Situacija trenutno je tak?na ?e vozim avto brez kratkih lu?i (xenonk) mi te tri lu?ke ne gorijo.
Ko pa vklopim xenonke se mi takoj pojavijo te tri napake, (danes npr. sem vozil samo z zasen?enimi lu?mi in poblendal, pa so se spet takoj pri?gale napake
Ima mogo?e kdo idejo kaj bi lahko bilo oz. je imel slu?ajno ?e kdo tak problem?ek
Mislim, da je napisal da ima 265000 kilometrov in ne konj, s ?ipanjem dobi? nekje 145KM.., sicer pa vsak dizl kar konkretno zakadi ?e pohodi? plin naenkrat do konca... tudi VW, BMW, Audi... posku?aj malo manj agresivno saj konec koncev ni dirkalnik...
Jap verjetno je moja napaka, druga?e s ?ipanjem (136 konjske) pride? na pribli?no 165 KM
?e dela avto normalno se ne sekiraj... moja ?estka (isti letnik 120 KM dela isto), od takrat ko smo motor dali na chiptunning pa ?e malo bolj. zdaj ima 265k km in dela kot da bi v?eraj pri?la iz fabrike
tej letniki ?e nimajo DPFja notr (se mi zdi) tk da vse kar skuri? gre ven, kar je za zdravje ma?ine dobro, za okolje pa malo manj
p.s. zadeva je zelo uporabna kadar ti kdo sili v rit-takrat mu spusti? eno po?teno dimno bombo (preverjeno )
Jap tudi pri men se to dogaja da spustim dimno zaveso, pol me pa folk spra?uje kaj je narobe z avtom
P.S. To glede konj po tunningu si se verjetno zmotil, verjetno si mislil 165 KM
Hm, akomulator verjetno ne bo, je bil menjan pred pol leta, ob ugasnjenem avtu je napetost 13V, alternator verjetno tudi ne, ker ko avto v?gem multimeter ka?e 15,2V, nekaj drugega mora bit
@lc4: kondenzatorji 4,7 microF 100V so probli?no 2x ve?ji od originalnih, mora? pa paziti, da vzame? BIPOLARNEGA in ne polariziranega kot sem ga dal na sliki.
?e glede zamenjave kondenzatorjev na visokotoncih.
@Alex, hvala za nasvete, s katerimi si sicer nisem mogel veliko pomagati, saj se cin ni in ni hotel prijeti na nogice starega kondi?a. Imam pa spajkalno postajo od ERSE RDS 80, sem pa tudi iz tega foha.
Zadevo pa sem re?il na drug na?in in sicer z votlico za stiskanje ?ic
Nekaj tak?nega
Potem pa sem zadevo zalil ?e z vro?im lepilom da je bolj fksna.
Razlika je o?itna, tako da sem z zadevico zelo zadovoljen.
Razdrl sem visokotonce in dol pobral kondenzatorje, da jih zamenjam z drugimi
Sedaj pa bi prosil vse, ki so to ?e naredili da mi svetujejo kako pritrditi nove kondenzatorje na pine od starih, saj se cin no?e prijeti na nogice od starih kondenzatorjev.
Jaz sem svoje tudi pred kratkim zamenjal prednje brisalce, gor sem nataknil Bosch aerotwin, kupil sem jih v Avtomax-u v Vrhniki, za ceno najbolje da vpra?ate (meni se zdi da sem dal 25?), zaenkrat sem zelo zadovoljen
He,he,samo prvi? je res jeba,ko ugasne? avto pa ti gre pol na obrate webasto,da pokuri do konca nafto.
Eden mi je zadnji? na pumpi kri?al,da mi gori avto,ker se je pkadilo izpod vrat in malo posmrdelo.
Hehe tudi meni se to dogaja, da mi ljudje govorijo, da je nekaj narobe z avtom, jaz se jim pa samo nasmejem in re?em: ko bodo imeli wagni webasto boste ?e vedeli kaj je ta zvok
Ajej, sedaj se me pa res dr?i malo smola nekaj popravim pa spet nekaj drugega pokvarim.
Ker je cesta ozka se umikam avtu ki prihaja iz nasprotne strani in tako povozim kamen v travi, bom kar znorel na tele sosede ki se borijo za svojo zemljo in kamne postavljajo ob cesti v travo
Z gumo sem zadel ob rob kamna
Opcije kaj narediti:
1.) ali je varno dati zra?nico v gumo (sicer ne vem kaj je z ?icami v gumi)
2.) ali se da to kako popraviti (ker je po?eno s strani)
Hm, do ene ure nazaj sem samo hvalil svojo Mazdico, zdaj jo moram pa tud malo pograjat
Prevozil sem normalno cca. 130 km ve?inoma po avtocesti, nato iz avtoceste na regionalno cesto ?e kak?nih 5 km nato pa ?ok sli?i se zvok kot da bi v trenutku nekaj odzra?il. Pritisnem stopalko za gas ni ne gre ?ez 1800 obratov. Do doma sem imel ?e kak?en kilometer, kjer sem se vozil kot po jajcih. Avto pa nima nikakr?ne mo?i.
Sam sumim, da je ?la rakom ?vi?gat turbina
Kak?no bi bilo va?e mnenje, ker drugo v avtu deluje OK, samo mo?i avta ni nikjer.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Le?aj sem dal gor od SKF-a cena cca. 40?, menjal sem ga pa sam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani