No pa ?e nekaj - noben ni omenil - preveri gume ce nimas kake prazne
To sem preveril ?e pred mojim prvim postom tukaj
Neka fora mora bit z ?tromom ja... ker je ra?unalnik javil napako senzorja...senzor menjajo pa spet vse isto. Probaval so vse od vrtenja do odklopa akumulatorja.
Bom res poskusil nekje dobit drug akumulator za probo. Na servis nazaj ga ?e zmeraj lahko peljem, ?e ne bo ok.
daj ti za foro priklopi nov akomulator al pa kable od drugega avta, nekateri so zaznavali tudi slabso napetost...
nic te ne stane - loh je pa kej vecjega....
hmm... zanimivo. Namre? jaz sem ?e spra?eval serviserja, ?e je mo?no,da ima kak?en vpliv slab?i akumulator. Pa pravi , da ne. Ker ?tos je v tem, da mi je poba pred kratkim pustil na zadnjih sede?ih stropno lu? pri?gano. Avto je sicer v?gal bp se je pa na displeju radia videlo, da je bolj ?voh ?troma... Po cca. 40km vo?nje je napolnill akumulator, ker je pri menjavi postaj displaj zopet normalno hitro prikazoval. Tko da akumulator se je zmeril in ka?e 70% napolnjenost. Ali ne bi ob slabi napetosti lu?ka skoz gorela?? Namre? sedaj je tko, da ko jo prime gori potem pa spet za kraj?i ?as ne. :ne vem:
Ni bilo ni? na tem... danes so menjali senzor in ra?unalnik ?e kar isto napako javlja...tud lu?ka ?e sveti.
So posku?ali z ponovno ra?. nastavitvijo senzorjev itd. pa ni ni? bolj?. Drugi teden ga bom pustil tam ?ez cel dan, pa da pogledajo ?e je kaj z kablovjem oz. ?tromom.
jebenti serviserje, a so probal volan parktrat zavrtet skrajno levo in desno ?
So ja, pa tud jst sem ?e doma to probaval - brez haska. V?asih ko je ob v?igu lu?ka po kontroli ugasnila normalno, se je takoj ko sem malo obrnil volan spet pri?gala. Pa tudi obratno je ?e bilo...da se je ko je gorela ugasnila za kratek ?as in spet nato pri?gala. Vse zgleda, da bo res nekaj s tem senzorjem.
?akaj malo, kje bi se js moral oglasit, js sem bil tisto nedeljo v BTC ?
Jst bi se moral oglasit, sam nisi sporo?il kam naj pridem pa kdaj..poglej dva posta vi?je . Sej nima veze....te bom drugi? za rokav pocukal, ko bo spet kaj ?lo narobe . Zdajle se pa zapeljem v Velenje....mogo?e jim pa ne bo ratalo ni? ugotovit pa te bom kmalu potreboval
No tkole mamo. Ve?na lu?ka ?e kar lepo razsvetljuje armaturko s tem , da jo za kak?no vo?njo celo prime, da ugasne. V trenutku ko pa pomisli?, da se ne bo ve? pri?gala nazaj .... blink... lepo zasveti.
Ker se Ajver ni? ne oglasi, grem jutri do AS-a, pa da priklopi na ra?unalo in vidimo kaj za vraga se dogaja.
Vam sporo?im kolk zelencev pride razsvetljava armaturke.
?e mi bo ?lo vse po planih ( beri - ?ena pustila ) se pa res zna zgodit, da se oglasim. Ti sam povej kdaj pa kje se dobimo. Aja, pa tvoja tel.?t. tudi ne bi ?kodila. Lahko vse skupaj na ZS.
Ja res je zanimiva tale lu?ka... danes v?gem avto pa se vse lu?ke lepo ugasnejo. Se ?e veselim, da je vse spet normalno, ko se mi dsc po kak?nih 10s nazaj vklopi... Ker mi ni dalo miru, sem poiskal mal ve?ji "parking" z poledenelim snegom, da vidim kako pa kaj. Po nekajkratnih osmicah ipd. lai?no ugotovim, da bi se naj vse lepo vklapljalo, saj se je lepo sli?alo kako mi bremza potrebno kolo. Ugasnem motor in nekaj ?asa bemtim nad vsemi lu?kami tega sveta, nakar mi po ponovnem v?igu spet vse lepo ugasnejo. Seveda se po nekaj sek. zopet pri?ge. Upam, da se ne bo zdaj ?e kak?na druga pri?gala
?e se jaz oglasim, potem imam sigurno zopet problem
Tokrat me moti DSC lu?ka (M6). Zadeva je pa ta, da mi lu?ka neprestano sveti. Po knjigi sode?, bi naj bila napaka v delovanju tcs oz. dsc. ?e ?e kaj deluje sem ?el takoj preizkusit na sneg in videl,da regulacija navora deluje brezhibno in tudi lu?ka za?ne utripat. Tako mi ostane ?e edino mo?nost, da je kaj narobe z kontrolo dinami?ne stabilnosti - nisem ?el preverjat (divjat) na ovinke. Predno se zapodim do servisa me zanima, ?e je ?e kdo imel ta problem in kako ga je re?il oz. kaj bi lahko bili vzroki, da me ne nate*nejo za brezveze.
Enkrat se mi je ?e sicer to zgodilo, da je lu?ka gorela, vendar je potem ko sem avto ponovno v?gal kmalu ugasnila.
Upam, da bo zopet sama od sebe ugasnila ali pa da bo vsaj dioda crknila in se ne sekiram ve? .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sem preveril ?e pred mojim prvim postom tukaj
Neka fora mora bit z ?tromom ja... ker je ra?unalnik javil napako senzorja...senzor menjajo pa spet vse isto. Probaval so vse od vrtenja do odklopa akumulatorja.
Bom res poskusil nekje dobit drug akumulator za probo. Na servis nazaj ga ?e zmeraj lahko peljem, ?e ne bo ok.
hvala in lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani