Jaz sem imel take na prejšnji šestici od Juresa, pa so recimo opravili svojo nalogo, razen pač včasih je prišel kak žarek za robom notri ..za kratek čas.
Zato maš pa nastavitve v meniju za osvetlitev, kjer nastaviš občutljivost senzorjev oziroma kako hitro se prižgejo luči. Pozimi si jih nastavi na več, da se vklapljajo tudi pri boljši osvetlitvi a slabši vidljivosti (megla dež, sneg), poleti pa spustiš občutljivost.
Imaš, ampak v primeru megle to ne deluje. Vsaj v vseh primerih ne. Takrat mora bit voznik zbran in to narediti ročno
Aja, hja ne vem. Kolikor sem gledal service bulletin mislm da so šele spomladi 2017 začeli z vgradnjo nove variante. Pri meni se je prej ko sem ugasnil motor slišal en tak kovinski zvok z motorja, ko je pomoje tisto loputo zaprl/odrpl kaj vem...No sedaj po tem ko sem to uredil, tega zvoka ni več.
Meni je niso nič dol sneli, so naredili 'online'. Eni tudi zavarijo, odvisno, imaš več variant. Važno, da se pač ne losa tisti zatič oz podložka in matica.
Še vedno imaš lahko težavo, ker imaš notri še del ki je bil narejen leta 2016. Težavo so pa odpravili z deli mislimda je bil april ali maj 2017. Tako da, sigurno imaš v tem primeru še staro verzijo in če to drži, ob priliki preventivno zaemnjaj, kot sem to naredil jaz.
Cena se giblje med 75-100€. Mene je prišlo 80€ pa cca 10€ hladilna tekočina ne vem na pamet. Pa ene 2h dela. Načeloma gre vse lepo samo, cevi je malo težje nataknit. Seveda pa vmes še sčistiš en EGR ventil , pa krivino od hladilnika plinov -pol pa traja ha ha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem imel take na prejšnji šestici od Juresa, pa so recimo opravili svojo nalogo, razen pač včasih je prišel kak žarek za robom notri ..za kratek čas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani