A pa si 100% d je fora u hladilniku, ker dost podobn je loh ?e ti vodna pumpa pu?a, vsaj pr men je blo tko, no sicer pa prever na kermu delu voda izteka, pa bo? hitr lociru defekt!
Hm te?ko re?t, nimam lih pojma o teh stvareh. :ne vem:
Je pa res to po en stran ?e slab?, ?e voz en cajt dela, en cajt ne, nej vsaj skoz zajebava, d te prisil da zrihta? in je pol mir, ne pa enkat tko enkat tko!
Pri moji MX5 NA je biv tut problem z v?igom in sicer nikakor ni dobila bencina, pa je blo teoreti?no vse ok z njo.
Pol pa je avto enkat delu enkat ne, loh je z?ev cukat med vo?njo in nikakor se ni dal ve? obratov spravt na nek normaln nivo. In po silnem iskanju moj lokalni maher najde en plasti?n del?ek, k je odletu od prvotne benz pumpe in je ob?asno totalno zama?iv dovod goriva preko benz pumpe, tko da ena taka fakin malenkost pa taki veliki problemi in ?e ful te?ko najdt! Vmes se je menjal ?e vse ?ivo (benz pumpa, kompletna el. instalacija okol benza pa ?e kej pa ni blo efekta) :ne vem:
Na tvojmu mestu bi usen ?e poklicu mojga kolega Damjana iz Kamnka, dec res obvlada, pa zmer je pr njemu low cost varjanta in ?e mbenga ni ogulu, no razn mogo?e sebe, k mi je dostkat kej zastojn naredu!
?eljust se ponavad da po?timat, mav nama?e? cilindr?k, vsaj pr men je blo tko, pa pol laufa, loh ti dam od Burje cifro - kolega k bremze pedena profesionalno!
Jz se grem pa jutr prjavt za moj "mesarski" odbija? in use ostalo
Sam kva so me pr GTjki pol na?ponal, k sm najprej rabu duplikat od tkt k je biv avto uvo?n in sm ga ?aku pa ?aku lep cajt, pa ske?iru 10 jur?kov SIT, no pol pa ti itak nardijo novga, fakin birokracija in prjavlanje ke?a na vse konce!
Kok so pa kej te?ni zdej na LPPju, kdo nej pove ko je biv zadne cajte kej pr njih! :ne vem:
Labi, pol pa se res mal voz?, sploh za tvoje razmere, al si mogo?e kupu k?n mestno - primestni vozek in unga tera?, ko je blo neki govora o tem! :ne vem:
Mazdohist n? bat, spet je biv trik u uni cevi ko je ?tukana, sam zdej na drug stran, kjer ni blo tok vidno in je stric Gustl takoj mi dav ?raufncigr pa sm sam popedenu u max. 1 minuti in gre zdej voz spet ko duh!
Se je pa Marko ponudu da po 1.maju itak pol tiste cevi trajno saniramo, pol gre pa ?e voz na orng servis, isto?asno se pa za?ne na stajlingu orng dogajat tko da bo!
Evo nova zadeva na vidiku, sicer se kr vozm po sistemu: dokler dela - dela!
In zadeva je slede?a, na vsake tolko mi una cev dol pade (okol zra?nga filtra in er flov mitra), pa to zdej ni bistveno, skratka prosti tek avta je totalno nestabilen, k prbremzam na kakem semaforju mi skor crkne k obrati tok padejo, enkat je celo res crknu, pol ko dol ?altam mi u auspuhu poka k u risanki, avto je na nizkih obratih izredno nerazpolo?en za potegnt, se prav ?e ga vozm na dobrih 2 tav?nt obratih ni n? od n?, po en stran podobn ob?utk k pr starej?ih vozih ?e ma? frgazar ?ist zapacan! :ne vem:
No pa ?e to loh re?m, da se kdaj vmes tko zgodi da ko stojim na mestu, da voz dobi kr en "fle?" in se tko odzove kot da bi mu klimo u?gav (?eprov jo nima) in mu obrati za par 100 dol padejo pa pol hitr nazaj sko?jo, pa to ni v primeru da se uklop ventilator, ampak kr tko u 3 dni enkat!
Skratka ?e je kdo kdaj sli?u k?n avto (glih nedoug nazaj sm gledu enga Lanosa), k je blo tko kot da ma auspuh total zademfan in gre lih komi kej skoz njega, pa je biv un zvok ddddddd, pol pa le nekak ?ez prebije in se nprej normaln pela!
K?n k ma kako idejo zakva bi se ?lo pr tem, nej kej namigne!
Ja lega lih ni bla najbol?a, sam sm mislu da je to zarad gum balonarc, ampak ?e prav? da se ti je voz prej z istimi gumami velik manj guncu, pol bo ?e neki na tem, ?prov k je Gustl testiru, ni tok slabo zgledal! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A pa si 100% d je fora u hladilniku, ker dost podobn je loh ?e ti vodna pumpa pu?a, vsaj pr men je blo tko, no sicer pa prever na kermu delu voda izteka, pa bo? hitr lociru defekt!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani