Si bom kar tole temo sposodil: Imam M6, letnik 2005 z originalnim Webastom in uro v kabini, ki so mi jo vghradili ob nakupu mazde na uradnem servisu. Pred nekaj dnevi je Webasto nehal delovati. ?e ga vklopim z uro se za nekaj sekund zasli?i delovanje (kot nekak?en ventilator), zna?ilnega (tik-tik-...) delovanja nisem zasli?al. Tudi avto se pri redni vo?nji pogreje bistveno pozneje.
Zanima me, kateri servis priporo?ate za tovrstne te?ave.
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
No, moram priznat, da mi je ?rna 6-ka res lepa (?e je oprana), druga?e pa srebrna je zakon- pa to temo smo ?e obdelali, pa Virage bo spet hud, pa son?ek je zunaj!
Malo heca, pa ne bit u?aljen: ?rna je grda samo kadar ni oprana, srebrna pa vedno ...
I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si bom kar tole temo sposodil: Imam M6, letnik 2005 z originalnim Webastom in uro v kabini, ki so mi jo vghradili ob nakupu mazde na uradnem servisu. Pred nekaj dnevi je Webasto nehal delovati. ?e ga vklopim z uro se za nekaj sekund zasli?i delovanje (kot nekak?en ventilator), zna?ilnega (tik-tik-...) delovanja nisem zasli?al. Tudi avto se pri redni vo?nji pogreje bistveno pozneje.
Zanima me, kateri servis priporo?ate za tovrstne te?ave.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani