Skoči na vsebino

Jaz sem pred leti tako cel zamenjal z predelavo. Orig.cev je stala 100? potem pa v inox centru nabavil,kolena in cev ter lepo po?tukal z objemkami in je bila zadeva re?ena za nekaj 10? :) morda se da tudi pri m5 tako re?it.

Lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6/2008 Bose zvo?niki zelo tihi
Napisano

Imam bose ojacevalec za prodat ?e bos rabil ...ostalo od moje razbite 6ke al pa za probat ce je to vzrok....seveda ce si kje blizu mene doma.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dpf alarm
Napisano

Uff to je jebeno....upam da ni kaj hujsega...verjetno zabasan dpf ali celo sesutje satja.... Priklop na tester da vidis kaj vrze zaeno napako ven...pol pa naprej.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano

Odstrani, blindiraj Egr das na of v ra?unalniku in ma? mir. Pa ?e avto bo bol dihal....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 diski
Napisano

Glede zadnjih celjusti je tako, ti ni? ne pomaga ali zateguje? ali ne...ker ni te?ava v ro?ni kot zajli ali vzvodu na ?eljustih ampak znotraj samih ?eljusti. Pride voda notr in s?asoma gre v maloro...in zarusta neglede na vzvod. Vsaj moje izgi?nje so take pa imam sedaj 3.mazdo 6 in imam ob?itek da ho?e nagajat ena stran...bla ena feltna vroca.....porazne bremze...

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Injektorji Denso
Napisano

Wtf, kaj bi lahko bil vzrok tega....?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor za ?ipe redko odpove.. A je kdo iz lj ali okolice,morda skupaj kaj nagruntava ker me res firbec matra kaj bi lahk blo...glede da sem avtoelektri?ar res ?e nisem imel takega primera...

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Lep ni ampak lepo gode ha ha ha

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Jaz bom povedal saamo eno, ?e se ?e pojavi kak ?ri?ek ki gre vam toliko na ?ivce pa niti ?e niste dali zamenjat polnila ki je v odpoklicu. JE TA ?RI?EK RES VREDEN ?IVLJENJA? Meni so to v btc zamenjali

v celih 24min. Pa je na koncu ?e pravilno deloval ob nesre?i. Seveda se pa vsak zase odlo?i bo ali ne bo peljal, upam da ne samo po to?i zvoniti bo prepozno.

Lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lahko ......dolij malo vode  pa bo? videl...?e neha te?narit-potem pa se  bomo spra?evali ?e slu?ajno  zginja hladilna teko?ina in zakaj :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CW - 2012, kompresor klime?
Napisano

Meni na sre?o je uspelo popravit za 50? saj je bila fu? el.magnetna sklopka. Lahko hladi slabo in ro?lja ker spodrsava sklopka in kompresor zaradi tega ne dela na polno kot mora...ta se prilagaja s podlo?kam da spet dobro zagrabi. Kalman ?e je kompresor postavljen desno kot pri m5 09 odstrani desno kolo in plasti?no za??ito in prides lepo do kompresorja. Zalavfej avto in pri?gi AC glej sklopko kompresorja, ce spodrsava potem tudi ru?i ...na sredini ima? vijak ga odvi in zunanji del sklopke odstranis, spodaj pod sklopko ste ponavadi 2 podlo?ki( ena tanj?a od druge-lahko pa je tudi samo ena ?e jo je kdo odstranil ?e...)eno odstrani in sestavi nazaj stestiraj.....to ne stane ni? seveda vijaci pri vgasnenem avtu he he. Ko je ac izklopljena se mora sklopka vrteti v prazno.... Javi ?e je kaj od tega.

Lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 2008 pokanje zadaj
Napisano

Kako poka? Kaj je s kon?niki, a ti izpuh kam udari, meni je butal ko sem imel fu? gume...

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mikro jermen M3 2.2d
Napisano

pa naj ?e kateri tu uploada datoteko za dol potegnt :) 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lučka dpf
Napisano

Vzeli ste dpf....sami al kaksen ki ma nekaj pojma?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Boss je ?e general ne pa nabornik. :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Se dodajam na sesznam vpoklicanih....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2011, 2.2d, 95kW opilki v olju
Napisano

jaz bi jo pa ?el pogledat.......?e vse ?tima,    odtrani? DPF  pa ?e blindira? EGR pa ima? mir glede tega. ?e so servisi res delani kot treba (?e so narejeni na uradnem ?e toliko bolj?e glede sledljivosti mo?nih napak) Tudi sam sem kupil ne za dosti dra?je enak letnik  pod 130kkm  in za 1x po 25kkm prevo?enih  vse ?tima  razen seveda zavor ki jih moram menjat . Peljeta se na uradni servis naj ga preverijo potem pa naprej.

Kdaj bi ga ?el pogledat sishi? 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2011, 2.2d, 95kW opilki v olju
Napisano

Tudi 1,8 motor na prvi generaciji 6 ni bil biser za moje pojme, ?e so vsi pri 180.000 delali generalke, ker je olje ?rl. Jaz sem imel 626 1,8 in pri 350.000 km ni popil olja ni? na servisni interval

Razumljivo ?e ga pa ni bilo ni? ve?  v karterju :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2.0 slabo v?iga
Napisano

pozdravljeni,

vozim mazdo 6, 2010 letnik, benciner in me zanima kako re?iti naslednji problem. Ko je ma?ina hladna ali vro?ina takoj v?ge. Imam pa problem, ko je vro? in se ohladi, takrat no?e v?gati takoj. ?ele ko nekaj ?asa vergla cca 10s, potem pa takoj v?ge. Ko ?e enkrat poskusi? v?gati, takoj v?ge.

Ali je potreben reset ra?unalnika oz kaj bi lahko bilo narobe? Kdo bi mi lahko pomagal?

Sve?ke so nove, akumulator star 4 leta. Ra?unalnik je ka?e kak?ne napake, edino na 20s malo doda gas. Slika v prilogi.

hvala za pomo?,

lp,

ALE?

Nekako podobne te?ave sem imel pted leti na mazdi 3 z 2.0 ma?ino samo kaz sem imel gas na zajlo tvoj pa je el.? Se zgodi da se el.loputa gasa oz.mislim da motor?ek prostega teka ne postavi v kon?ni polo?aj. Poskusi avto preden ga ugasnes pocakaj par sec nato ga ugasni. Kaj se zgodi. Lahko pa tudi kak senzor prostega teka...samo razmi?ljam

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.