am,..ka pa ?e bi probu ?istiln CD? mislm, da je mel Boj? podobne te?ave,..pa js jih mam tud na momente (beri,..poslu?amo tist kar pa?e radiu, ne tist kar bi js ),..in je re?u zadevo s tem cd-jom,.. :ne vem:
To je tudi res,zgleda,da bomo morali za?eti kupovat tisto kaj je lepo-?e ?e nebo ve? kvalitete,naj vsaj bo lepo za o?i in du?o
Moj mehanik je reko,ko mi je na 3 menjaval ko?.lamelo,lager (SACHS firma sklopke v njej pred in po monta?i),da si bomo morali kupit avto ki ti bo lep,kvarli se boto tak vsi,ali pa da kupi? italijana,tam se vsaj ne jezi? ?e kaj crkne
Sej jest sem tud mislu, da jim je do tega da ko se avto vozi po cesti, da zgleda v redu, oziroma vsaj to da se stranki ponudi neka sprejemljiva re?itev ne pa da te ho?ejo nategnt. Samo kot ka?e ima pred pripadnostjo znamki prednost filozofija, da je treba bogate razvajene sin?ke ucuriti (jest mam to smolo, da zgledam 10 let mlaj?i kot sem, in potem me redkokdo jemlje resno in vedno padem v kategorijo razvajenega mulca, ?e me kdo ocenjuje na pogled).
pol pa sploh ne it na cosmos,..tm majo ?e bl razvito to filozofijo,..no sam da sm js smrkla
Ja samo "na?" Agip ni enak avstrijskemu. Vse njihove bencinske so v nekih najemih raznoraznih privatnikov, ki samo hlepijo, kako bi ?im ve? denarja skupaj zgrebli.
Je bila enkrat raziskava (delo, ?e se ne motim) pa se slovenski Agip pri nafti ni glih izkazal...
ker na momente pa sli?m neki nadle?nga,..sam nikol nism prepri?ana ?e res cvil moja beyba,..ker je ponavad (ne vedno) kk?n mestn bus bliz mene in mam na sumu njih,..
ah,..hudi? je bit blond beyba pa bit na jasnem kaj ho?e avto od tebe
tko al tko mam zadne cajte en ?udn feeling u avtu...ampak dopu??am mo?nost da mene k?na luna trka :ne vem: sj ne vem povedat kaj bi loh blo narobe,..ampak pa?,..feeling,..
k smo ?e pr tem,..js sm dobla fix idejo da bremze slabo primejo,..loh seveda da je to samo moja panika,..na kok se to menja? in ne me spra?vat a mislm diske al plo??ice al kaj js vem kaj je ?e vse tm,..ker nimam pojma
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hehe,..zakaj mi tole zveni fuuul znano
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani