tudi anti-roll bar in vse ostalo naj bi bilo drugacno oz so druge kode delov. hec
zadnji amortizeri so isti od vseh 323 modelov C,F,P in navadnih 323 to je preverjeno ker sem jih jaz na 2.0 menjal zadi za prve pa ne vem samo bi si upal trdit da so isti samo vzmeti so mocnejse ker je avto tezji ,ker ma ?traus od 1.5 vzmeti sportne in se je ful dol vsel
mam dvojne vrate doma,ene so brez napake in rje taka temno modra al ze skoraj crna kot so redke f-ke,in ene zelene so malo podrapane ta prve so komplet z sipo 50eur druge pa dobis za pir so razstavljene goli pleh vse premontiras iz svojih
malo slikic s telefonom preden gre avto na popravilo desna vrata se bodo obojna menjala jih mam na sreco doma in to brez pike rje,barvalo se bo vse razen strehe
plazma stevcki ne delajo in ko razderem plastike tam ko sn jaz takrat to montiral samo vidim kak kabli visijo in mankja inveter ce komu kje lezi kaj al pa komplet plazma za pred fl se priporocam,pa se laze zaj stevec za deset km prej ni nevem kaj so delali
to sem dal gor jaz tud.. sicer na glavo zraven v?iga pa na ?asijo.
a je mo?no da so injektorji? rele za injektorje? a da ?e iskro ?e injektorji ne delajo? ko zadi ni? kej po bencinu ne zgleda kot da smrdi. sam pumpa dela ko se je sli?i ?e preko diagnostike probam.
injektori nimajo nic z vzigom(iskro),si 100% da vzig dela al ne?dobi izpravniga in ce nebo iskre se isce problem naprej,kaj pa mitja pravi si ga klical??
zmeni se z hancotom naj ti te stvari posodi pa probaj,jaz bi prvo probal se en vzig ki 100% dela,pol pa racunalnik.Nama z strausom je tudi vzig so ko sma ga parkrat vzgala in sma luft nastavlala pa vziga nisma mela zategnjeniga in je mel premalo mase pa ga je skurlo,dobro da sn se eniga mel doma pol pa sma en kabel dodatno vlekla direkt iz mase na vijak ki drzi vzig in vziga ko mina,me je mitja na to opozoro in pol sta se dva elektricara rekla da vzig takoj crkne ce ni vredi mase
:hudicek:v soboto more ze vzgat za probo pol pa elektricara dobit da zamenja konektorje za maf senzor ker nista ista in barve so razlicne in zaj vedi kam kaj pride da bo maf senzor od 626 pravilno deloval :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani