa mal za ?alo : wildcat - a si kje pr Mazdi v slu?bi ?? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pri?iganje lu?ke za Airbag
Napisano

Kolega je mel podobne probleme na mazdi 626. Ko je hotel to porihtat, je bila ocena cca 50-100k sit (ne spomnim se to?no, ampak cifra je kruta). V stolu je tiskano vezje, ki preverja, ?e na njem sedi normalen, odrasel mo?i?ek. ?e ga ni, naj bi se ta vre?a izklopla. Tako sem zastopu zadevo. Popravilo bi ?lo tudi tako, da bi menjal stol, ki ga pa ?al ni dobil. :blink: Tko je ?e zdej brez :ne vem:

Ampak dejstvo : 'Rade japanci za nas' ; V?asih nam pa skukrjo mo?gane s svojo elektronko, ?e pa ne prej, pa pol, ko zataji. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.