poky 1 Napisano 4. september, 2007 Mazda RX-3 Napisano 4. september, 2007 Pa se je napisal,da se je zmoto,pa mislo MX3. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 5. avgust, 2007 Lu?ke na mazdi 6 Napisano 5. avgust, 2007 kako sploh ve?, da DSC dela... pojmanimam...kaj se dogaja, ko ga izklopi? ? Ko se vklopi se lu?ka zasveti,pa ?e ga izklopi? ti skozi lu?ka sveti! Druga?e pa ?uti? ?e dela ali ne! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 3. avgust, 2007 kje je ECU pri M6 CD 136 ? Napisano 3. avgust, 2007 kaj pa rabite rezultate ti si bil prvi symon mislim da 2. jaz tretji in yavarje 4. Te pa meni na majl po?lji samo ?ase,da mam arhivirane,pa da jih ne pozabim primerjat pol,ko grem naslednji? spet vozit. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 2. avgust, 2007 kje je ECU pri M6 CD 136 ? Napisano 2. avgust, 2007 Po moje bo ?ez kaki mesec..... Ker ?e vedno ni rezultatov kartinga,ki je bil ?e lep ?as nazaj! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 25. julij, 2007 avtoakustika Napisano 25. julij, 2007 Da te popravim,Explosion ma zlo solidne cene...... za to kar nudi! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 25. julij, 2007 avtoakustika Napisano 25. julij, 2007 Explosion v Ru?ah,druga?e pa privat,?e pozna? kerga majstra! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. julij, 2007 wole :) Napisano 18. julij, 2007 Hmmm,ne vem no..... Kolko jaz vem,za Wankla ni dobro glih vsako olje. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. julij, 2007 wole :) Napisano 17. julij, 2007 Pa dobro ne kompliciraj,se bo? ?loveka ?isto zme?al..... Mene si ?e...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. julij, 2007 wole :) Napisano 17. julij, 2007 V po?tev prideta samo Dexelia in pa Elf,oba 5w30. Za to?n model Elfa pa ti javim. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 26. junij, 2007 M6 - redni servis 20.000 km Napisano 26. junij, 2007 Hmmm,Labi in kam hodi? ti to na tak orenk servis? Pa a ma? ti to tam kake veze ali misli?,da to naredijo vsem? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. junij, 2007 Lu?ica pod motorjem Napisano 22. junij, 2007 Ja se vem,da ta zadeva ni najbolj fajn,samo kratkoro?no pa re?i zadevo. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. junij, 2007 Lu?ica pod motorjem Napisano 22. junij, 2007 Po moje je bolj zapravljivka..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. junij, 2007 Lu?ica pod motorjem Napisano 22. junij, 2007 Hmm,a fejst spu??a?? Ker ?e bolj malo se da zadevo uredit z eno posebno tesnilno teko?ino,ki jo vlije? not in ti zatesni male luknjice. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 21. junij, 2007 M6 - redni servis 20.000 km Napisano 21. junij, 2007 misl? 245 na 20.000? (tisti na 20kkm je bila ena kompenzacija tako, da ni realna cena) A ti je dosti,al ti ?e Boss pove? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 20. junij, 2007 Katero olje v 6-diesel Napisano 20. junij, 2007 Styling ?esa pa bote te meli tam,avtov ali deklin?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. junij, 2007 Katero olje v 6-diesel Napisano 19. junij, 2007 Aha,sn mislo,da je od kje tam doma..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. junij, 2007 Katero olje v 6-diesel Napisano 19. junij, 2007 Hja,samo Fr3akica ne vem,?e se kaj dosti po Lj vozi..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. junij, 2007 Katero olje v 6-diesel Napisano 19. junij, 2007 samo mislim da se razume? na avte ?e kar, sem te zadnji? videl pa si delovala tako Samo res ne vem,?e si ti vido pravo....... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. junij, 2007 Katero olje v 6-diesel Napisano 19. junij, 2007 Aha,pol bo mela pa Proton olje not...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 23. maj, 2007 Avtomatska klima - Mazda 3/2007 Napisano 23. maj, 2007 Ma ja,to se mi zdi majo vse Mazdure z avt.klimo tak,ker je ?e 3ka mela tak,pa ma RX8 tudi. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 23. april, 2007 Mazda mx-3 v6 Napisano 23. april, 2007 Iz tvojih ust u bo?ja u?esa Kam pa bi pri?li,?e bi vsaka ?enska beseda naletela na bo?ja u?esa?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 23. april, 2007 Mal me tale 5ka heca Napisano 23. april, 2007 Ej,kaj ?e bi ti zamenjal tale tvoj avto?ek za kaj "stabilnej?ega"? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 18. april, 2007 zivljenska doba wankla Napisano 18. april, 2007 Kolko drse?ih delov pa ma Wankel,proti navadnemu motorju? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 17. april, 2007 zivljenska doba wankla Napisano 17. april, 2007 Najnovej?i wankel Renesis naj bi bil preizku?en nad 250.00km To?no tako. Mater me ?e prav razkurijo take fake pametne izjave.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 4. april, 2007 Obrabljena ketna Napisano 4. april, 2007 Moja mazda 323f L97 ma zdej 160000 km,pa jo je ful ?e sli?at. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pa se je napisal,da se je zmoto,pa mislo MX3.
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani