Alfa mi je po?rla 2 ?rtici olja v zadnjih 20kkm... to je cca pol litra po mojem... zdej ga pa morem dolit do vrha in hudi?a ne vem kako olje dal noter.... glede na to da so o?itno za DPF posebna olja... :ne vem:
Gre? recimo s tega ?tarta..... pri recimo temu in temu servisu so mi dali 20% popusta na delo... ker pa pravijo da je va? servis dober...sem se odlo?il da pridem h vam.... torej... koliko popusta mi lahko date... oziroma kak?en je razpon cen o kateri lahko debatirava..... Neki takega... ponavadi vedno pali... ali pa mam samo jaz tako prekleto sre?o....
Zdraha na kubik.... ni lih prijetno brat take disertacije problema in odnosta seervisa do strank.
Sicer je pa prav, da se pove kaj se dogaja, ne bo? verjel koliko ljudi iz koncerna Mazda, kot tudi z razli?nih servisov bere ta forum in probleme ki se dogajajo....
Ker pa je njihov primarni zaslu?ek servis mazd, verjemi, da se lahko zaradi takega prispevka stvari za?nejo odvijat hitreje...
V vsakem primeru pa dr?im pesti, da bo? zadevo speljal korektno.
Mislim da ni tolk problem v odgovoru kot je v tem da mislim da ni nobenega aktivnega lastnika mazde 121 na forumu.
Na?eloma se spla?a blatnike popravljat, ?e prej je pa smiselno pogledat trg, in se pozanimat o cenah za nove blatnike za model 121.... ?e je cena nizka, pol nima? kaj razmi?ljat, ?e je pa cena novega blatnika na nivoju recimo nove mazde 6, pol je pa seveda nesmislno kupovat nove blatnike....
Tudi meni na 15000 km spije nekaj olja... recimo da se mi spusti za pol mere... in dolijem lahko 1 liter noter... ampak je baje to normalno.... :ne vem:
Lep pozdrav!Ali ?e komu cvilijo prednje zavore ?Mene to moti,cvilijo pa ko pri majhni hitrosti "zabremzam".Na servisu so mi,ko sem jim omenil te?avo zavore pregledali in mi zamenjali neke plehnate plo??ice,ki pridejo na zavorne plo??ice,ker naj bi bil to vzrok,ampak o?itno je nekaj drugega .Mogo?e je problem v zavornih plo??icah ?eprav so po zagotovilu serviserja dobre :ne vem: ?
Meni tudi cvilijo.... in sicer na mazdi 3....
Pravijo da je verjeten rezlog v tem da niso drejali diskov po zamenjavi plo??ic.... :ne vem:
ima mogo?e ?e kdo bolj direktno primerjavo med passatom in ?estico? (sicer passata se ne dotaknem niti v sanjah, ampak realen je pa treba bit)
Glej.... z novim passatom sem naredu kakih 800 km.... in to z diesel motorjem 2.0.
Trenutno ?akam na novo 6ko diesel katero bi mogu dobit nekje v drugi polovici aprila.... tako da zaenkrat ne morem ?e dat neke legitimne primerjave...
Dejstvo je da so novi motorji pri mazdi6 oziroma stari motorji common rail baje kar ok... kot sem spremljal malo po netu sem naletel tudi na ruski test nove 6ke... in to celotne palete motorjev, in seveda najbolj hvalijo nov 2,5 bencinski motor, kateri naj bi dejansko bil velik korak naprej od prej?njega 2,3 motorja. Kar se diesla ti?e pravijo da je motor dovolj posko?en, stabilnost in obna?anje avta pa fantasti?na.
Ta podatek z volanom se mi zdi malo za jajc prvle?en glede na to da pri vseh zgoraj omenjenih testi hvalijo prav to. Torej elektromehanizem ki prilagaja trdoto volana....
No... pravo primerjavo bom pa lahko dal malo kasneje.... ?ez kak mesec....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mr. Boss?
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani