Na tej strani so super zadeve, samo ali lahko te bulettine "uporabimo" tudi za avte pri nas? Bojim se, da ti na servisu re?ejo, "aja, to je samo za ameri?ke Mazde".
Citroen ima res nekaj pomankljivosti in te?ave predvsem v zadnjem ?asu z kvaliteto, ampak ?e pogleda? kaj vse so oni naredili v zgodovini avtomobilizma, potem je res ?koda kam plujejo trenutno.
Kot re?eno, ne razumem zakaj je Mazda ?la v "svoj" sistem in zakaj se niso dr?ali prverjenega sistema.
Je mogo?e ?e kdo zasledil, da bi v tujini ta "neuporaben" filter odstranil?
Mogo?e ?e koga zanima in mu prav pride. Jaz si bom naro?il, ni tak?ne hude cene, pride pa prav. ?e bi ?e kdo imel to naj mi javi, lahko naro?imo poleg.
Danes sem tudi jaz prevzel mojo "novo" Mazdo 6 z 143 dizelskimi konji?ki. In bo kar dr?alo, kar je zgoraj zapisal en uporabnik, da kar naenkrat naraste poraba. To se je meni zgodilo tudi danes, ko sem zelo za?udeno gledal kako je na BC pri 130 km/h pisalo trenutno poraba 9,8 litra, kar je zame nesprejemljivo.
Takoj sem se spomnil, da sem ravno tukaj prebral, da naraste poraba, potem pa pade in to se je po cca 10 ali 15 minutah tudi zgodilo. Poraba je resni?no padla potem na cca 6,5 litra,kar je ?isto OK.
Jaz sem se pri prodajalcu (moram ga pohvalit, zelo korekten) gleda tega zavaroval in smo v pogodbo zapisali, da ?e bo pri?lo do tega (v ?asu garancije), da bo nivo olja narastel ?ez mejo in ga bo potrebno menjati, da je to v celoti njihov stro?kov.
Mogo?e kot zanimivost ... avto je ?el danes na servis 20.000 km in jaz sem pred tem preveril za hec nivo olja. Olja je bilo cca slab centimeter nad oznako "F", se pravi brez posebnosti.
Upam, da bo tako tudi ostalo, ?e pa ne bo, bom pa pa? ?el na menjavo olja, saj bo to njihov stro?ek, samo da bo ostalo delalo tako kot se za Mazdo pri?akuje. Citroen na drugi strani ima to re?eno 100 krat bolje in s tem nima te?av. ?koda, da je Mazda ?la spreminjati sistem, ?e pa ?e preverjeno deluje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na tej strani so super zadeve, samo ali lahko te bulettine "uporabimo" tudi za avte pri nas? Bojim se, da ti na servisu re?ejo, "aja, to je samo za ameri?ke Mazde".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani