Skoči na vsebino
Dodajanje in izklapljanje funkcij
Napisano
Zato maš pa nastavitve v meniju za osvetlitev, kjer nastaviš občutljivost senzorjev oziroma kako hitro se prižgejo luči. Pozimi si jih nastavi na več, da se vklapljajo tudi pri boljši osvetlitvi a slabši vidljivosti (megla dež, sneg), poleti pa spustiš občutljivost.
Imaš, ampak v primeru megle to ne deluje. Vsaj v vseh primerih ne. Takrat mora bit voznik zbran in to narediti ročno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem s turbino P0299
Napisano

Aja, hja ne vem. Kolikor sem gledal service bulletin mislm da so šele spomladi 2017 začeli z vgradnjo nove variante. Pri meni se je prej ko sem ugasnil motor slišal en tak kovinski zvok z motorja, ko je pomoje tisto loputo zaprl/odrpl kaj vem...No sedaj po tem ko sem to uredil, tega zvoka ni več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem s turbino P0299
Napisano
On 11/21/2023 at 2:41 PM, tomzel said:

Hvala za link, moja je sicer že facelift. Te lopute so se lomile do facelifta. Sem pa na češkem forumu našel podoben primer in so menjali nek senzor. https://www.mazdaklan.cz/threads/p0299-nizsi-pretlak-turba.3610/

Facelift? Misliš letnik 2017? 

Še vedno imaš lahko težavo, ker imaš notri še del ki je bil narejen leta 2016. Težavo so pa odpravili z deli mislimda je bil april ali maj 2017. Tako da, sigurno imaš v tem primeru še staro verzijo in če to drži, ob priliki preventivno zaemnjaj, kot sem to naredil jaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 puščanje hladilne tekočine
Napisano
Cena  se giblje med 75-100€.  Mene je prišlo 80€ pa  cca 10€ hladilna tekočina ne vem na pamet. Pa ene 2h dela. 
Načeloma gre vse lepo samo,  cevi je malo težje nataknit. Seveda pa vmes še  sčistiš en EGR ventil , pa krivino od  hladilnika plinov -pol pa traja ha ha 

Pridem ob priliki do tebe pa zrihtava?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.