struziti hlajene diske z namenom, da ne bi vec tresli, je popoln nesmisel. Kot je povedal YavarYe X6V6, tega ne pocnite, ker boste po cca. 2k km menjali diske.
glede cukanja pri motorju...je kdo od vas ze poizkusil ocistiti razdelilno kapo? Namrec zelo pogosto so jezicki v razdelilni kapi oksidirani in tako iskra iz rotorja na te jezicke ne preskuje dobro
Peo - tut sam imam isti problem - se mi zdi da ventilator mal pretirava, nek mehanik mi je sicer rekel da imam preve? zaprt sprednji odbija? (ta ki je predelan), ?eprav se mi zdi da bi ?e vedno moral precej zraka prihajat do hladilnika pri spodnjih re?ah, kjer zaenkrat ?e ni tablce!
jst osebno bom probal zamenjat termostikalo, izgubit itak nimam kaj...
ce ne bo men pomagalo, ga bom prodal za mastne dnarce tebi
Kot prvo se vsem zahvaljujem za pomoc, a tezave zal se nisem resil
Boss:
kako vem da se vklopi ventilator? enostavno... ko se ustavim pred semaforjem ali kje drugje, ga slisim...
glede primerjave poletja...lani sem sel po bosni ter hrvaski za 10 dni in je blo non stop 30+, pa ga nikoli nisem slisal, medtem ko letos pa skoraj non stop...
vem tudi, da se je ponavadi pri moji mazdi cagar moral dvigniti preko polovice, sele nato je ventilator zagnal...sedaj pa ventilator zazene tudi ce je na malo pod polovico...tako da mi ventilator res skoraj non stop lavfa
dodatno vprasanje...ali ima mazda senzor za temeraturo vode na bloku ali na hladilniku?
Tole te nebi smelo skrbeti razen ?e ti preve? elektrike iz akku pobere, mapak je tudi tolk vro?e zadnje ?ase da mora malo ve?krat zalaufat in verjetno zaradi tega ni kazalec nikoli ?el ?ez polovico.
sej razumem kaj hoces povedat, vendar ta ventilator se res vklopi prehitro...
zdej poleti sem opazil, da se mi pri mazdi zelo pogosto vklaplja ventilator hladilnika...
...lansko leto poleti se to ni dogajalo, oz se je, vendar je moral kazalec temperature iti krepko v zgornjo polovico, sele nato se je vklopil ventilator. Letos pa se mi ventilator vklopi ze, ko je kazalec na polovici...
Tako se mi lani npr. ventilator ni vklopil na 40km dolgi relaciji po ravnem, letos pa bi se mi gotovo vklopil vsaj 5x. Pri tem moram povdariti, da kazalec letos se ni zasel v zgornjo polovico in tako sumim, da se vklaplja po nepotrebnem.
Sam sem mnenja, da je za zamenjati termostikalo...stikalo ki vklaplja ventilator in je namesceno na hladilniku...
imam prav? oz pricakujem tudi vase mnenje kaj bi lahko bilo narobe
jst mam trenutno povprecje na mazdi 7,54 (poraba.com) s tem, da se vecinoma vozim v petih ali stirih v lj., voznja pa je normalna, potovalna. Glede na to, da je bila poraba dosedaj vec ali manj merjena pozimi, si sedaj poleti lahko predstavljam se nizjo. Zadnja 2 tanka mi je pila le 7 litrov. Mislim da to ni ravno pozresnost
wiperboy, nate se pa vedno lahko zanesem ...sej mari de bo jutre popravljeno! Je sestrca peljala do enga kolega avtostromarja, kr sm jst v ljubljani pa se mi ne da it to Tolmina to popravt... Bom porocal ko bo popravljeno
Za tako vrsto napake je krivo lahko ve? stvari zato pazi, da se ne bo? prehitro zaletel in menjal stvari, ki niso v okvari:
1.) snet oz. strgan jermen, ki poganja alternator
2.) akumulator je na kak?ni celici prebil
3.) krta?ke na alternatorju (kar tudi sam predvideva?)
4.) kontakti na akumulatorju so oksidirali in ne dajejo optimalnega kontakta
Prva tocka odpade.
Druga tocka zna bit sumljiva, ker akumulator je ze star....samo se mi zdi cudno da bi gorela lucka za akumulator...ali gori ta lucka tudi, ce mas povsem izrabljen akumulator? Pa se to, ce bi se akumulator na kasni celici prebil, bi verjetno morala tekocina izteci iz akumulatorja ven...bo treba preverit nivo tekocine v akumulatorju...
Tretja tocka pac je mogoca
Cetrta tocka naj ne bi bla, saj sem pred pol leta oba + in - kontakta na akumulatorju ocistil ter namazal z mastjo.
Hvala za odgovore...seveda se ne bom branil novih moznih razlag
danc se je sestrca peljala od Tolmina do Kobarida (15km), tam pa se je ustavla v trgovini. Ko je prsla po 2 minutah iz trgovine, avto ni hotel ve vzgati...samo klik klik klik... je delalo v zaganjacu. Povedala mi je se, da je ze med potjo videla, da ura v avtomobilu ni svetila tako mocno kot ponavadi, ter tudi luci niso tako mocno svetile. Zelo rahlo ji je svetila tudi lucka za akumulator.
Sam menim, da je kriv alternator, ki je slab. Tako ni polnil baterije, zato se je baterija ob prizganih luceh, ventilatorju ter radiu spraznila v tem casu (baterija ze zdavnaj ni bila vec nova). Rahlo prizgana lucka za akumulator to se dodatno pove. Naj me popravi kdo, ce se motim...
Sedaj pa vprasanje...je dovolj, da zamenjam le scetke, da bo stvar delovala, ali je potrebno zamenjati se kaj drugega, ter koliko okvirno te scetke stanejo. Ali so te scetke za mazdo drugacne kot za ostale avtomobile, ali so te scetke vec ali manj enake?
Za odgovore se vam najlepse zahvaljujem
P.S.
Aja, avto je Mazda 323 karavan, l.93, prevozenih pa ima 150k km
?al je res tko...tisti tuv certifikat bo samo policajeva dobra volja, ?e ti ga bo upo?teval...tko da ti priporo?am, da naredi? homologacijo (vpis v homologacijski karton?ek), pa bo? mel mir za zmeraj...pa ?e nek velik stro?ek ni.
Dimenzijo gum pa lahko preveri policaj na uni nalepki na vratih ali kje ?e, kjer pi?ejo mere gum ter priporo?ljiv tlak v pnevmatikah...
ojla, s?isti kabinski hladilnik. ker pomojm je v njem problem, saj ti voda skoz ta hladilnik po?as te?e. Snem ga dol, probi spu??at toplo vodo skoz, dodaj zraven ?e malo sode bikarbone, v naslab?em primeru probi z dratom not ?tocat. Ni hudi? de ne bo ratalo.
Pa pozdravljen mazdist karavanovc, malo nas je z 323 karavan
in ko bos razdelilno kapo scistil ter !rahlo! posprejal z WD40, namazi rob kape, ki tesni z razdelicem, s tanko plastjo masti. Tako bo razdelilna kapa bolje tesnila ter bo manj vlage vdiralo v razdelilec
-je benicin?...poglej ce pride bencin skozi bencinski filter oz do sveck...svecke bi morale biti po nekajsekundnem verglanju mokre, ko jih odsravfas ven
-kako je z iskro...ali sploh je (ce ga je streslo, verjetno je:), ali je ob pravem cajtu (odpri razdelilec pa poglej ce je rotor na svojem mestu)...
prav mozno je da kabel prebija, vendar bi avto zaradi tega moral ravno tako vzgati...bi pac delal na 3 cilindre. Je pa mogoce da vec kablov prebija, potem pa pridemo do tvojga problema. Jst bi pregledal se razdelilno kapo, ce slucajno ni oksidirana Poglej se ce so svecke v redu. Namrec ce ti ze prej avto ni vredu vzigal, je pomojm najbolj mogoce, da je kriva razdelilna kapa al pa svecke, ter seveda se kabli. Kable bi poprobal od kaksnega kolega, da jih ne bos zastonj kupoval.
mislem de ti ne bo zal, ce odpeljes na gammo center in vprasas za nasvet. Tam ti prklopjo na racunalnik in bojo takoj vidli. Sicer je lambda sonda v obicnih trgovinah z avtodeli nekje med 10 in 25k SIT, odvisno od modela (kolk zicna je).
ata mi ne da mazde ker prav da je v?asih ?rla 10l, mestne vo?ne, zdej pa je praba narasla na 15l(baje neki ni vredu,sam ?e nekateri serviserji ne vedo kaj). Motor pa je 2.0i 81kW, vem ?katla od avta. Prosm koga za nasvet, pa ?e je ?e meu take probleme, kako jih je popravu in za kok, ter kje ... rad bi ga vozil ker je hud avtomobil?ek, tnx
mari de je sla lambda sonda...ponavad avto glih zarad tega zacne pit po cca. 2-3 litrev vec.
hvala lepa. Nisem namre? vedu kako in kaj je pri mazdah...pri hondah je namre? dokaj striktno dolo?eno kero olje v menjalnik, ker v nasprotnem primeru odpovejo hitro le?aji v menjalniku. super da mazde niso tko ob?utljive.
zanima me, ali je potrebno po olje za menjalnik prav na mazda servis, ali je mogo?e dati tudi kak?ne bolj standardna olja? Za mojo mazdo 323 je priporo?ena gradacija 80/90W. Namre? ne bi rad zaradi napa?nega olja le?aje v menjalniku zafrknil. Hvala
ojla. Sem malo precital stevilke z razdelilca. Na zunanjem ohisju razdelilca pise: T4T72773 Y6 ter B6J5 2620.
Znotraj v razdelilcu pod rotorjem pa tranzistor s stevilko 469. Ce ima kdo, bi se priporocal. Potrebujem sicer le tranzistor, lahko pa vzamem tudi kompletni razdelilec.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
struziti hlajene diske z namenom, da ne bi vec tresli, je popoln nesmisel. Kot je povedal YavarYe X6V6, tega ne pocnite, ker boste po cca. 2k km menjali diske.
Preverjeno
mazda 323 karavan
honda civic 1.6 130hp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani