Lahko bi se okno zapeklo na tesnilo in motor?ek ni dovolj mo?an in daje vtis da ni? ne deluje. V mojem primeru je pomagalo da sem z roko pomagal spustiti steklo.
Imam par vpra?anj/te?av z Bose sistemom, navigacijo ter nekaj napeljave v Mazda 6 '02
1.Imam Bose sistem, CD in kasetar.
-Ali je mo?no na zadnji strani radia priklopit AUX vhod? Na navadni vem da se ne da, kaj pa bose verzija?
2.LCD ekran navigacije se no?e ve? dvignit. Menjal sem akumulator, po tem je ?e deloval normalno, ?ez pol ure in parimi v?igi in izklopi avtomobila pa se je odlo?il da se ne odpre ve?.
DVD enota v predalu nekaj skoz melje, je mo?no da se je ta kaj zasko?ila in navigacija ni pripravljena?
Kje se sploh odpre ta prekleta DVD enota?
-Se je kdo ukvarjal z tem od ?e so dvig/nagib ekrana karkoli odvisni od ra?unalnika, namen imam vgraditi tablico namesto obstoje?ega useless ekrana pa me zanima ?e bodo dvigovanje in nagib sploh ?e delovali
3. Kje po avtu je napeljana napeljava do prednje kabinske lu?i? Rabim en video kabel potegnit za zadnjo kamero
4. Kje (po katerem delu avta) najla?je pridt z kabli do prtlja?nika, rabim za kamero, dodatno 12V vti?nico, pa verjetno ?e kaj
marsikaj bom sicer na?el ?e na yutubih in internetih, ampak izku?nje iz prve roke so vedno vredne ve?
Haha, 190kkm, bo zgleda kar dr?alo, delam enako cca 15kkm letno, prej?nji servisni interval ?e ni bilo te?av, oziroma so bile okoli par deci ali pol litra, sedaj pa se guga k 210kkm in je kar treba dolivat.
A pa se bo zadeva bistveno poslab?ala v naslednjih 50kkm ali ne? Z 3 litri/leto lahko ?ivim, ?e pa se dvigne na vsakih 10kkm za 1liter je pa ?e problem.
moja Mazdica ima eno ?udno napako/feature: zadnja vrata se ne zataknejo dobro v zadnji poziciji, tm kjer bi mogla ?ez "koleno" sko?it, in se bodo vedno zaprla zaradi lastne te?e (avto je na ravni podlagi). kar je rahlo zoprno v kombinaciji z majhnimi sopotniki.
Vodila sem sicer ?istil ker so bila zapacana, ampak bolj predvidevam da je nekaj obrabljeno. Je v igri kak?en hiter fix?
Zanima me pa ?e kako postopati ko mehanizem ki navija varnostni pas ni ve? najbolj?i? ?i??enje, mazanje, menjava?
Malo sem imel probleme z "cukanjem", na servisu jeseni menjane sve?ke in je bilo OK. Pozimi pa se te?ava spet pojavi. Danes "popizdim" in odprem haubo. Kot se mi je zdelo, v?igalni kabli so slabi.
Ampak niso slabi-slabi, sem jih parkrat samo odklopil in priklopi, malo povrtel okrog in avto ?ude?no ne cuka ve?.
A se mi kable spla?a ?e malo spucat po kontaktih, mogo?e celo z kak?nim kontakt sprejem namazat in bodo dobri ?e kak?no leto?
Ali raje ?imprej nove nabavit? (ne bi to?no zdej ?e ve? zapravljal za avto kot je potrebno, moram ?e feltne, gume in nekaj rje spedenat)
Pa opazil sem da je guma okoli kontaktov (na strani kjer ni sve?k) namazana z neko mastjo-bi moglo biti tako tudi na strani sve?k?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
elm mini bluetooth obd2 vzame? pa je, men deluje precej dobro. res pa nisem nikoli primerjal z drugimi.
BRUUM-BRUUM
Povezava za deljenje
Deli na druge strani