Res je zanimivo tole prebirat in ugotavljat - blond barva pa? dela svoje - ni la?jega, kot temperaturo nastavit, pa smer pihanja, pa mo? ventilatorja in ti avtomatika vseeno (po svojih najbolj?ih mo?eh) ohlaja ali greje - piha pa kam si ti dolo?il in z mo?jo, ki si jo ti dolo?il. Uauuu, koja znanost
. Je pa tako, da kakor jaz vem, ni ?e nih?e na tem forumu z ?estico prevozil ve? kot 150.000km in tako (?e) ne vemo kako se bo tak motor obna?al tam nekje pri 250.000km in ve?.
Tukaj je napa?na navedba - moja "biv?a" 6-ka CD136 TE ima pravkar 153.000 prevo?enih km, pa motor te?e lep?e kot prvi dan! Torej, ni? bat - samo gorivo to?it pa gasa...
Pa Mazad 6 je imela pred kak?nim letom vpoljic ravno zaradi te te?ave in so popravili eventualne napake na lakiranju pri zadnjih blatnikih in namestili nove zavesice spredaj - vse gratis...
Saj ravno ?esa takega se je pri meni vedno za bat ... verjetno ne, saj so te po katerih se trenutno vozim stare komaj 3 mesece - mogo?e pa bi jih v ra?un vzel ... :mi pijemoo:
Kaj ti pa ni ok naredil??Da vidim,na kaj sem lahko nslednji? mogo?e bolj pozoren.
Eh, saj ni ni? takega - alu felne mi je centriral - avto trese - vozil 2x nazaj pa niso znali porihtat - sem po?iv?kal in klical na Savo (gume so bile GoodYear) so rekli naj peljem k Cizerlu na nasipno - peljem tja, mine 20 minut in zadeva je bila po?timana!
Pred tem sem tudi sam bil stalna stranka pri ?iv?ecu (sem moral malo prometa delat atu in bratu od svoje biv?e so?olke.... ).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali pa - v?asih pomaga, ?e pre?ita? navodila za uporabnika ...
Neeeeeeeee, jaz obo?ujem blondinke - blondinci me ne ganejo tolko ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani