Sem mlad lastnik Mazde (to je moja prva Mazda) pa ne vem, kako je z zanesljivostjo. Ali je to res tako zanesljiv avto. Prej sem imel renaulta, pa ni bil ne vem kako zanesljiv.
Pa to ti je kot no? pa dan............reno zadnja leta slovi kot eden najmanj zanesljivih avtomobilov, kar dokazujejo tudi statisti?ni podatki, kaj pa pravi statistika za mazde pa se kr sam malo pomatrej in pozanimej.........na koncu ti nebo ?al!
Majstr zdej se kr navadi na tankanje in redni srevis...........to je to!
Porabo ima? pa kar podobno kot jaz, le da imam zadnje ?ase jaz od 7,4-8L/100km ?e ga teram je pa hitro ?ez 8, 9 ampak maksimum je bil pa 9,5 samo to so bile izredne razmere (natankal, teral ter spet natankal naslednji dan)
Hm zna bit, ampak ko smo ?e glih tlele bom kr tebe vpra?u za le?aj?k!
Zadnji (se mi zdi desni) mi tuli ko u risanki, ampak zadne cajte sm se tok ukvarju s sklopko - speljati ali ne speljati oz. speljati kuj al pa sploh ne, da sm na le?aj ?e kr mav pozabu, ampak me zanima, ?e ma? kako idejo, kako zelo pocen skoz pridt, ker tale re? s pestom zna bit draga ko ?afran, ker ?e za F makino sm pred 3 leti ruknu 26 smukov! :ne vem:
Kolega Spid mi je sicer reku, da je nek tip iz Krana ki mu je zadni le?aj za V6ko zrihtu komplet in to novga za 18, kar se mi zdi dost kul, zdej pa me zanima ?e ma kdo kako pocen varianto oz. idejco! :ne vem:
no ko smo ?e pri debati moj je ve?ji od tvojga .......naj ?e jaz dodam svoj piskr?ek.........primerjava med 323F 1.5 90KM in primera 1.6 100KM..........mazda kon?na je okrog 180km/h, nissan 200km/h z lahkoto........vam povem da mi ni blo n? jasno
Ja ?e ma pa 10 konjev ve? boste rekli, ima pa tudi okrog 150kg ve?. :ne vem:
Ta tank bo verjetno padel rekord kar se min. porabe ti?e
Naredil sem eno dalj?o relacijo PO.-NM.-Bre?ice-Trbovlje-Kamnik-LJ.-PO.=cca.360 km, pa mi ka?e da je ?e malenkost nad polovico benza. (kar pomeni da je malenkost pod polovico v realnosti).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaoooo, o ?ivljenski dobi in zanesljivosti passatov (?e posebi bencinskih) pa nebi, ker to pa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani