A novejse mazde imajo v nastavitvah tudi nacin (mode) pihanja? Tako kot Citrus in Suad na primer (low / normal/high)? Ce ja poglej kaj imas nastimano.
To je zelo uporabna nastavitev. Je pa kolega ki je sel z mano po motor pri 37C cel dan pohvalil klimo pri meni, sam nisem opazil ampak dejansko je avto hladen ne da bi ti nabijalo ne v glavo ne v noge, v njegovem fordu ne more z japankam voziti ali biti sopotnik ne da bi potem prsti odpadli.
Pa v moji zadnji mazdi je bilo tako, da ko so auto pritisnil je bil poleg se nek jebeni ECO. Ce si pa 2x pritisnil auto je pa ECO izginil.
Ni ravno prav da na auto nabije direkt v glavo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e pod drain misli? ?ep za izpust pol ga ima na karterju.
No ko se olje spusti in vidis v karterju svinjarijo in za?gano olje pol ti je takoj jasno da menjava olja v menjalniku mora biti in ni lifetime!
Saj tudi magnet v karterju ni brezveze ane?
Je pa odvisno od lastnikov avta eni so bolj skrbni eni manj, eni pa itak avto prodajo ?ez 2-3let ain se jim jebe kaj bo z avtom ?ez 5-10let
Moj point je bil da mora karter dol v vsakem primeru, ni dovolj samo izpust pa menjava. Ker do sedaj za DSG ali Citroen ima? filter posebej, zunaj in bi/sem lahko tudi sam delal brez posega v karter
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A ve gdo kaj vse spada v ASISTENCO. Npr, okvara, gumi defekt,prometna itd. Nikjer mi v navodilih in knji?ici ne pi?e o bilo ?em o asistenci a kdo ve kje se da prebrati kaj o tem? Ali naj kar vpra?am NA MAZDO? LP
Z novim avtom bi moral dobiti tudi pogoje aisitence. Tega ni v navodilih ampak posebej.
Jaz tudi, ampak z novim avtom je to vedno default - citroen, seat, mazda....dokler je v garanciji servisi potrebni in s tem avtomatsko asistenca.
Poleg tega imas pa potem se zavarovanje, vedno recem imam amzs ter tovarnisko ne rabim.
Ja veste gospod je ze v paketu....
Edino na motorju sem jo lahko odstranil....
No pa glede na to da je vecina asistenc zaradi gume (ja novi avti in kompresorcki) mam tudi gumo vedno s sabo.
Pac 4 ure v italiji na 37C ti pove da je ni asistence ki zamenja eno fakin gumo.
Malo s teme ampak je povezano, v Tarracu je guma tudi ce je 7 zicov! Samo ob nakupu moras pomisliti in reci naj bo. Glup nacin sparanja, ce ne reces ne bo, ce pa ja pa dajo
Tale komentar je pa cisto brez pomena... Avto je pac treba servisirat... in tudi tankat. Tudi za tankanje te racunalnik obvesti, in potem gres verjetno tankat ali?
Nikjer nisem napisal, da tega ne mores sam naredit ... seveda pa potrebujes znanje in ustrezna orodja .... ni nujno, da gres na servis...
Verjetno pa je v navodilih? Ali je to 'zaprto' za rajo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A novejse mazde imajo v nastavitvah tudi nacin (mode) pihanja? Tako kot Citrus in Suad na primer (low / normal/high)? Ce ja poglej kaj imas nastimano.
To je zelo uporabna nastavitev. Je pa kolega ki je sel z mano po motor pri 37C cel dan pohvalil klimo pri meni, sam nisem opazil ampak dejansko je avto hladen ne da bi ti nabijalo ne v glavo ne v noge, v njegovem fordu ne more z japankam voziti ali biti sopotnik ne da bi potem prsti odpadli.
Pa v moji zadnji mazdi je bilo tako, da ko so auto pritisnil je bil poleg se nek jebeni ECO. Ce si pa 2x pritisnil auto je pa ECO izginil.
Ni ravno prav da na auto nabije direkt v glavo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani