"Verjetno se vam sli?i popolnoma nelogi?no, da boste s tem, ko ne boste izgubljali ?asa s transportom va?ega vozila do Pelka in nazaj dejansko ?e PRIVAR?EVALI, ampak tako pa? je in ste pravilno prebrali ta podatek. Ponudba velja za osnovno obmo?je poslovanja, ostalo po dogovoru z vami!"
?ivjo, diski in plo??ice kli?ejo po menjavi, ker diski ?e mo?no tresejo. Mam pa prvo generacijo 6ke. Ko sem preletel forum, ste probali ?e vse mo?no. Kaj priporo?ate in pa originala ne bom kupoval?
Pele daje noter Textar ali Brembo. 300? vse skupaj.
Ce si kje stajerska regija 03 ali blizu Celja ti svetujem lahko enga mehanika lahko pa ce si 01 pa v Medvodah obisci Simona Pelka. Specializiran za Mazde a hkrati jemlje biznis pooblascenim dragim servisom Korektn dec za korektn cvenk
Popravljam tvoj stavek (ne zamerit qwerty):
Ce si kje stajerska regija 03 ali blizu Celja ti svetujem lahko enga mehanika - v Medvodah obisci Simona Pelka.
To?no tko kot pravi? iceman... problema imajo samo tisti, ki avto ?parajo in bohne dej, da gre ?ez 2500 obratov. Tist k ve, da je treba ma?ino zavrtet tudi v obrate z DPF-jem na?eloma ne bi smel imeti te?av.
Par let nazaj mi je zamenjal blatnike pri Astri. Blo je ku novo in to modra metalna barva, ki je ja ob?utljiva. Za vse sem dal 200?, traja pa res par dni, da vse nardi. Priporo?am ?im prej, dokler je ?e toplo. Samo je pa res, da mi je napra?il avto, da sem dal potem ?e 50? za globinsko ?i??enje.
Vinko Perger, AVITA, Preserje, pri ribnikih, kjer je bil 2 leti nazaj Mazda Piknik.
Kdo ve kak tt hudic dela?? Najprej na polno starta pol pa neha... pa je sam mlacen zic Ma kak termostat al timer al kko?? Da ko ti rit segreje ne greje vec??
Jz bi mel skos toplo rito
Bo? hemoroide fasou!
Drga?i pa se izklaplja, ja. samo prej je obi?ajno ?e fejst toplo. Kar preve?.
Ne me je**t, a se res izklopi pri 35 stopinjah? Ker prej?nji teden, ko je bilo okoli 40 je res nehalo hladno pihati cca. 10kilometrov je normalno delala na za?etku (lani nafilal), to sem pogruntal tako da mi je vedno bolj vro?e postajalo...zdej je spet vse normalno.
Dej no, ima, da dela do 60°C, ?e je treba. A niso pred kratkim ta novo 6-ko testirali v Dolini smrti pri ve? kot 50°C?
Klima ima avtomatski izklop nad 35 °C, saj takih temperatur kot so zdej pri nas (~40°C), na japonskem ni in so zaradi pregrevanja vgradili za??ito. Ko bodo temperature spet normalne, bo klima spet za?ela delovati.
Se opravi?ujem, vro?ina je, pa se mi malo tr?e.
Aha, zdej bo ?lo.
1. Kako gre do 11°C? Klime ponavadi grejo dol do 15°C.
2. ?e je avtomatska, je mogo?e, da preklopi iz na?ina AUTO na na?in AUTO/ECO? Potem je izstopni zrak bistveno manj hladen, saj kompresor manj dela.
3. ?e ne hladi, potem je pa res mogo?e u?el plin. Jst ga dodam tam nekje na 2 leti, pa ugotavljam, da bi bilo bolj?e, da bi ga vsako leto. Letos ga je bilo samo ?e 1/3.
Izpu?ni plini: Kontrola izpu?nih plinov je pomembna, saj vsako vozilo izlo?a dolo?en dele? nekaterih ?kodljivih plinov, kateri nastajajo ali zaradi slabega razmerja med gorivom in zrakom, slabe kvalitete goriva itd. Naj?kodljivej?a sta ogljikov monoksid ter du?ikov monoksid, zato je kontrola le teh vitalnega pomena.
Ta komunikacija ne funkcionira med vama, vidim!
1. Kaj imajo veze izpu?ni plini z DPF?
2. Ali so sedaj z motorjem in na tehni?nem lahko te?ave zaradi saj (rabi? dimnikarja)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu vpra?anje ni neumno. Ali se res zgodi kak?en safe mode, ali je lu?ka samo opozorilna?
Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani